Jump to content

Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları

morybaba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ya orası öyle de hani büyük marka olsa anlarım mesela linea yilda 22bin tane satıyor bunun içinden 50 100 kişi alır biraz biner sonra satar ama Mazda kullanıcıları belli siz gibi ben gibi bizim gibi insanlar arabayı alıp daha 1000 km de satmak nedir o kısmı merak ettim neysr konuyu da fazla dagitmayayim az önce damla nin önünden geçtim tekrar baktim Mazda tabelası duruyor ama içeride hep Honda araçlar vardı dışarıda 12tane cx-3 vardı sifir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, platinium :

Arkadaşlar selamlar 

Malum 2015 ler bitti bayilerin elinde bulunan test araçları nasıldır sizce alınırmı.

Test araçları hor kullanılmış olabiliyor. Aracı iyi inceleyip, kontrol etmekte fayda var. Karşılığında verecekleri fiyat ile iyi mukayese edip karar vermek lazım.

Test aracı alınmaz demiyorum. Verecekleri iyi bir fiyat doğrultusunda neden olmasın ! Giderim hemen yağını, suyunu, filtrelerini gerekirse balataları diskleri değiştiririm binerim miss gibi.

Ama kalkıp iç döşemede, ön kokpitte filan hasar, deforme vs varsa hiç bulaşmam. Aracın dışı pek önemli değil, çözümü basit boyatır geçerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Bursa da bi tanesini test ettim 9300 km dün 10000 bakıma almışlar çizik hata görünmüyor kırmızı sense beyaz deri 95000 en son dediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gün itibarı ile kırmızı sense yi  almış bulunuyorum.Müthiş bir his.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul dan yola çıktım Van a gittim yaklaşık 1950 km yol yaptım Karadeniz sahil yolu hiz kontrol u full kullandım 90 km sabit hızla trafiksiz 4.2 litre ortalama yakıt yakaladim. Samsunda mazot bitti opet den fulledim tam 150 tl aldı aracın  km si 920 yi gösteriyordu ki yol bilgisayarı 28 km daha yol gösteriyordu. Bence uzun yol yakıt tüketimi mükemmel ötesinde 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, fotifoti :

Hayırlı olsun :) takıma hoş geldiniz :)

Çok teşekkür ederim Fatih bey 

Araçlarımız için belli bir akaryakıt markası tavsiyeniz olabilir mi.İşlerimiz yoğun 2 gündür garajın küçük camından bakıp geçiyorum.Sanki bana hadi der gibi şimdiden duygusal bağ oluştu bayramı iple çekiyorum.Bu sabah dayanamadım aracı çalıştırdım ekranda sol köşede mavi ışık bir müddet yandı sonra söndü.Sanırsam araç soğuk sıcak işareti bi sıkıntı olmaz inşaallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim Fatih bey 

Araçlarımız için belli bir akaryakıt markası tavsiyeniz olabilir mi.İşlerimiz yoğun 2 gündür garajın küçük camından bakıp geçiyorum.Sanki bana hadi der gibi şimdiden duygusal bağ oluştu bayramı iple çekiyorum.Bu sabah dayanamadım aracı çalıştırdım ekranda sol köşede mavi ışık bir müddet yandı sonra söndü.Sanırsam araç soğuk sıcak işareti bi sıkıntı olmaz inşaallah.

Evet motor soğukken mavi Işık yanar. Hararet yaparsa kırmızı yanar. Akaryakıt konusunda henüz tam karar veremedim. Son 4 depo Shell'den alıyorum. Dpf temizliği yapıyor arada araç, sanırım en temiz yakıtı bulabilirsek en fazla tasarrufu sağlayacağız. Şimdilik tavsiyem çeyrek deponun altına düşmeden doldurmanız. Ülkemizin Yakıt Standartları pek yüksek değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dpf için erken değilmi ? Lamba yanıyor mu?

Yeni dizeller sürekli yapıyor abi. Öyle sök tak temizlikten bahsetmiyorum :) araç kendi kendine yapıyor. Arada yakıtın coşması ondan .

Cx-3 DPF temizliği

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http://www.mazdaclubtr.com/index.php?/topic/25454-Cx-3-DPF-temizli%C4%9Fi&share_tid=25454&share_fid=193071&share_type=t

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mrb.ben 2016 reflex kırmızı otomatik için 93000 fiyat aldım..ve almaya gittiğimde yan çita ve geri görüş kamerası için pazarlık yapmayı düşünüyorum..şuan almasamda param oldukça ilerde taktırabilirim peyderpey değil mi?fiyat için yorumlarınız nedir?ayrıca sadece şerit değiştirme ve birkaç sensör için 5 bin lira fazla vermesemde motion mı alsam diyorum..fikirlerinizi alabilirsem sevinirim..teşekkürler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.06.2016 at 19:38, platinium :

Gün itibarı ile kırmızı sense yi  almış bulunuyorum.Müthiş bir his.

hayırlı olsun hoşgeldiniz

17 saat önce, can134 :

mrb.ben 2016 reflex kırmızı otomatik için 93000 fiyat aldım..ve almaya gittiğimde yan çita ve geri görüş kamerası için pazarlık yapmayı düşünüyorum..şuan almasamda param oldukça ilerde taktırabilirim peyderpey değil mi?fiyat için yorumlarınız nedir?ayrıca sadece şerit değiştirme ve birkaç sensör için 5 bin lira fazla vermesemde motion mı alsam diyorum..fikirlerinizi alabilirsem sevinirim..teşekkürler...

bence biraz zorlayıp motion alın sonra diğer özellikler için pişman olursunuz sonradan eklettiriyim desenizde hem maliyetli hepde fabrika işciliğini bulamazsınız

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ne söylesem ben sıfır kırmızı sense bulamadım.Test aracını aldım Bursa bayiinden imkanlar dahilinde en dolusunu almak bence en güzeli fotifoti  nin{Fatih bey} dediği gibi araç takip sistemi bile sense modelini aldırır.Keşke 0 km olsaydı ama bulamadık.Araçta temiz olunca aldık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

0f17334f1caf3d8241c1914afb749476.jpg

İlk ağacımı kurtardım [emoji1]

Mümkünse en dolu modeli alın pişman olmazsınız .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 minutes ago, fotifoti said:

0f17334f1caf3d8241c1914afb749476.jpg

İlk ağacımı kurtardım emoji1.png

Mümkünse en dolu modeli alın pişman olmazsınız .

Bu viteste nedir yav. Yanlış çevirmiş Türkçe'ye çeviren arkadaş. Bu sürüşte olması gerekiyor. Tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana, ormanlar cüzdana :D hadi bakalım. Kmde 20 kuruş yaksan 19,50 tl yapar. Kendine bir dürüm ısmarla fatih abi.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, tarahumara :

Bu viteste nedir yav. Yanlış çevirmiş Türkçe'ye çeviren arkadaş. Bu sürüşte olması gerekiyor. Tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana, ormanlar cüzdana :D hadi bakalım. Kmde 20 kuruş yaksan 19,50 tl yapar. Kendine bir dürüm ısmarla fatih abi.

göze küçük görünüyor ama üretilen tüm Mazda'ların 7 ayda 1 ağaç kurtardığını varsayalım. 10 yılda 17 ağaç kurtarır her araç. bu da epey dürüm yapar :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...