Jump to content

Alınık 2. Nesil Mazda3

garfield

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkürler.

Dizeller hakkında bilgim yok. Bunu da önceki aracım 2004 m3 at olduğu için aldım.

Adam sağ ön kapısı boyalı tekrar boyanması gerek demişti ona göre gittim, servis sağın hep boyalı kapının da dışarıda orjinalle değiştiğini söyledi. 45E anlaşmıştık 44.250ye kadar indirebildim. Kavgacı olsam farklı olurdu ama kısmet böyleymiş. Km daha 34binde. Değiştirme vs merakım olmadığı için 150bine kadar binerim diye ümit ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, selcukakgul :

Manuel olması çok sıkıntı değil, şimdiki aracımda manuel, ama 3 4 yaşında okadar düşük km zor değilmi? İlanlara bakıyorum 100bin civarı yada üstü km yapmış araçlar, fiyatlarda 45 50 bin civarı geziyor.

düşük km çok fazla dizel araç var ama tabi istenilen rakamlar yüksek. düşük km otomatik benzinli ve  lpg li araç hem bakımlardan daha ucuz çıkar hemde trafikde yormaz :) tabi yinede tercih sizin.

5 saat önce, garfield :

Teşekkürler.

Dizeller hakkında bilgim yok. Bunu da önceki aracım 2004 m3 at olduğu için aldım.

Adam sağ ön kapısı boyalı tekrar boyanması gerek demişti ona göre gittim, servis sağın hep boyalı kapının da dışarıda orjinalle değiştiğini söyledi. 45E anlaşmıştık 44.250ye kadar indirebildim. Kavgacı olsam farklı olurdu ama kısmet böyleymiş. Km daha 34binde. Değiştirme vs merakım olmadığı için 150bine kadar binerim diye ümit ediyorum.

hayırlı olsun güle güle kullanın. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, selcukakgul : Manuel olması çok sıkıntı değil, şimdiki aracımda manuel, ama 3 4 yaşında okadar düşük km zor değilmi? İlanlara bakıyorum 100bin civarı yada üstü km yapmış araçlar, fiyatlarda 45 50 bin civarı geziyor.

düşük km çok fazla dizel araç var ama tabi istenilen rakamlar yüksek. düşük km otomatik benzinli ve  lpg li araç hem bakımlardan daha ucuz çıkar hemde trafikde yormaz [emoji4] tabi yinede tercih sizin.

5 saat önce, garfield : Teşekkürler.

hayırlı olsun güle güle kullanın. 

3-4 ay zamanım var o vakte kadar siz mazda kullanıcıların tavsiyesi ile bir karar vereceğim😊

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...