Jump to content

Mazda Avrupa ve Mazda nın Türkiye deki geleceği

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün ben Merserde konuştum.Orda söylendiğine göre ucuzllayacakmış.Normal fiyatlara göre konuşuyorum,%20 gibi fiyatlar düşecekmiş.Otomobili fiyatları %20,Yedek parça fiyatlarıda son yapılan zamlarıda hesaplarsak şimdi fiyatındanda %50 inecekmiş.

Edit:%20 yerine %10 da olabilir.Yanlış hatırlamış olabilirim.Fakat 2 ay sonra dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

59

• MuRDoC_111

10

• Selman

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Satıp yenilemeyi düşünenler hiç beklemesin bence, ortada araba yokken ikinci el yüksekken satıp, yeni gelenlerden alırsınız, en fazla 1-2 ay arabasız kalırsınız... :) Rent a car diye bişi var neticede çok lazım olursa.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yüzde 20 olmaz bence.Mümkün değil.Arabalar tam randımanlı satışa sunulması kanımca martı bulur.

Dediğim gibi %10 da olabilir.Dediklerine göre 35'e kadar inebilirmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Girerken kampanya yapıcaklar bir kere, 2. el takas indirimi falan en azından %20 olur diye düşünüyorum ben araba fiyatları için.... Yedek parçada zaten %50 bir mermerler şişkinliği var, Murat'ın söylediği rakamlar gerçekçi ama tarihini bilemem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu basın bülteni bize özel galiba bugünün gazetelerinin otomobil sayfalarında da yok .... :)

Olabilir .. Ben de teşekkür maili yazıcam zaten şimdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu basın bildirisi Almanya daki otomobil fuarı sırasında verilmiş bir röportaj.bize özel değil ;)

öncelikle onu belirtmeliyim.

ikincisi ithalat ihracat işleri yaptğm için söylyrm fiyatların özellikle de yedek parça fiyatlarının kesnnlke inmesi gerekiyor.Gümrük birliği gereği Avrupa dısındaki ( ve bazı ülkler daha var ) 3.dünya üklerinden müthiş gümrük vergisi alınıyor.Eh bizde harbi 3.dünya ülkesi JAPAN cılar olduğumuzdan ve birde buna NAKLYE vs.eklenidğnde fiyat bayağı bir katlanıyor.Üstüne üstlük MErmerlerin çirkin ve seviyesz bizleri KAZIK lama hevesi de eklenince varın gerisini siz düşünün.

30.000 km bakıma gryorsunz 700 ytl ye yakın para verysnz.yok böyle bi rrezillik >:( balataların fiyatları korkunç..o uyduruk Sis farlamız 386 ytl.mış.bir arkadaş söyledi duyunca ŞOK oldum..var mı böyle bir edepszilk..20.000 km bakımım yaklaştı inanın arabaya binesm yok..neden? bu rezil fiyatları vermemk için.bu adamalr gelnce UMUyrum ( ki normali bu ..inşallah onlarda bunlar Türk kekleyelim gtsn demz )

düşecektir.geçen hafta tüm bayiilerle toplantı yapılacaktı..Hiçbir bayii arkadaşmz yok mu burda acaba????

bize blgi veremez mi??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Merbile gittin egzos emisyonu için gittim.Abiler şimdiden çerçeveleri dıştan komple kırmızı olarak yenilemişler ve kocaman Cherry tabelası asmışlar. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya iyide 30.000 km bakımı 700 ytl diyorsunuz ben burda galeriye sordum adam dediki her 10.000 lik bakımı 170 ytl ye yapma garantisi var.. sabit  fiyat ben bunlardanda yola cıktımda mazda almayı düşündüm nasıl oluyor anlamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk 10.000 öyledir, doğru... Ama sonrakilerde buji, polen filtresi, balatalar falan devreye girince rakam artıyor aracın durumuna göre, yine de 700 normal kullanılan bir araç için abartılı bir rakam kanımca..... Bu denilenler olunca daha da düşecek orası kesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rutin bakımlar yaklaşık 200 tutuyor. Buna yağ, hava filtresi, yağ filtresi, vs. değişimleri dahil. Ama polen filtresi, fren balatası, vs. gibi ek şeyler değişince fatura kabarıyor. Ben en son servise arka fren diskleri değiştiği için 1018 YTL vermiştim. Bi sonraki serviste önler de değişecek ve önler soğutmalı oldukları için arkalardan daha pahalı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belçika'dan gelmesi avantajlı olacak diyoruz ama Mz3 Japonya'dan başka bir yerde üretilmiyor bildiğim kadarıyla, bir ara Çin üretimi de başlamıştı kendi iç pazarı için ama konumuz dışı bu... Öyle olunca nakliye avantajı kalmıyor hatta artıyor, ürünün orijini Japonya olunca da gümrük birliği vergi indirimi devre dışı kalıyor, vergi avantajı da yok yani...

Avantaj bir tek İspanya'da üretilen Mz2 için olabilir, küçük sınıfta iyi iş yapar uygun fiyatla....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...