Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Ön Görüş Kamerası

Sergio_01
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Varmı aramızda ön görüş kamerası taktıran. Son zamanlarda gerekli bir özellik olarak görüyorum. Park etmeler esnasında yüksek kaldırım olan yerlere önden yanaşırken tamponun alt tarafı bir sürtüyorda.

https://www.drive2.ru/l/2929903/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

geri görüş kamerasına alıştıktan sonra önde de istiyor insan :) 

ama linkteki biraz yan sanayi işi gibi geldi, zira power sense'lerde on logonun içerisinde sensörler olduğu için logo araları boşluklu değil düz plastik bir panel bu nedenle içine bir şey monte etmek mümkün değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ukraynaya power sense modelini getirmiyorlar onyüzden bende elimde modeli doğan görünümlü şahin yapmaya çalışıyorum biraz galiba :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar aliexpres te  şu ürüne rastladım  geri viteste iken kamera görüntüsü alıyoruz vitesi d konumuna aldığımızda 7km  hıza kadar park sensörü ekranı görüntüleniyor bu esnada ön kameradan görüntü göstermesi mümkün değilmi

mesela burada bir modül ekleyerek dediğimi yapmışlar extra tv özelliği felan getirmişler  bunu basit yoldan yapmamız mümkünmü acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, mahirbey :

merhaba arkadaşlar aliexpres te  şu ürüne rastladım  geri viteste iken kamera görüntüsü alıyoruz vitesi d konumuna aldığımızda 7km  hıza kadar park sensörü ekranı görüntüleniyor bu esnada ön kameradan görüntü göstermesi mümkün değilmi

mesela burada bir modül ekleyerek dediğimi yapmışlar extra tv özelliği felan getirmişler  bunu basit yoldan yapmamız mümkünmü acaba

Merhaba,

@tarahumara nın yapmış olduğu apple tv bağlantısında kullandığı bu adaptörü temin edip CMU bağlantılarını yapmanız gerekecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, mahirbey :

Forumda mevcut konu altında birleştirilmiştir.. Buradan devam edebiliriz. 

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,
@tarahumara nın yapmış olduğu apple tv bağlantısında kullandığı bu adaptörü temin edip CMU bağlantılarını yapmanız gerekecek.

Benim apple tv yi baglamak icin kullandigim adaptoru yapan adamin videosu bu. On kamera icin ayri bir modulu var. Adamin sitesinde detayli anlatimi vardi. Bilgisayar basina gecince paylasirim. O kiti cmunun arkasina baglayorsunuz o kadar. Birkac tane calisma modu var.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...