Jump to content

Mazda 3 1,6 5D Touring AC Isofix

netkolix
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar yurt disinda yasiyorum Mazda yi cok begenmeye basladim ve bu arac hakkinda hic bir fkrim yok 

Sizlerin tecrubelerinizden yararlanak isterim, asagidaki 2008 model mazda 3  almayi dusunuyorum, 

artilari ve eksileri nedir bu aracin, motor ve yol sesini iceri cok aldigi soyleniyor ve piyasasi yok diye  dert yakinanlarda cabasi ama ben bu araca bayildim.

Gorusleriniz benim icin belirleyici olucak.

Aracin turkiye deki fiyatinida merak ettim acikcasi, buradaki fiyati 5 bin euro.

• 5 vitesli
  •  5-kapılı cc
  •  ABS fren
  •  Elektronik Stabilite Kontrolü
  •  Çekiş gücü
  •  AC
  •  Elektrikli camlar, ön ve arka
  •  Hava yastığı sürücü ve yolcular
  •  Yan hava yastıkları
  •  ISOFIX
  •  CD stereo
  •  Uzaktan güç kilitleri
  •  Ayarlanabilir direksiyon simidi
  •  Isıtmalı ön
  •  Servo direksiyon
  •  Immobilizer (immobilizer)
  •  Dış ortam sıcaklığı
  •  Dumansız
  •  İsveç Satıldı
  •  Yaz + kış lastikleri
  •  Yağmur sensörü
  •  Bagaj için bagaj kapağı
  •  Bölünmüş arka
  •  Katlanabilir arka koltuklar
  •  2015/02/11 kontrol
  •  Sonraki Teftiş 2016/04/30
  •  Kullanıcıların 2 Servis Sayısı
  •  Son 11.604 mil olarak hizmet
  •  1 YIL GARANTİ mevcuttur
  •  

HHY582-1004.jpg

HHY582-2024.jpg

HHY582-2104.jpg

netkolix tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç pırıl pırıl, kullanması oldukça keyiflidir bu kasanın, buradaki fiyatı 8-10 bin Euro civarı, yol sesi fazla yoktur ama rahatsız ederse daha sessiz lastikler alır takarsınız, (lastiklerin etiketinde db cinsinden ürettikleri ses yazar 67-69 db gibi) ses azalır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam araç içi ve dışı pırıl alınır ses olarak Mazda'da değil sadece tüm japonlarda var ama o kadar abartılcak kadar değil 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki yakit tuketimi ne kadar olur bu aracin. sadece sehir icinde kullaniyorum. burda öyle trafikde yok. aracin aciklamasinda 6.9 olarak belirtilmis 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Manuel olması yakıt tüketimi için avantaj. Türkiye'de 7 - 8 litre civarındadır tüketim.

Aracın modelindeki 5D ne anlama geliyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Manuel olması yakıt tüketimi için avantaj. Türkiye'de 7 - 8 litre civarındadır tüketim.

Aracın modelindeki 5D ne anlama geliyor?

5D 5Kapili oldugunu belirtiyor.

Sence yeni ehliyet almis biri bu araci almalimi yoksa daha ucuz gecici bir seymi almali?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni ehliyet almanıza rağmen az çok tecrübeniz vardır diye düşünüyorum. 5000 € olduğunu belirtmişsiniz, bu paranın altına başka ne alınabiliyor ki yaşadığınız yerde?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesela bin euro ya cok basit bir araba alabilirim  2000 model gibi. bunlar genelde sorun cikaran arabalar oluyor asgari 1 sene binersin sonra ya atarsin yada yari fiyatina satabilirsin.

sunun gibi, hatta bu 700 euroymus:D

3230840204.jpg

buda 2000 euro

skoda-fabia-1881612_b_4264730.jpg

3000€

http://www.bytbil.com/ViewImage.aspx?MediaId=35065719&type=full2

netkolix tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pöjo nun bu eski kasasıyla tamirciliği öğreniyor insan,bu model sanayileri zengin etti, birçoğumuzu mekanik/motoru uzmanı yaptı, bazılarını ise  belki otomobil kullanmaktan soğuttu ...  Mazda ile ise sadece sürüş keyfini sürüyorsun, bakımdan bakıma servise gidiyorsun, işine konsantre oluyorsun yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...