Jump to content

Orijinal Parçalar

snorker

Tavsiye Edilen Mesajlar

hoşgeldiniz forum sitemize @snorker abicim
Tüm forum üyelerinin birbirine yardımcı olduğu gibi sizinde bizlere yardımcı olmanız temennisi ile
hayırlı satışlar dilerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hemşerim. Hayırlı satışlar olsun. Mazda ailesinin  senin gibi birine ihtiyacı varmış.Hakkattende  iyi oldu parça bulmak zor ve güvenli olmadığı için burdan irtibat olması herkez için daha iyidir umarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saolsın, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama yıl sonu sayım muhabbetlerine herkez depolarıı sevkiyata kapatmış, böyle bir sıkıntımız var şu aralar. Ona da yapacak birşey yok :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, snorker :

Subaru yedek  parçalarını istek üzerine tedarik edebiliyoruz hocam. İhtiyacın olan bişey var ise yardımcı olmaya çalışırım.

Bizim ikinci bir kardeş forumumuz olan SubaruClubTR var. Hem buraya hem oraya üye olanda bir çok Subaru kullanıcısı var. Birinin ihtiyacı görülebilir açısından sordu Burak abi size. Buradaki üyelerin çoğu potansiyel Subaru sahibi olacak kişilerdir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, snorker :

Subaru yedek  parçalarını istek üzerine tedarik edebiliyoruz hocam. İhtiyacın olan bişey var ise yardımcı olmaya çalışırım.

İlhan'ın da dediği gibi SubaruClubTR de ortak üyelerin olduğu bir forum. Ondan dolayı merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2007 mazda 6  GG - makyajlı kasa   - LFF7 modor kodu  108kw   baskı ve  balata çapı 225mm 

jmzgg12f6xxx

baskı balata rulman  var mı.. varsa  fiyatını verir misiniz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam mazda 2 için durum nedir? mazda denincr ekseriyet mazda 3 anlaşıldığı için sordum. misal bu kapılarda yola paralel çıtalar oluyor ya, cam ile kapı arasında, dışarıda. onlardan ön sağ ve sola ihtiyacım var.

teşekkürler

20151104_204255.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

@snorker Kardesım 96 Model lantis için 4 adet helezon yay ve amortisor ihtiyacım var.Benden oncekı sahıbı malesef yayları kestırmıs ve arabayı geregınden fazla alçaltmış.Eski orjinal halıne donmem gerekiyor.Fiyat bilgisi verebilirmisin

Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen Bakıyorum. Arkadaşlar parça srma işi,ni zöelden ay da cepten yaparsanız sevinirim. daha hızlı döznüş olur. Saygılar

0535 699 94 68

Abi rüzgarlığı temin etmeye çalışıyorum. Elimizde yok ama. aksesuar olarak satılıyor. sordum bakalım bir arkadaşıma . yarın sabah arıyacağım tekrar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...