Jump to content

Mazda 323 Rolanti Düşüyor ve Stop Ediyor

BBalcin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhabalar

Cok ilginctir aracimin rolantisi dusuyor daha sonra istop ediyor bunu hem gazda hem benzinde yapiyor. Daha ilginc olan geri vitese taktigim zaman surekli istop ediyor. Daha once basina gelen yada cozumu bilen birisi varmi???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt pompası olabilir, kontrol et.

LPG olamaz zaten benzinde de aynı sıkıntı varmış

Bobin olabilir, konnrol et.

Distribütör olabilir kontrol et ve gerekli testleri yaptır.

Buji kablolarını test ettir.

Rölanti sensörünü kontrol et , çıkarıp takarak test ettir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ustam bende bu stop etme pek olmasada rolantim dansöz misali yerinde duramıyor. birçok secenek var. tek tavsiyem USTA bul. bu araclardan anlayan işinin ehli bir usta. 3-5 fazla ver işçiliği en azından çözüm olur. benim 500tl harcadım şimdilik birşey değişmedi. ustan bulana kadar boyle takılıcam 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bende ondan muzdaribim usta buldugumu saniyorum ama arabamin bi yerini yaparken diger yerine zarar veriyolar. Bide tahminle cozume gidilince hem maddiyati bana yansiyo. Net cozum ureten usta bulamadim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ateşleme ile ilgili hersey olur en ucuz parçadan başlayarak teker teker  değiştireceksin ben öyle yaptım en pahalı parçayı en sona bıraktım en pahalı parçam distribütörüm bozuk cıktı sıralama şu 1. bujiler 2 buji kablosu3 rölanti sensörü4 distribütör allah kolaylık versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parça değişerek , deneme yanılma yöntemiyle sorun bulmak maliyetli olur , yazdığım gibi elektrikçilerde test ettirebilrisin bazı parçaları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...