Jump to content

Boya koruma ve bakımı için en iyi tercih ?

Guest Mazda Club TR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 166
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• MuRDoC_111

13

• Murat b

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Remzi bence hemen 1300 TL vermeye niyetlenme. Sana acil olarak tek önereceğim kaput filmi olur. Ben burada LLumarınkini 350 TL ye yaptırdım. Diğerlerini istediğin zaman yaptırabilirsin.

Cam filmi için de 250 TL ye anlaştım.

Sonax Ocak ayında genelde kampanya yapar, vergisini Garanti'den ödeyene %50 indirim gibi şeyler yapıyorlar 2-3 senedir.  En kralı 300-400 TL ye yaptırırsın. İyi pazarlıkyapabilirsen 200-250 TL ye bile bulabilirsin.

Yani taş çatlasın 350+250+300 = 900 TL ye halledebilirsin , Verme 1300 TL ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

fiyatlar gerçekten astronomik.Bülent kardesımız yakında olsa beraber yapardık.sonucta bır fıncan kahvenın 40 yıl hatırı var hesabı ıle de 39 yıl borclandırırdık... :D

keşke yakın olsaydık :D lakin iç korumayı bende dışarıda yaptırdım geçen cuma :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya zeabart bunların hepsine 2300 diyor boya korumada wax imiş. 3M kalite olarak nasıldır . adamlar bide 6 ay sonra boya koruma + motor  koruma hediye ediyorlar  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu gün aracımı sonax a götürdüm.

SONAX Nano Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma yaptırdım.hediya olarakta su kaydırıcı

ve sonax paspas verdiler.toplam fiyat 249 tl.( bir yıl garantili )

sizce iyimi ettim yoksa kötümü,fikirlerinize ihtiyacım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu gün aracımı sonax a götürdüm.

SONAX Nano Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma yaptırdım.hediya olarakta su kaydırıcı

ve sonax paspas verdiler.toplam fiyat 249 tl.( bir yıl garantili )

sizce iyimi ettim yoksa kötümü,fikirlerinize ihtiyacım var.

iyi yapmışsın bence. Boya korumayı bende yaptırdığımda yaklaşık bu fiyattı ama ekstrası yoktu, sadece  teker koruma yapmışlardı..  Hepsi güzel olmuş hayırlı olsun.

Tek sorun konuyu yanlış yerde açmışsın :) burası yeni gelenler için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası boya koruma işi bana pek mantıklı gelmedi, tecrübeli arkadaşlar faydalarını yazarsa bende düşünebilirim. Ama neticede fabrikadan yeni çıkan bir aracın boyası neden korunmaya ihtiyaç duysun ki diye sorgulamadan da edemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası boya koruma işi bana pek mantıklı gelmedi, tecrübeli arkadaşlar faydalarını yazarsa bende düşünebilirim. Ama neticede fabrikadan yeni çıkan bir aracın boyası neden korunmaya ihtiyaç duysun ki diye sorgulamadan da edemiyorum.

Bende aynı şekilde düşünüyordum, ilk iki ay araç sadece tozlandı. (Psikolojik olabilir) pislik yapışmadı. Şimdi o kadar değil sonuçta kıştan dolayı temiz bile kalamıyor iki üç gün. Bi kaç ay daha geçsin gösterir kendini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0 araçlarda boya korumanın herhangi bir problem yarattığına şahit olan var mı?Boya koruma yaptırmayı düşünüyorum ama boya koruma yapılmış bir araç gördüm.O kadar yavan gözüküyordu ki sanki her tarafını yağlamışlar gibi.Onu gördükten sonra fikirlerim değişti.Siz ne dersiniz.Yaptırmalı mıyım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Epeeeeeeeeeey bir sessizlik almış gitmiş başlığı. Bende aracımı yeni aldım aklımda sadece ön kaput filmi ve koltuk koruma var....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence ne kaput filmi nede boya koruma, ilk işiniz koltuk koruma olsun, iç döşeme çok hassas ve en ufak kiri gösteriyor özeliklede siyah döşemeler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...