Jump to content

2015 Mazda Bakım Kampanyası 5 Ekim - 24 Ekim

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abiler 1.nesil aracım için ön fren balataları,silecekler vs ufak tefek seyler alacaktım,servis kampanyasına her servis dahilmidir? biz katılmadık deme sansları varmıdır sizce?ve parçaların fiyatları her serviste aynımıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece silecek lastiği alınabiliyor mu İlhan ?

Ben üzerindeki plastik parça ile birlikte alınabiliyor diye biliyordum.

Silecek lastiği alınabiliyor Savaş. Sanırım bu güne kadar 3-4 defa da almışımdır.

O silecek koluyla birlikte verme durumu. Servislerin işgüzerlığı, yada biz kullanıcıların bilmemesi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abiler 1.nesil aracım için ön fren balataları,silecekler vs ufak tefek seyler alacaktım,servis kampanyasına her servis dahilmidir? biz katılmadık deme sansları varmıdır sizce?ve parçaların fiyatları her serviste aynımıdır?

Tüm servisler dahildir. Yağ hariç parça fiyatlarında değişiklik olmaması gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm Mazda servisleri için geçerli bir durum. Parça konusunda fiyat değişken olacağını pek düşünmüyorum. Yağ hariç çünkü markasına göre değişkendir. Ama işçilik fiyatı değişken olabiliyor sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güncelleme ;

Tarih : 5 Ekim - 24 Ekim

Kapsam : Tüm bakım ve onarım işlemlerinde %20 parça , %30 işçilik indirimi . 300 TL ve üzeri işlemlerde Mazda logolu Powerbank portatif şarj cihazı hediye.

İlk mesaj düzenlendi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın bu yılki bakım kampanyasının 5 Ekim 2015 - 24 Ekim 2015 tarihi arasında olacağına dair bilgiler geliyor.

Bu tarih aralığında yaptırılan tüm bakım ve onarımlarda ;

Parçada %20

İşçilikte %30 indirime ek olarak ;

300 TL ve üzerindeki işlemlerde Mazda logolu Powerbank taşınabilir şarj cihazı hediye edileceği belirtiliyor.

Bilindiği üzere Mazda, daha önceki yıllarda yılda iki kez ( Bahar ve Sonbahar ) gerçekleştirdiği kampanyayı bu sene bahar aylarında yapmamıştı.

Yılda bire düşürülen kampanya sayısının markanın garanti kapsamındaki araçlara uygulanan 6 ayda bir servis ziyaret zorunluluğunu yılda bire indirme yolundaki adımlardan biri olduğunu umut ederek tüm Mazda tutkunlarına hayırlı olmasını diliyoruz

Bazıları 6 ay diyor bazıları 10.000 km diyor hangisi doğru ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ikiside doğru !!

Hangisi önce dolarsa. :D

her 6 ayda bir bakıma girer mi bi araba allahtan bakımı çok pahalı değil 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her 6 ayda bir bakıma girer mi bi araba allahtan bakımı çok pahalı değil 

Bu konular o kadar çok.. Ama o kadar çok konuşuldu ki.

6 ayı destekleyenlerde var sizin gibi istemeyenlerde var. Servis ücretini pahalı bulanlarda var ucuz bulanlarda var.

Ama bir gerçek var bu aracın satın almadan evvel ki bakım süreçleri belli.

Diğer gerçek pahalı ucuz kavramı, gelir seviyesiyle ilgili göreceli bir durum. Size pahalı gelen bana uzuz gelebilir..Ucuz bulduğunuz bana pahalı gelebilir....

Not: Ben 6 aydan yanayım. Bakım demek sadece aracın yağı, filtrelerin değişmesinden ibare değil. Her bakımda aracım lifte kaldırılıp, led ışıklar tüm altı, lastikleri, aksları, motor bölümü, hortumlar vs her şey kontrol ediliyor. Aynı şekilde bilgisayara bağlanıp kontrol ediliyor. Üzerine test sürüşü yapılıyor...Can ve mal varlığım için 6 ay derim ben.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mynet Haberde okuduğum bilgi.

Türkiye genelinde Mazda yetkili servislerini ziyaret eden Mazda kullanıcıları, işcilikte %30, yedek parça ve aksesuarlarda %20 indirimlerden yararlanabilecekler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mynet Haberde okuduğum bilgi.

Türkiye genelinde Mazda yetkili servislerini ziyaret eden Mazda kullanıcıları, işcilikte %30, yedek parça ve aksesuarlarda %20 indirimlerden yararlanabilecekler.

Bu zaten güncel olarak forumda mevcut:

http://www.mazdaclubtr.com/topic/23166-2015-mazda-bak%C4%B1m-kampanyas%C4%B1-5-ekim-24-ekim/?hl=kampanya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Not: Ben 6 aydan yanayım. Bakım demek sadece aracın yağı, filtrelerin değişmesinden ibare değil. Her bakımda aracım lifte kaldırılıp, led ışıklar tüm altı, lastikleri, aksları, motor bölümü, hortumlar vs her şey kontrol ediliyor. Aynı şekilde bilgisayara bağlanıp kontrol ediliyor. Üzerine test sürüşü yapılıyor...Can ve mal varlığım için 6 ay derim ben.

Tabi kaç yetkili servis hakkıyla bu kontrolleri yapıyordur, şüpheli. Ben adam gibi kontrol falan yaptıklarına inanmadığım için servislerden uzak duruyorum. Örneğin benim fabrikaya aldığımız bir stajer daha önce VW yetkili servisinde staj yaptığını ve servise gelen araçların kontrollerini kendisine yaptırdıklarını söylemişti. Aracı lifte kaldırdıktan sonra ben de bakarım öyle. Mutlaka düzgün servisler de vardır tabi, onları tenzih ederim. Ama ben rastlamadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...