Jump to content

Mazda 3 1.5 AT vs Megane 3 1.5 dci EDC Coupe

34RAA88
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

17.01.2016 at 00:27, Mutlu Tekir :

Benzinli motor ile dizel motoru karşılaştıranlara ne diyeyim ki bilemedim. Allah akıl fikir versin bu millete.

Performans için ya atmosferik motoru yüksek devirde kullanmayı öğrenin, ya da en iyisi hiç durmayın siz dizele geçin.

adam zatenn yüksek devirli kullanıom.o yüzden 9.6 litre benzın yakıyo bunada gücüm yetmıyo demiş,daha performasnlı+daha ekonomık dizel düşünüyorum demiş,daha ne desin

17.01.2016 at 23:55, 34RAA88 :

Selamlar Mazdamı çok ama çok seviyorum her park ettiğimde dönüp bir daha bakıyorum fakat gel gelelim benim agresif sürüş tarzım ve araca yaptığım egzoz uygulamalarından dolayı 9.6lt ortalama tüketime sahip ve trafikte istediğim beklediğim o atik ve ani hızlanışları hepimizin bilidiği gibi yapamıyor bu yüzden daha atik ve ekonomik araç arayışlarım sonucu -çok zorlanmadım- komşumuz aynı zamanda ortağımızın karısının Megane 3 Coupe sini satmayı düşündüğünü öğrendim 2 gündür araç bende ve deniyorum test ediyorum kısaca gördüklerimi anlatayım iç-dış dizayn kalite olarak mazda tokatlar her türlü döver ama performans + ekonomi olarak düşündüğümüzde ise Megane daha mantıklı 2 aracıda,  Riva daki dağ yolunda kullandım bilmeyenler için 10-15km uzunluğunda bol virajlı yeni asfalt ve yol genelde boş olur. Yol tutuş olarak yakınlar birbirlerine mazdada konforu ve sürüş keyfini megane da sürati ve nasıl desem virajlara sert girmenin verdiği adrenalini daha çok hissettim. Kafam çok karışık tercih yapmam gerek sonuç olarak öğrenciyim işin ekonomik boyutu çok önemli benim için ama Mazdanın güzelliğinden de vazgeçmekte zorlanıyorum düşünceleriniz gerçekten çok önemli olacak benim için şimdiden teşekkürler.

dostum tabiki tercih senin ama 0-100de 1-1.5 saniye daha hızlı gidiyor die megan almazdım,

hani derler ya adı çıkcağına canı çıksın die,,aldıgın aracın müthiş yakısıklı,,coktagüzel,göründüğü gibi gitmediğide kesin, ama almayı düşündüğünde

megane be kardeşim,,renault yani,,subaru al,,uçar kaçar çokta tarz,karizma güzel,yada astra opc misal,,

ama öğrencisin sade keyif için biniyorsun,aile bagaj derdin yok,ben olsun varsın ucmasın derdim,,karizması yeter derdim,,

en doğru kararı vermen dileğiyle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...