Jump to content

Emniyet Kemerleri Susturulmuş.

nazarterzi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar.kabul ederseniz  artık bende buradayım gecen hafta aldığım mazda 3   2009  model. hb otomatik aracımın ön emniyet kemerleri takmayınca ötmüyor susturulmuş ama nereden acaba  ben açabilirmiyim sizden bilgi almak istedim ..ayrıca. arka park sensörleride var ama onlarda ötmüyor.herkeze selamlar saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önceki sahibi elektronik seslerden pek hoşlanmıyormuş demek ki. Emniyet kemerlerinin switchleri dişi olan tokada. Onun içerisinden kontakt yaptırmışlardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önceki sahibi elektronik seslerden pek hoşlanmıyormuş demek ki. Emniyet kemerlerinin switchleri dişi olan tokada. Onun içerisinden kontakt yaptırmışlardır.

Mehmet abi, tokadan aşağıya giden 2 kabloyu kısa devre yapsak bu sesten kurtuluruz değil mi? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç istemeyerekte olsa tavsiyede bulunacağım @Mutlu Tekir . Aşağıdaki aparat işini görecektir.

Ama benim sana sana dost-abi tavsiyem. Bakkala yürüyerek git kardeşim, spor olur işte.  :D

1%20(3)(2).jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kemer -  Airbag ilişkisini unutmayın derim. Araba takın diyorsa takın kardeşim , o kadar para vermişsiniz yalan mı söyleyecek ? :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bazı araçlarda kemer takılı değilse allah göstermesin airbaglaer açılmıyormuş mazdada bu sistem varsa da yoksada takmada fayda var

emekli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bazı araçlarda kemer takılı değilse allah göstermesin airbaglaer açılmıyormuş mazdada bu sistem varsa da yoksada takmada fayda var

Yeni nesil tüm Mazda'larda bence vardır Cuma abi. Hiç ama hiç erinmiyorum takmaya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakkala okuldan dönerken uğradığımdan yürüyerek gitmelik vakit olmuyor abi :D 

Bu tokalar da sesyapıyor ve güvenli olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle sadece kendi koltuğumun uyarısını iptal etmek istiyorum zaten araca oturup marşa bastıktan sonra yaptığım ilk iş emniyet kemeri bağlamaktır 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şahsen emniyet kemerini takmazsam fena halde rahatsız oluyorum böyle bi tuhaf hissediyorum kendimi. bunda ehliyeti almanya'dan almış olmamın da etkisi var. orada bu emniyet kemeri meselesini acayip önemsiyorlar.

ben de biner binmez bir refkeksle takıyorum farkına varmıyorum. bazen binip hemen inmem gerektiğinde lan bunu ne zaman taktım ya diye kızdığım oluyor:)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Evvela tedbir, sonra tevekkül"

Hz. Muhammed (S.A.V.)

Üşenmeyin kemerlerinizi takın. Taktırın. Hayat ucuz değil.

Tamı tamına 74 metre uzaklık için takmayan birisinin öldüğünü gördüm. Eğer kemer takılı olsaydı yaşayacak(lar)dı. Arkadaşımın arkadaşı, aracı abisinden alıp direksiyona geçmiş. Yanında yengesi oturuyormuş, kemerini taksana demiş yengesi.

Yok yenge karşıda fırından ekmek alayım sonra yola çıkarken takarım diyor rahmetli.

Araca bindiği yer ile kaza yeri arası 50 metre. Fırın uzaklığı 74metre. Kazada kendisi, arkada oturan eşi ve oğlu rahmetli oluyor. Kim mi hayatta kalıyor?

Önde oturup kemer takan yenge.

Bilmiyorum anlatabildim mi?

Ailenizi ve sevenleriniz düşünün.

Küçük çocukları kendi koltuklarında ve arkada oturtun.

İlhan ve Mehmet'i kınıyorum buradan. >:(

Gökhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Evvela tedbir, sonra tevekkül"

Hz. Muhammed (S.A.V.)

Üşenmeyin kemerlerinizi takın. Taktırın. Hayat ucuz değil.

Tamı tamına 74 metre uzaklık için takmayan birisinin öldüğünü gördüm. Eğer kemer takılı olsaydı yaşayacak(lar)dı. Arkadaşımın arkadaşı, aracı abisinden alıp direksiyona geçmiş. Yanında yengesi oturuyormuş, kemerini taksana demiş yengesi.

Yok yenge karşıda fırından ekmek alayım sonra yola çıkarken takarım diyor rahmetli.

Araca bindiği yer ile kaza yeri arası 50 metre. Fırın uzaklığı 74metre. Kazada kendisi, arkada oturan eşi ve oğlu rahmetli oluyor. Kim mi hayatta kalıyor?

Önde oturup kemer takan yenge.

Bilmiyorum anlatabildim mi?

Ailenizi ve sevenleriniz düşünün.

Küçük çocukları kendi koltuklarında ve arkada oturtun.

İlhan ve Mehmet'i kınıyorum buradan. >:(

Abi beni niye kınıyorsun. Ben otomobilde park halindeyken bile emniyet kemeri sökmem desem yeridir. :) Öyle ki bazen sökmeyi unutuyorum, totomda koltukla araçtan inmeye çalışıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi beni niye kınıyorsun. Ben otomobilde park halindeyken bile emniyet kemeri sökmem desem yeridir. :) Öyle ki bazen sökmeyi unutuyorum, totomda koltukla araçtan inmeye çalışıyorum. 

Neden mi?

Hiç istemeyerekte olsa tavsiyede bulunacağım @Mutlu Tekir . Aşağıdaki aparat işini görecektir.

Ama benim sana sana dost-abi tavsiyem. Bakkala yürüyerek git kardeşim, spor olur işte.  :D

1%20(3)(2).jpg

Te bundan. Kötü örnek :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden mi?

Te bundan. Kötü örnek :(

Ama abi bak ne yazmışım "istemeyerekte" olsa  tavsiyede bulunacağım yazmışım. :D Bu nispeten suçumu hafifletiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama abi bak ne yazmışım "istemeyerekte" olsa  tavsiyede bulunacağım yazmışım. :D Bu nispeten suçumu hafifletiyor.

İkna olmadım. 10 kırbaç. :D

Hele Mehmet'e ne demeli? Alenen tarif ediyor, şuradan kısa devre yap ötmesin vs. vs. bak bak bak...

20'de Mehmet'e....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de taktığımı unutup kemer takılıyken araçtan inmeye az çalışmamışımdır. :) fakat benim yaşadığım yer ara mahalle ve yol hız yapmaya izin vermiyor zaten. 

Hal böyleyken bu forumdaki kişiler bilgisiz kişiler değil, risk alıp almamak da kişiye kalmıştır bence. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de taktığımı unutup kemer takılıyken araçtan inmeye az çalışmamışımdır. :) fakat benim yaşadığım yer ara mahalle ve yol hız yapmaya izin vermiyor zaten. 

Hal böyleyken bu forumdaki kişiler bilgisiz kişiler değil, risk alıp almamak da kişiye kalmıştır bence. 

Orası öyle Mutlu. Biz sadece bir birimize takılıyoruz. Zorla kimseye bir şey yaptıracak yada tavsiyede bulunacak durumumuz yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...