Jump to content

Karbon temizliği ( Carbon Clean )

grileo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende 3 adreslerine mail yolladım bakalım cvp ne gelecek.burak abi gaz pedalı takılması özellike boşa alıpta 1 km falan gidince oluyo ve ilk gaza basınca biraz sert ama sonra normale dönüyo şeklinde mi seninde???

bende böyle bir problem değilde enteran bi durum var üstüne düşmemiştim,bu sistemle temizlettikten sonra belki yavrumun gaz pedalıda düzelir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Selman

3

• grileo

11

• FAMILIA

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bende ne zaman olacağı ne zaman takılacağı belli değildi zaten çok geçmeden de hemen bir ustaya götürüp temizlettim ve anında düzeldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu karbon temizliğinden sonra mı düzeldi?

öyleyse ben ay başında geleyim istanbula önce camları filmletiyim sonra da temizliği yaptırıp döneyim izmite.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de aynı şikayetlerle bir ustaya gösterdiğimde önce bu gaz teli ile ilgili temizliği yaptı . Bunun tam olarak nasıl yapıldığını ustalardan veya bilenlerden bir anlatır. Sonra da kurum temizliğini önerdi yapan usta . Nasıl yaparım diye ararken daha önce linkini verdiğim konu açıldı ve Carbon Clean'i o şekilde yaptırdım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi senin gaz teli temizliği dediğin sanırım  gaz kelebek gövdesi temizliği olması lazım  :)

Çok büyük ihtimalle. Temizliği yapan usta bana eğer burası bu kadar kurumlandı ise motoru da temizletirsen iyi olur demişti ki sanırım haklıydı . Carbon Clean sırasında uzun süre bembeyaz duman attı ki bu temizlik yaptığını gösteriyormuş sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...