Jump to content

Torque Tuning

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi ben illa bunu yaptırıcam diye bişey söylemiyorum,ama çok gaza geldim kesin yaptırıcam böyle bir uygulama,belkide İzmir de yaptırırım...

mesela;

www.bestservis.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 126
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• redrock

10

• NeBiAnd

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

abi ben illa bunu yaptırıcam diye bişey söylemiyorum,ama çok gaza geldim kesin yaptırıcam böyle bir uygulama,belkide İzmir de yaptırırım...

mesela;

www.bestservis.com

maslaktan başka yerde elletme yazık olur arabana :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz sistemlerde öğrenecek bi şey yok.Montajı 10 dakika.Yapmadık dediği büyük ihtimal herhangi bir m3 dynoya sokup kesin sonuç almış olmaları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya yok mu bu Maslak a yakın birileri,gidip 5 dakika baktırıverse arabaya,söylesinler ne veriyo ne ediyo diye  8:) Burak abi,senin işyeri yakın galiba Maslak a,eğer Maslak denen yeri karıştırmıyosam  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu tarz sistemlerde öğrenecek bi şey yok.Montajı 10 dakika.Yapmadık dediği büyük ihtimal herhangi bir m3 dynoya sokup kesin sonuç almış olmaları.

nasıl montajı 1o dakika adam yarım gün sürer diyor hanginize inanak şimdi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçi bu işi çözse çözse Biran abim çözer gibi geliyo bana  :tey:

Maslak beşiktaşdan 5-6 km.Gitmiştim ben daha önce Torque tuninge ama sadece öyle ne var ne yok diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

arkadaşlar ben burda yazanalrdan çaıkçası pek bişi anlamaıdm... araştırmadım da doğrusunu sölemek gerekirse...

ara beyin... chip yazılması?

m3 lere böle bi uygulamayı ilk defa duyuyorum... biri beni bilgilendirebilir mi acep... bahsedilen artış çok ciddi boyutlarda... 13 hp... bu da eder... %12.38 artış ki bu çok ciddi bişi ... nedir bu işin aslı...

benim ev maslak oto sanayiye 3 km mesafede :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben net incelemedim.Normal modül 10 dakika.Ama beyin programlama var ise tabi 2-3 saat sürer.

valla bana dediği suydu özellikle sordum daha önce mazda3 e uygulama yapmadık hiç( yapmıoruz demedi yaparız dedi) ne kadar sürer dedim yarım gün alır dedi , net rakamlar bellimi dedim listede verilmiş dedi iyide dedim onlara tutmuyor bizim aracların degerleri ancak cok yakın olanı var yok dedi liste neyse o çıkar ii dedim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ben burda yazanalrdan çaıkçası pek bişi anlamaıdm... araştırmadım da doğrusunu sölemek gerekirse...

ara beyin... chip yazılması?

m3 lere böle bi uygulamayı ilk defa duyuyorum... biri beni bilgilendirebilir mi acep... bahsedilen artış çok ciddi boyutlarda... 13 hp... bu da eder... %12.38 artış ki bu çok ciddi bişi ... nedir bu işin aslı...

benim ev maslak oto sanayiye 3 km mesafede :D

şu ana kadar hep duyup gördüğüm %25hp, %35tork reklamlarının altında yalnızca turbo dizel araclara uygulanmaktadır yazısını okumusumdur.. bizimki ne dizel ne de turbosu var.. belki chip yapıp vites oranlarını kurcalayarak bişeyler yapılabilir ancak dizellerde yapıldıgı gibi bi 10dk da takılan bi ara üniteyle bu değerleri almamızın imkanı yok bence.. hatta ne yaparsak yapalım turbo, nos ve motoru değiştirip daha yüksek hacimli bi motor takmak dısında 13hp güc artısını hiçbişekilde elde edemeyecegimizi düsünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

şu ana kadar hep duyup gördüğüm %25hp, %35tork reklamlarının altında yalnızca turbo dizel araclara uygulanmaktadır yazısını okumusumdur.. bizimki ne dizel ne de turbosu var.. belki chip yapıp vites oranlarını kurcalayarak bişeyler yapılabilir ancak dizellerde yapıldıgı gibi bi 10dk da takılan bi ara üniteyle bu değerleri almamızın imkanı yok bence.. hatta ne yaparsak yapalım turbo, nos ve motoru değiştirip daha yüksek hacimli bi motor takmak dısında 13hp güc artısını hiçbişekilde elde edemeyecegimizi düsünüyorum :)

aynen katıldığım için zati bu güne kadar pek araştırmadım bu konuyu...

bu uygulamayı gördüğüm araçlar sürekli dizel araçlardı... ve turbo da vardı bazılarında...

M3 ler için ilk defa duyuyom... ve zannetmiom da açıkçası pek bişi deişiceni.. tabi bilinmez gene deneyip görmek lazım... onun için de birisinin denemesi lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

biraz araştırdım da bu olayı arakdaşlar M3 için bir yazılımın olmadını söylüyorlar... hatta link verem bi bakın...

link çalışmıo bi türlü... mazda 3 fan club da yazmış elemanlar bununla ilintili bişiler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

biliom oldunu... burda yazanlardan farklı şeylerden de bahsedilmiş orda da ondan verdim...

elemanın biri gidip konuşmuş mesela ... o da buradansa ok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...