Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Paspas Temini

Reyhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burada Reyhan hanımın bahsettiği aracın üzerinde gelen standart paspas, ekstra ücret ödenerek alınan kauçuk paspas değil. Yani araçla birlikte verilmesi gerekiyor. Ben aracı alırken kauçuk paspası para vererek aldım, standart paspas araçta yoktu, nerede olduğunu sordum ikisinden birini almak zorundasınız gibi bir şey söyledi satıcı (yani kauçuk almasan paspassız vericekler aracı gibi bir mantık çıkıyor burdan). Sonra ısrar edince "bir sorayım" diyip getirdi diğer paspası da.

Standart paspası da daha sonra kullanmadığım için de buradaki forumdan sattım. 

O paspas sizin hakkınız, vermek zorundalar.

Şu arabaları artık tam ve düzgün bir şekilde satmaya başlasalar iyi olacak sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazdanın servislerini konu dışında tutarak söylüyorum, bence satış kısmında çok büyük sorunlar var. Ben ilk olarak reflex ile ilgilenmiştim ve hediyeniz var mı gİbi bir konu açtım, hayır dediler , bende ayna katlama kiti istiyorum dedim, tabi cvp tekrar hayır. sonra power alsanız veririz dediler ( bunu hala başlarına kakıyorum ama tınnn ) . aradan 15 gün falan geçti ve ben kararımı değiştirip power donanım aldım , reflex için size köpek balığı anteni hediye edecez demelerine ve power alırsanız ayna katlama kiti veririz cümlelerine rağmen hiç bir şey vermediler. Yani @Reyhan hanımın mevzusu bu değil ancak verilen sözler tutulmalı, ki herkese verilen bir paspas için 3 ay bekletilmesi kocaman bir AYIPTIR.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracımı aldığımda standart halı paspas ı gören oto hediye etti hatta faturasını bile vermişti arabayla gelen bişey olmadığını belirtmek için. Ama şu var 75 bine araç alıpta pas pas sız olması çok garip

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...