Jump to content

Kurdaki Artış Otomobil Fiyatlarını Artıracak

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Birde her şeyde savunmamız bizi kandırdılar :D Herkes bizi kandırdı yaw.

abi yaşım ufak net hatırlamıyorum o günleri ama 2 gece önce belgeselini izledim kıbrıs barıs harekatının..

beğenilmeyen ecevit;avrupa ve amerıkanın baskılarına(ambargo tehditlerine rağmen);AYŞE TATİLE ÇIKSIN DEMİŞ

beğenilir mi bilmiyorum ama tansu çiller 1996da kardak kayalıkları meselesinde kayalıklara dikilen yunan bayrağı için;O ASKER GİDECEK O BAYRAK İNECEK DEMİŞ

kaldıki kıbrıs basrıs harekatından sonra ambargo yemişiz yag un bulamamsız 1996da durum ortada aç yoksul bir milletken MEVZU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR DEMİŞİZ.

gel gelelim sözüm ona dünaynın en büyük 10.ekonomısı olmusken,göya en güçlü 3.ordusuna sahipken,yakılmıs yıkılmıs terkedilmiş çete gruplarının kontrolünde olan bir yerden ATALARIMIZIN MEZARINI DESTAN YAZARAK KAÇIRMISIZ..

tarih bilmeyen dostlarımız için çok güzel bir örnek vereyim;çok kötü günler yaşayan osmanlıda bile dönemin padişahı abdülhamit handan inciler;israil osmanlıdan var olan tüm dıs borclarını ödemek şartıyla filistin topraklarını satın almak istiyor,,ve abdülhamithanın cevabı;BİZDE KANLA ALINAN TOPRAKLAR ANCAK KANLA VERİLİR..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isterse gayrisafi milli hasıla içinde oranı 0.000000000000001 olsun 

bu tarz bir yakalsım milliyetçiliktir,,örnek olmaktır,,var olan sorunların farkında olduğunu göstermektir

Hayır böyle olmaz devlet işi biraz şatafattır. Valini sıradan bir esnafın bindiği arabaya bindirmezsin. Bunlar devlet işidir güç kudret gösterilir hem içeriye hem dışarıya.

Pembe incili kaftan romanını okumalısınız. Devlet nasıl yönetilir milliyetçilik nedir öğretir size.

Araçların çoğu zaten kiralıktır. 

GSMH içindeki oranları da dünya ortalamasının epey altındadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır böyle olmaz devlet işi biraz şatafattır. Valini sıradan bir esnafın bindiği arabaya bindirmezsin. Bunlar devlet işidir güç kudret gösterilir hem içeriye hem dışarıya.

Pembe incili kaftan romanını okumalısınız. Devlet nasıl yönetilir milliyetçilik nedir öğretir size.

KİRALIK OLAN araçlar için aylık 4-5bin euro para ödenir..ve ne tesadüftür ki hep bakan veya bakan yakınlarının rent a car şirketleri ihaleyi kazanır..3-4 yıl aylık 4-5bin euroya kiraya verilir..sonra araç sahibindende satılır..

SİZ O ROMANI AMERİKA,FRANSA,ALMANYA,JAPONYA DEVLET BÜYÜKLERİNE OKUTUN.ONLAR NASIL DEVLET YÖNETİLECEĞİNİ TAM ÖĞRENENMEMİŞ,,İÇERİYE DIŞARIYA ÇOK MAHÇUP OLMUŞ,MİLLİYETÇİLİK NEDİR ÖĞRENEMEMİŞLER..

BİRDE MİLLİYETÇİLİK GÖRMEK İSTİYORSANIZ 4 TEMMUZDA(AMERİKADA) 14 TEMMUZDA(FRANSADA) 30AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINDA(TÜRKIYEDE OLUNDA)MİLLİYETÇİLİK GÖRÜN...o tarihlerinde anlamını bi arastırın okuyup geçmeyin

apo posterini tasıyanlara etten duvar örülürken türk bayrağı tasıyanlara gaz atılıp joplanan milliyetçilik bizimki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yaşım ufak net hatırlamıyorum o günleri ama 2 gece önce belgeselini izledim kıbrıs barıs harekatının..

beğenilmeyen ecevit;avrupa ve amerıkanın baskılarına(ambargo tehditlerine rağmen);AYŞE TATİLE ÇIKSIN DEMİŞ

beğenilir mi bilmiyorum ama tansu çiller 1996da kardak kayalıkları meselesinde kayalıklara dikilen yunan bayrağı için;O ASKER GİDECEK O BAYRAK İNECEK DEMİŞ

kaldıki kıbrıs basrıs harekatından sonra ambargo yemişiz yag un bulamamsız 1996da durum ortada aç yoksul bir milletken MEVZU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR DEMİŞİZ.

gel gelelim sözüm ona dünaynın en büyük 10.ekonomısı olmusken,göya en güçlü 3.ordusuna sahipken,yakılmıs yıkılmıs terkedilmiş çete gruplarının kontrolünde olan bir yerden ATALARIMIZIN MEZARINI DESTAN YAZARAK KAÇIRMISIZ..

tarih bilmeyen dostlarımız için çok güzel bir örnek vereyim;çok kötü günler yaşayan osmanlıda bile dönemin padişahı abdülhamit handan inciler;israil osmanlıdan var olan tüm dıs borclarını ödemek şartıyla filistin topraklarını satın almak istiyor,,ve abdülhamithanın cevabı;BİZDE KANLA ALINAN TOPRAKLAR ANCAK KANLA VERİLİR..

Aslında "Ayşe Tatile Çıksın" Parolası 2. Harekat için söylenmiştir. Ama önemli değil, Kıbrıs davasının simgesi oldu bu cümle.

Tansu ÇİLLER gibi bir Başbakan şu anda var mı? Yunana, o bayrak inecek dedi. İndi.

Şimdi? Tırt...

Günümüz liboşları "Cehapeeee adaları verdiiii" Diye bas bas bağırırken, Egede 10'dan fazla adamız işgalde. Ve bakanları teftiş ediyor orada kurulan askeri üsleri. Boy boy resimleri basında (Gerçek olanda, yanlış anlamayın :D )

Zaten Süleymanşah Türbesinin tutulacak yeri yok ama ne gibi yüzle mazeret uydururlar bilemem. (Gene uzun uzun metinler bizi bekler)

Atatürk'e karşı örnek gösterdikleri, (Bence) son gerçek imparator olan Abdülhamit Han bunları görseydi ne yapardı düşünmek bile istemiyorum.

Son olarak ta, bu Türk'ün kaderidir. Türk olmayanı başa geçirir, canını, malını onlara heba eder. Ama canına tak ettiğinde ise, vıjjjj...

Bu kadar dostum....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında "Ayşe Tatile Çıksın" Parolası 2. Harekat için söylenmiştir. Ama önemli değil, Kıbrıs davasının simgesi oldu bu cümle.

Tansu ÇİLLER gibi bir Başbakan şu anda var mı? Yunana, o bayrak inecek dedi. İndi.

Şimdi? Tırt...

Günümüz liboşları "Cehapeeee adaları verdiiii" Diye bas bas bağırırken, Egede 10'dan fazla adamız işgalde. Ve bakanları teftiş ediyor orada kurulan askeri üsleri. Boy boy resimleri basında (Gerçek olanda, yanlış anlamayın :D )

Zaten Süleymanşah Türbesinin tutulacak yeri yok ama ne gibi yüzle mazeret uydururlar bilemem. (Gene uzun uzun metinler bizi bekler)

Atatürk'e karşı örnek gösterdikleri, (Bence) son gerçek imparator olan Abdülhamit Han bunları görseydi ne yapardı düşünmek bile istemiyorum.

Son olarak ta, bu Türk'ün kaderidir. Türk olmayanı başa geçirir, canını, malını onlara heba eder. Ama canına tak ettiğinde ise, vıjjjj...

Bu kadar dostum....

evet ilk cıkarmada kazanmısız sonra savas bitsin diye masa kurulmus orda hersey eskiye dönsün yine tek rum devleti olsun teklif edilmiş türk tarafı kazanan olarak haliyle kabul etmemiş ve 2.operasyon baslasın anlamında söylemiş...çok uzatmak istemedim o yüzden detatlandırmadım ki birde SOLOMOS SOLOMOU diye youtbe da bir video vardırki izledikçe damarlarımda kanımın aktığını hisseder,mehter takımının fetih marşını açar dinlerim))))COK KISADIR 1.39dk açın izleyin. derim

bu ülkede askeriyenın içindeki direkten türk bayrağı sökülüp atılmıstır dünyanın en büyük 10.ekonomisi bunuda bize yasatmıstır...ESKİDEN VAR OLAN VATANSEVERLİK ARTIK CÜZDAN SEVERLİĞE DÖNÜŞMÜŞ AMAN BANA SORUSTURMA ACARLAR AMAN TAYİN EDİLİRİM BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN TOPLUMUMUZU SARMIŞTIR..O YÜZDENDİR Kİ ŞEHİT OLMAYI CENNET GARANTİSİ SAYAN BİR DİNE MENSUP ASKERLERİMİZ ŞEHİT OLMA PAHASINA O VATANDÜŞMANINA KURSUN SIKMAMISTIR...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizimkilere nasıl güç gösterisi  yapmışlar baksana :D

http://www.gazetevatan.com/gorusmeye-bisikletle-geldi-444811-yasam/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neyse konu nerelere gitti dünya ekonomisinden vatan kurtaran şabana kadar geldik hamaset hamaset :)

tarihsel verilerin hemen hepside yalan uydurma vs. neyse yeter bu kadar.. tekrar ana konumuz mazda'ya dönelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 temmuz = amerika bağımsızlık günü

14 temmuz= fransa ulusal bayramı

1996= kardak krizi

abdülhamithan=israilin filistini satın almak istemesi üzerine verdiği cevap

solomos solomou=türk bayragını indirmeye calısırken vurulan rum gösterici

ayşe tatil çıksın=2.cıkartmanın başlatılması emri

hangi tarihsel veri yalan ve uydurmaymıs pan efendi 1 tanesini söyle forumda kaydımı silicem..fakat arastır hepside gerçekse azcık utanma duygunuzda varsa(çünkü iftira atıyorsunuz)özür dileyin..

tarihsel bilgilere vaakıf olmak,,güzeldir,,murat bardakçıyı,,ilber ortaylıyı izleyin..savas belgesellerini,tarihsel belgeselleri izleyin,,boston çay partisi amerika bağımsızlık savası baslandıgı,endüstri devrimi,,ingilterenin esrar ticaretini yasaklayan çini yerle bir etmesi,,honkongun 12sene içinde nasıl kurulduğu..bunları öğrenin izleyin ufkunuz açılır,,tekrar söylüyorum onurunuz gururunuz varsa yazdıklarımın hepsini arastırın 1 tanesi yalan uydurma alaksız sey ise(ben serefimle özür diler ve birdaha bu foruma girmem..AR VE UTANÇ DUYGUMU KAYBETMEDİM HENÜZ..

Neyse konu nerelere gitti dünya ekonomisinden vatan kurtaran şabana kadar geldik hamaset hamaset :)

tarihsel verilerin hemen hepside yalan uydurma vs. neyse yeter bu kadar.. tekrar ana konumuz mazda'ya dönelim

VATAN SATAN OLMAKTANSA,,

VATAN KURTARAN ŞABAN SIFATINA UYGUN GÖRÜLMEK BİR ŞEREFTİR..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tarihsel bilgilere vaakıf olmak,,güzeldir,,murat bardakçıyı,,ilber ortaylıyı izleyin..

tarih bilmiyor diyince kızıyorsunuz tarihten biraz anlayanların ciddiye almayacağı iki ismi bana öneriyorsunuz. :)

hay ben napıyım sizleri bilmiyorumki

bu ikisinin tarihçiliği ve tarih bilgisi üzerine bir kitap önereyim size.. 

Hakan Erdem: Tarih Lenk

http://www.idefix.com/kitap/tarih-lenk-y-hakan-erdem/tanim.asp?sid=RGVMR4NPRL1L4PS8UQUK

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tarih bilmiyor diyince kızıyorsunuz tarihten biraz anlayanların ciddiye almayacağı iki ismi bana öneriyorsunuz. :)

hay ben napıyım sizleri bilmiyorumki

bu ikisinin tarihçiliği ve tarih bilgisi üzerine bir kitap önereyim size.. 

Hakan Erdem: Tarih Lenk

http://www.idefix.com/kitap/tarih-lenk-y-hakan-erdem/tanim.asp?sid=RGVMR4NPRL1L4PS8UQU

ÜSTTE YAZDIĞIMIN CEVABINI İSTİYORUM..HANGİ YAZDILARIM YALAN UYDURMAYMIS ÖNCE ONLARA CEVAP VERİN

sizin tarihten anlamayan dediğiniz ilber ortaylı 2.dünya savasında avusturyada doğmus 2yasına kadar meshur AUSCHWİTZ toplama kampında büyümüş

ankara üniversitesi

chicago üniversitesi

galatasaray üniversitesi

bilkent üniversitesi ve

topkapı sarayında görev yapmış

viyana,berlin.paris,princeton,moskova,roma,münih strasbourg,yanya,sofya,kiel,cambridge ve oxford üniversitelerinde misafir öğretim üyeliği yapmış 

37 adet kitap yazmıs 

ileri seviyede AlmancaFransızcaİngilizceİtalyanca ve Rusça; orta seviyede Kırım TatarcaSlovakçaRumence,ArapçaFarsçaLatinceİbraniceAntik Yunanca, ve Yunanca bilen

aydın doğan

lazio ve 

puşkin ödülleri almış

değerli bir tarihçimizdir ve bu adam kale alınmayan düzembaz oluyor he.

PAN EFENDİ YALAN VE UYDURMA TARİH VERİLERİM HANGİLERİDİR SİZE SORUYORUM..YAZDIKLARIMIZ ONLARCA İNSAN OKUYOR..BU YALANCININ YÜZÜNE ÇARPIN GERÇEKLERİ VE FORUMU BİR YALANCIDAN TEMİZLEYİN..

NEYMİŞ UYDURMA OLANLAR,,CEVAP BEKLİYORUM

HER YAZDIGIMI ARASTIRMAYA ACIK BULMAK İÇİN BELGESELLERİ İZLEMEYE GEÇ KALDINIZ..MADEM YALAN VE UYDURMA TARİHLER DEDİNİZ..CEVAP BEKLIYORUM

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz hakan erdemi okuyun derim.. İlber hoca tarih caimasında para kazanmayı ile ama tarihçiliği berbat olarak tanınan bir ekran yüzüdür.

Dr Öz ne kadar doktorsa bu da o kadar tarihçi işte :)))

Allah sizi bildiği gibi yapsın emi beni gülmekten öldürüyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz hakan erdemi okuyun derim.. İlber hoca tarih caimasında para kazanmayı ile ama tarihçiliği berbat olarak tanınan bir ekran yüzüdür.

Dr Öz ne kadar doktorsa bu da o kadar tarihçi işte : :))

Allah sizi bildiği gibi yapsın emi beni gülmekten öldürüyorsunuz.

YALAN VE UYDURMA OLANLARA,,CEVAP BEKLİYORUM

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sölesemde anlamıcaksın :))

Yunan adalarını kim verdi bakıyım :))

ben yunan adalarıyla  ilgili 1 kelime yazmadım kardak kayalıkları hakkında tansu çillerin söylediği şeyi yazdım...ve daha tonla bilgi yazdım..yalan ve uydurma dediniz..benım yazdıklarımdan hangileri yalan ve uydurmadır buna cevap beklıyorum..yalanımı bulun ilhanbeyden rica edicem üyeliğimi silmesini ricaedicem şimdi benim yalan ve uydurmam hangisidir sayın pan bey?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BEN YUNAN ADALARIYLA  İLGİLİ 1 KELİME YAZMADIM KARDAK KAYALIKLARI HAKKINDA TANSU ÇİLLERİN SÖYLEDİĞİ ŞEYİ YAZDIM...VE DAHA TONLA BİLGİ YAZDIM..YALAN VE UYDURMA DEDİNİZ..BENIM YAZDIKLARIMDAN HANGİLERİ YALAN VE UYDURMADIR BUNA CEVAP BEKLIYORUM..YALANIMI BULUN İLHANBEYDEN RİCA EDİCEM ÜYELİĞİMİ SİLMESİNİ RİCAEDİCEM ŞİMDİ BENİM YALAN VE UYDURMAM HANGİSİDİR SAYIN PAN BEY?

ben sana demedim onu sadece benim altıma yazan diğer arkadaşlar birlikte sana dedim. Tarih tartışacaksak o konuya girelim.

Hobilerimdendir...

Yunan adalarını kim verdi mesela... hayır kimin malını kim verdi mesela adın niye yunan adaları :)

Adalar yunanlıların olduğu için yunan adaları diyor olabilir miyiz :)

Verdiyse de kim vermiş olabilir

Ama şöyle yapalım, konunun içine ettik

siz kafanıza takılan konuda ayrı başlık açın onu tartışalım ama konuya sadık kalın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ee tabi, sende haklısın. Tarihi fesli şebeklerden öğrenince, vahdetini kahraman, iskilipliyi ulema, Yunan askerini de Allah'ın askeri diye görürsünüz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ee tabi, sende haklısın. Tarihi fesli şebeklerden öğrenince, vahdetini kahraman, iskilipliyi ulema, Yunan askerini de Allah'ın askeri diye görürsünüz.

Tamam işte açın konu kim neyi neyden öğrenmiş bakalım :))

şeker çocuklar sizi ya.. beni çok güldürüyorsunuz siz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sölesemde anlamıcaksın :))

Yunan adalarını kim verdi bakıyım :))

Kim olacak günümüz iktidarı. Hemde el altından.

Tabi siz İnönü verdi diyeceksiniz. Tıpkı Lozan'ın 2023te sona ereceği safsatasını diyeceğiniz gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genşler konuyu nerelere getirmişsiniz:)

tam da istenilen noktaya gelmiş aslında oysa görmezden gelinen soru çok basit

tekrar edelim

MAZDA 6 fiyatı

usa 21 bin dolar

türkiye 47 bin dolar!?

sibip?

(hani şu benzin fiyatları muhabbetine ama kendi üretiyor diye anında "sübvanse" sirkülasyon falan cevap vetip görmezden geldiğiniz soru pan bey:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam işte açın konu kim neyi neyden öğrenmiş bakalım :))

şeker çocuklar sizi ya.. beni çok güldürüyorsunuz siz

Sen çok akıllısın ya.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...