Jump to content

Kargom Gümrüğe Takıldı mı?


34RAA88

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle konuyu nereye açacağım hakkında en ufak bi fikrim yok o yüzden olabilecek en saçma yere açıyorum ^^

Modlardan özür dileyip konunun doğru yere taşınmasını rica ediyorum.

Sorum şu kargom gümrüğe  takıldı mı takılmadı mı tam analayamadım bilgilerden ukim gördüğün an takıldığını anla gibisinden şeyler gördüm internette ama ukimden çıkım kim e sevk edilmiş bu ne demek oluyor tam analamadım o yüzden track bilgilerini paylaşıp fikrinizi almak istedim yardımcı olabilecek birieri çıkarsa çok sevinirim.

 

2015-11-17 11:22

İSTANBUL(AVR), İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM, ARNAVUTKÖY, PTT İşyerine Geldi

2015-11-17 10:48

İSTANBUL(AVR), İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM, ARNAVUTKÖY, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi

2015-11-17 09:17

İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, İSTANBUL KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.

2015-11-16 14:20

İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı

2015-11-16 14:20

Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)

2015-11-14 07:43

Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)

2015-11-10 00:01

China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

2015-11-09 14:30

China (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meraklanmayın yarın, öbür gün adresinizde olur. Yeter ki verdiğiniz adreste kargoyu alacak birileri olsun. Eğer olmazsa sıkıntılı işler o zaman başlıyor. 

PTT kargo ile gelen gönderiler, gümrüğe takılsa bile, gümrük ücretini kapıda tahsil ediyorlar. Tecrübe etmişliğim var, sıkıntılanmayın 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gumruk'ten cikmis ve lokal PTT subesine gelmis gibi sanki. KIM'in anlami "Kargo Isleme Merkezi". Arnavutkoy PTT subesini arayip bir sor istersen takip no'su ile.

UKIM, Uluslararasi Kargo Isleme Merkezi demek. Bunun yazmasi takildigi anlamina gelmez. Yurtdisindan gelen her paket UKIM'den geciyor zaten. Senin gonderi UKIM'den takilmadan gecmis ve PTT subesine gonderilmis bence.

Ama yine de belli olmaz PTT'nin isleri deyip sorumlulugu uzerimden atayim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 diğer arkadaşların dediği gibi,  takılma durumu yok gibi. 2013'te ben de y.dışından ateşleme bobinleri getirtmiştim fakat şöyle yapmıştım, kargo takip ekranında PTT KİM 'e geldiğini gördükten sonra hemen PTT KİM'e gitmiştim ve oradan teslim almıştım. Teslim alırken PTT görevlisi "gelmenize gerek yoktu biz adresinize getirecektik" demişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlarında dediği gibi bir takılma, bekleme durumu yok. Yurt dışındna gelen postalari İstanbul'da çok dolaşıyor maalesef. Bende geçmiş zaman Çin'den bir şeyler almıştım. 8-9 gün gibi bir sürede Türkiye'ye gelmişti. Abartısız 4-5 gün sonra bana teslim olmuştu. Çünkü ordan oraya sevkiyat oluyor.

Aldığınız ürünlerin bedeli neydi bu arada ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra dağıtım bir kaç gün alıyor. Erzurum'da Ptt kargoyla aldığım bir kaç ürün beraber getirip bırakıyor halbuki geliş zamanları farklı. Biraz daha beklerseniz kargonuzu teslim alırsınız endişe etmenize gerek yok bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle vize haftam dolayısıyla pek bakamadım foruma  ürünün değeri kargo dahil 248 dolardı kargo hariç fiyatını hatırlayamıyorum ve ürün elime ulaştı montajınıda yaptım aracın son halini yakın zamanda forumda paylaşmayı düşünüyorum fırsat bulursam ve dediğiniz gibi oldu vergide ödemedim sadece 60 kuruş gibi komik bi ücret istediler o kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...