Jump to content

Kurdaki Artış Otomobil Fiyatlarını Artıracak

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben sana demedim onu sadece benim altıma yazan diğer arkadaşlar birlikte sana dedim. Tarih tartışacaksak o konuya girelim.

Hobilerimdendir...

Yunan adalarını kim verdi mesela... hayır kimin malını kim verdi mesela adın niye yunan adaları :)

Adalar yunanlıların olduğu için yunan adaları diyor olabilir miyiz :)

Verdiyse de kim vermiş olabilir

Ama şöyle yapalım, konunun içine ettik

siz kafanıza takılan konuda ayrı başlık açın onu tartışalım ama konuya sadık kalın :)

bakın ben tarih uzmanı değilim..siz daha çok tarih bilebilirsiniz benim bir iddaam yok umarım biliyorsunuzdurda,,tarih bilmek güzeldir,toplumumuzda duyarlı,,ilgili bir insan daha varmıs diye sizin adınıza sevinirim sadece.

yunan adalarını su verdi bu verdi gibi tartısmaya girmeyeceğim zira bir insan takım tutar,yensede yenilsede beşiktaş derim,parti tutmam tutulmamalı ülke adına doğruyu iyiyi akp yapıyorsa akpli,chp yapıyorsa chpli,tkp yapıyorsa tkpli olunmalı..

adaları kimin verdiğini bilmiyorum,,siz kim verdi  diyorsanızda o vermiştir,,hatta bilgilendirin bizi öğrenelim..ama sadece sana değil diğer arkadaslarla birlikte sana yazdım diyorsanız benimde yazılarıma yalan uydurma diyorsunuz...

burda grup yok bireysel konusuyoruz baskası uydurma birşey yazmıs olabılır,,her iletiden satır cımbızladıgınız gibi o yalanıda cımbızlar ona derdiniz ne diyorsanız

rasgele herkeze yalancı uydurmacı sıfatı takamazsın..ben söylediklerimin arkasındayım 1 yalan cıkması durumunda yapacağım sey kaydımı silmek olurdu

hergün birşekilde konustugum insanlar   içinde yalancı olarak barınamaz çeker giderdim.HALA ONURUMU UTANMA DUYGUMU KAYBETMEDİMM..

SİZDENDE BENZER BİR ONURLU DAVRANIS BEKLİYORUM...İYİ GÜNLER

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genşler konuyu nerelere getirmişsiniz:)

tam da istenilen noktaya gelmiş aslında oysa görmezden gelinen soru çok basit

tekrar edelim

MAZDA 6 fiyatı

usa 21 bin dolar

türkiye 47 bin dolar!?

sibip?

Allah allah niyeki acaba belki Mazda türkiye ye gıcıktır :) 

sizde neden sahi hepimiz meraktayız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah allah niyeki acaba belki Mazda türkiye ye gıcıktır :) 

sizde neden sahi hepimiz meraktayız

pan efendi ulu orta yalancı uydurma diye iftira attınız..onurlu bir davranısta sizden bekleniyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hergün birşekilde konustugum insanlar   içinde yalancı olarak barınamaz çeker giderdim.HALA ONURUMU UTANMA DUYGUMU KAYBETMEDİMM..

SİZDENDE BENZER BİR ONURLU DAVRANIS BEKLİYORUM

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

PAN EFENDİ ULU ORTA YALANCI UYDURMA DİYE İFTİRA ATTINIZ..ONURLU BİR DAVRANISTA SİZDEN BEKLENİYOR...

onur mevzunu cidden anlamadım klasik resmi tarih bilgileri veriyor vatan kurtaran şaban modundan çıkamıyorsunuz... bunun onurla alakası yok bu bilgiyle alakalı bir şey

Kavramları da yanlış kullanıyorsunuz :)

Açın konu tarih tartışalım. aklınıza takılan nedir mesela

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onur mevzunu cidden anlamadım klasik resmi tarih bilgileri veriyor vatan kurtaran şaban modundan çıkamıyorsunuz... bunun onurla alakası yok bu bilgiyle alakalı bir şey

Kavramları da yanlış kullanıyorsunuz :)

Açın konu tarih tartışalım. aklınıza takılan nedir mesela

aklıma takılan yazdıklarıma yalan uydurma dediniz,,hangileri yalan 1 tanesini söyleyin utancımdan forumdan ayrılırım yalancı konumunda kalamam dedim..

önce sade sana değil diğerleriyle beraber sana dedim dediniz..şimdi hadi gel tarih kapısalım diyorsunuz

onur nerden mi çıktı eğer yalan yazdıysam onurumu gururumu henüz kaybetmedim çıkar giderim bu forumdan sizde forumu bir yalancıda temizlemiş olursunuz demiştim..

aynı resti sizdende beklerim doğal olarak bana yalan uydurma dediniz ya onlar yalan değilse ben çıkar giderim..iftiracı konumunda kalamam demenizi beklerdim

neyse anlamış oldukki 'ONUR' kimilerimiz için sadece bir isimden ibaretmiş...iyi forumlar arkadaşlar

başka ne verecektim klasik tarih bilgileriymiş,,mit raporunu yayınlayacak halim yok dimi...o klasik tarih bilgilerine yalan uydurma dediniz şimdi savunmaya bak cok basit şeylermiş sölediklerimm..gizli belge olsa biz nerden bilelim dimi?azcık mantık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle sakin olmakta fayda var. Sonrasında ; sayın Pan, ilgili konular bir yana bırakıldığında alaycı bir üslubunuzun olduğunun farkındamısınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aklıma takılan yazdıklarıma yalan uydurma dediniz,,hangileri yalan 1 tanesini söyleyin utancımdan forumdan ayrılırım yalancı konumunda kalamam dedim..

yahu tarihi sizin uyduracak haliniz yok hepimiz bunu başkalarından öğreniyoruz...

Sizin öğrendiğiniz tarihçiler resmi tarihç,i tarih dünyasında ciddiye alınmazlar dalga konusu olurlar... verdiğiniz tarihçi örnekleri mesela

dedim ya dr öz doktor olarak ne kadar ciddiye alınırsa resmi tarihçilerde o kadar ciddiye alınır.

Tarihle ilişkileri resmi tezleri doğrulamak adına tarih uydurmak ve yazmaktır zaten işleri budur.

Yoksa sizin şahsınıza yönelik değil tabiki

http://www.idefix.com/kitap/tarih-lenk-y-hakan-erdem/tanim.asp?sid=RGVMR4NPRL1L4PS8UQUK

Kitabı okuyun bir solukta bitiyor beni daha net anlarsınız... ilber amcayı bir görün bakıyım ve murat amcayıda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle sakin olmakta fayda var. Sonrasında ; sayın Pan, ilgili konular bir yana bırakıldığında alaycı bir üslubunuzun olduğunun farkındamısınız.

yok abi alaycı değil ilk başlarda haklı oldugunu düşündüğü konularda ööff

sayfa sayfa yazılar yazardı.. bir yer sıkıstı kaldı,,hay cocuklar sekerler ayy canlarım benim saçmalayıp duruyor..1  sayfa geriden okumaya başlarsanız tamamen...ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alaycı denemez biraz nasıl desem eğlenceli, iğneleyici,, kışkırtıcı, tartışmaya teşvik edici diyelim. 

herkesin aynı tarzı olamaz zaten hepimiz farklı insanlarız burası diplomatik bir forum değil zaten dimi.

Bende böyle bir insanım işte gerçek bende böyleyim. Biraz hınzır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu tarihi sizin uyduracak haliniz yok hepimiz bunu başkalarından öğreniyoruz...

Sizin öğrendiğiniz tarihçiler resmi tarihç,i tarih dünyasında ciddiye alınmazlar dalga konusu olurlar... verdiğiniz tarihçi örnekleri mesela

dedim ya dr öz doktor olarak ne kadar ciddiye alınırsa resmi tarihçilerde o kadar ciddiye alınır.

Tarihle ilişkileri resmi tezleri doğrulamak adına tarih uydurmak ve yazmaktır zaten işleri budur.

Yoksa sizin şahsınıza yönelik değil tabi

http://www.idefix.com/kitap/tarih-lenk-y-hakan-erdem/tanim.asp?sid=RGVMR4NPRL1L4PS8UQUK

Kitabı okuyun bir solukta bitiyor beni daha net anlarsınız... ilber amcayı bir görün bakıyım ve murat amcayıda

sayın pan bey 4 temmuz amerıkanın bağımsızlık günü'dür bunuda ilber hoca uydurmadı yada 14 temmuzu yada ingilizlerin esrar satısı için çini bombalaması ve yazdıgım diğer seylerin hiçbirinde referansım ilber hoca değildir....siz bu yazdıklarıma yalan uydurma dediniz...neyse bir yere varamıcaz zaten her ikimizde uzatmayalım artık..konu başlığı neydi ne yalancılığımız kaldı ne vatan kurtaran şabanlığımız...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet diplomatik bir forum değil elbet ama genç arkadaşımızıda üzmenin çok anlamı yok. Ben öyle düşünüyorum sende dilediğin gibi düşün deyip geçebilirsiniz. Yaşınız buna müsait.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet diplomatik bir forum değil elbet ama genç arkadaşımızıda üzmenin çok anlamı yok. Ben öyle düşünüyorum sende dilediğin gibi düşün deyip geçebilirsiniz. Yaşınız buna müsait.

yok yahu niye üzülsünler medenice tartışıyoruz burada... hakaret yok şiddet yok.. aynı fikirde olmamızda gerekmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okumuyacağım diyorum sürekli okuyorum , çekirdek gibi gidiyor konu .

Ee buda iyi bir şey :))

Ara ara mazda dışı konu açın tartışalım işte... tartışmak ve polemik için beynin cilası derler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kitabı okumadım. Ama önsözü ne menem olduğunu gösteriyor. Bakacağım. Çok absürt iddialar var. Ama okumak istiyorum. Okudukça, "İnönü savaşları yapılmadı, sakarya savaşı hele hiç, Dumlupınar ise külliyen yalan" diyenlerden olduğunu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kitabı okumadım. Ama önsözü ne menem olduğunu gösteriyor. Bakacağım. Çok absürt iddialar var. Ama okumak istiyorum. Okudukça, "İnönü savaşları yapılmadı, sakarya savaşı hele hiç, Dumlupınar ise külliyen yalan" diyenlerden olduğunu düşünüyorum.

okumadan karar vermek işte buna önyargı diyoruz :)

Hakan erdem çok önemli bir tarihçidir tarih yöntemini kulanma açısından farklıdır.

Benim sıradan bir tarihçiyi beğenmem zaten olaraksız

buda yapılan röportajı

http://t24.com.tr/haber/tarihci-erdemden-kavga-cikaracak-sozler,20773

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okumadan karar vermek işte buna önyargı diyoruz :)

Hakan erdem çok önemli bir tarihçidir tarih yöntemini kulanma açısından farklıdır.

Benim sıradan bir tarihçiyi beğenmem zaten olaraksız

buda yapılan röportajı

http://t24.com.tr/haber/tarihci-erdemden-kavga-cikaracak-sozler,20773

Evet önyargı diyoruz.

Bende Mustafa Armağanın da kitapları var. Neler yazdığını görüyorum. Siz İlber ORTAYLI ve Halil İNALÇIK için ne düşünürsünüz? Ya da okudunuz mu hiç?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...