Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Sürücü Koltuğu Sırt Ayarı Çalışmıyor

PeLiKaN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 2011 model mazda 3 ün şoför koltuğunun sırt ayarı için kullanılan kaldırma vanası çalışmıyor ( yuvarlak olan ) Bir kaç yere gösterdim kapı iskeletine ihtiyaç var dediler üstün körü bakarak..Söylediklerine göre iskelette bir kırık var ve onarmak çok zor.İstanbul da bildiğiniz otomobil koltuğu/onarımı konusunda uzman kişiler varmı , tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim 626 aracımda da çalışmıyordu plastik bir kısım kırıldığı için çalışmıyormuş ben tamir etmiştim. bana kalırsa komple iskeletin değişmesine gerek kalmaz. kılıf sökülüp iç kısmına bakılırsa neden çalışmadığı tespit edilir. eğer plastik aksamda sıkıntı varsa tamir edilir. iskelet kısmında sıkıntı varsa da kaynak yapılabilir bence.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer selam,

Bağlantısını paylaştığım yerle bir iletişime geç istersen. Bence burası senin problemine bir çözüm bulur. Üyesi olduğum diğer forumlarda tavsiye edilmişti burası. Kolay gelsin.

http://www.safakotomarket.com/koltuk-tamiri/Koltuk-Tamiri.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, PeLiKaN :

ouvv hem de yakın harika. İlhan abinin selamı var deyip bi de indirim aldımmı tamamdır..Teşekkür ederim O0

Umarım çözüm olur sana. Selam verip borçlu çıkma ama. Benim kalan borç bakiyemide senden tahsil etmeye kalkmasınlar. :geyik::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

canın sağolsun İlhan abi öderiz nolcak..Az evvel telefonla görüştüm kırıksa bişey yapabilir miyiz pek bilemiyorum dedi telefona çıkan arkadaş :) yahu kırık olmasa ben de yaparım , diyemedim.Cumartesi bi götüreyim ben bakalım ne diyecekler.Sonucu da buradan yazarım mutlaka

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, PeLiKaN :

canın sağolsun İlhan abi öderiz nolcak..Az evvel telefonla görüştüm kırıksa bişey yapabilir miyiz pek bilemiyorum dedi telefona çıkan arkadaş :) yahu kırık olmasa ben de yaparım , diyemedim.Cumartesi bi götüreyim ben bakalım ne diyecekler.Sonucu da buradan yazarım mutlaka

Vallahi sökmeden anlaşılmaz bu durum. Koltuk iskelet tamiri filan yapabiliyor güya burası.  Durum sadece koldan/vanadan kaynaklı bir durum ise. Bir benzer parça uydurulabilinir belki. Bir götür bakalım ne olacak. Umarım hiçbirine gerek kalmadan çözülür problemin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne yaptınız neresinde sorun vardı ne kadar tuttu bu arada geçmiş olsun

Arkadaşımız daha dün götürmeyi planlıyordu aracını.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...