Jump to content

Ehliyette Yeni Dönem Başlıyor !

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

38 dakika önce, fotifoti :

Yakında bize de çipi takacaklar

Taksınlar boşuna ehliyet, nüfus cüzdanı, pasaport vs taşımayalım yanımızda. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taksınlar boşuna ehliyet, nüfus cüzdanı, pasaport vs taşımayalım yanımızda. [emoji3]

Öyle deme ya Allah korusun. Çin malı takarlar, kontak yapar, kanser yapar [emoji12]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar, sürücü belgesi aldığımı duyan arkadaşlarımda işlemlere başladılar bugün.

Sağlık ocağından devlet hastanesine 3 servise sevk yapılmış (KBB, Göz ve Psikiyatri) psikiyatriye sevk sebebi; "3 yıl önce bir kutu sakinleştirici yazdırmış"

Hastaneye gittiğinde; "Bakanlıktan tebliğ geldi, artık her servis muayenesi için 50Lira yatırılacak" Denmiş.

3 servis için 150 Lira istenmiş.

Son durum bu arkadaşlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Sürücübelgemi yeniliyorum.merkezde 4 ay sonra randevu alınıyor.İlçeden 1 ay sonrası için randevu aldım. degiştirmek isteyenler randevu alsın.

20160315_181452.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bununla ilgili bir konu vardı oradan devam edilebilirdi.

Neredesiniz ki ta 1 ay sonraya randevu veriyorlar? Ben randevusuz aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rapor konuları bir sır. Başka bir arkadaşımı yine hastaneye sevk etmişler Göz için

Devlet hastanesi 65 lira istemişler, Yalova'da bulunan özel hastanede (Atakent) 25 liraya rapor vermişler.

Randevu için Yalova'da da yaklaşık 1 aya veriyor randevuyu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Gökhan :

Rapor konuları bir sır. Başka bir arkadaşımı yine hastaneye sevk etmişler Göz için

Devlet hastanesi 65 lira istemişler, Yalova'da bulunan özel hastanede (Atakent) 25 liraya rapor vermişler.

Randevu için Yalova'da da yaklaşık 1 aya veriyor randevuyu.

Ben de öyle duydum. Özel hastaneden çok daha kısa sürede ve makul bir fiyata rapor alınabiliyormuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Burak :

Ben de öyle duydum. Özel hastaneden çok daha kısa sürede ve makul bir fiyata rapor alınabiliyormuş

5 yıl var önümüzdeki 2 yıl hareketlenmeyi düşünmüyorum. bir de ehliyetimde uzun saçlı fotoğrafım var işime gelmiyor :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎9‎.‎02‎.‎2016 at 14:44, fotifoti :

H sınıfı ehliyet nasıl oluyor bilgi bulamıyorum :) heyet raporu isterler mi acaba? tek doktor yetecek mi? Heyet mi isterler

7gqkbP.jpg

Valla Fatih "H" sınıfı yok görünürde. Nasıl olacak sordurayım mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, Gökhan :

Valla Fatih "H" sınıfı yok görünürde. Nasıl olacak sordurayım mı?

B olacak "otomatik vites kullanabilir" ibaresi olacak. tam teşekkülü heyet raporu isterler muhtemelen. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aile hekimi doktoruna sordum onlar veriyormuş sağlık raporu.  kan gurubu kartım da var yeni resim çekineceğim 15 lirada  vakıflar vs  veya halk bankasına yatıracaģım  bu arada. bursa şehrindeyim talep bayaģı yoğun nisan 14  saat 13 kısmetse vereceğim parmak izi alınacak mış 10 güne adrese geliyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...