Jump to content

Nano Charger olayında son durum...

Guest infsphinx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

sana arkadan bı carparım tam sw olur araban :D

çarpsan nolcak en fazla kısalır boyu hb yi andırır lakin yinede sw olmaaazz :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 85
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Selman

5

• Gökhan

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

çarpsan nolcak en fazla kısalır boyu hb yi andırır lakin yinede sw olmaaazz :2funny: :2funny:

demekki sw ile hb arasındaki fark bariz bi şekilde biliniyomus :D bundan sonra hb yi sw ne kadar benzetmeye calıssanda yimezler abicim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

demekki sw ile hb arasındaki fark bariz bi şekilde biliniyomus :D bundan sonra hb yi sw ne kadar benzetmeye calıssanda yimezler abicim :D

jr sw atlama lafa :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aferin çekirge, hırpala şunu iyicene... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

işte kendılerını eglendırıyorlar...araba dedın hb  olur sedan degıl...sedanı babalarımız kullansın...:D

hem sw ci hem dil papuç kadar dikkat et üstüne basıp düşme sw cisin diye kimse kaldırmazda yerden :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben tıfıllarla urasmıyom artık bizim yeni sedancı sedo var onun muhattabı o artık :D :D

ugrasmıyom deil ugrasamıyom artık de de anlasalım abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ugrasmıyom deil ugrasamıyom artık de de anlasalım abi :D

len olum ölüm yeter benim sana,lakin ben senin kadar zevk almıom bana daha kart birileri lazım o yuzden seni sedo ya ciro ettim :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 serısının her zaman en klas aracları hb modellerı olmustur...

89-94 arası 323hblerın hayalını kurmayan yoktur...

94 ten sonra lantıs yıne famılıaya gore bır gomlek ustun tasarım olarak ıse asmıstır...99 sonrası astina gtler yıne daha ozenlı ve donanımlı uretılmıs hala yenı tasarım araclarda bıle cızgılerı devam etmektedır..

mazda 3e gelınce...hb modelı her zaman modıfıyeye daha yatkın daha klas durur her yerde...gerısı fasa fiso..allahın sedancıları..acıyorum sızlere :D

Bak halâ konuşuyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

okey kabul...mazdaya sıkayet yazalım o zaman çarsıdan aldım hb eve geldım sw oldu dıye...onlardan daha ıyı bılyıosunuz ya :D ha bu arada ben sw olayınada hıc gocunmuyorum...alırkende dıyordum oyle oldugunu...benım ıcın onemlı olan hızlı olması...sızıde anlıyorum arabanın ancak arkasıyla muhatap olabılıyosunuz onune gecme sansınız olmadıgından :D:tey:

yaw bi insan bu kadarmı polyannacılık yapabilir :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bi insan bu kadar mı uzak olur gerceklere...abı sen sımdı arabanın sonundakı at ekınıde sayıp 106 hp dersın arabana :geyik::D

şu an bişe demiom işim bittiginde anahtarına yarışcas senle :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Kadirim ben haddimi bilirim. Senin besili HB'ne kafa tutamıyacağımın bilincindeyim. Senide anlıyorum, hep geç hep geç, insan kendini beğenen biri oluyor sonunda tabii.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

:D pek bı hırslı gordum senı abı... :D isterım tabı sevdıgımız dostlarımızında arabalarını guclu hale getırıp bızım sınıfımıza yaklasmalarını :2funny: zıra hep onde yanlız gıtmek uzuyor benı... >:D

hırsla alakası yok sen 12o küsür bgyi bişey sanıyosun ben 200 küsürlük bişeyden sona bana zayıf geldiği için yapacam güçlendirmeyi yani senin 120 likte zayıf bana göre dolayısıyla sana yetişmek gibi bi gayem zaten yok farklı kategoriyle kıyaslıorum ben aracımı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...