Jump to content

W4Lr0n

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

12

• Dündar

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

lastıkler boyle bır uygulamaya fazla etli kalmıs yanı daha ınce yanak bır lastık ve ona gore jant ebatı kullanmalıydı...ayrıca cıft renk olayını cok keskın kullanılmıs...mesela farların seklındekı cızgıye uygun alttan uste dogru yada tam tersı bır sekılde boya uygulanabılırdı...arabanın hatları ıle daha uyum saglardı bence...ama bu benım sahsı yorumum...kımısıne gore cok guzel gelebılır ama benım mazda3üm olsaydı bu sekılde bır uygulama yapmazdım....

sana at arabası olsun yeterki hızlı gitsin zaten,başka bişey aramıyosun sen arabada  :D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

senın arabanıda elestıreyım ozman..gayet sade ve guzel..jantlarda her ne kadar yakıssada bırz sekıl olarak eskımeye basladı pıyasada cok var..yanı benım arabaya belkı gıder ama senın mazda3e daha klas bı jant olmalı...zaten bu yonde bır calısmanda var bılıyorum ve desteklıyorum

hınn tısss kim tutar Volkanı bence kimse :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bide şöyle bişey var,jantları yarın gidip değiştireyim diyip niyetleniyorum,sonra bu videoyu izliyorum çok hoşuma gidiyo jantların dönerkenki görüntüsü  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu akşam gördüm çok güzel olmuş eline sağlık emeği geçenlerin.Kaan abi felaket gazlıo ya.walla bi sağ bi sol.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese yorumlari icin tesekkurler. Gerci hos, cogumuz sinema elestirmeni gibi olmus neyse.

Oncelikle begenen begenmeyen bi  :nazar: masallah :nazar: derse hepinize mutesekkir olurum. Bildiginiz gibi olay modifikasyon ise, bu hayalgucunden ziyade maddiyat ile sinirli. Herseyi bir anda yapmak siskin bir cep ister hepinizin takdir edebilecegi gibi. Bu arac bende 3 senedir var surekli ufak tefek birseyler yapiyoruz gucumuzun yettigi kadariyla ve ilk halinden buralara kadar geldi. Zamanla daha da ileri gidilecek illaki. Belki Turkiyedeki ilk cift renk mazda 3 unvanindan ilk turbolu mazda 3 unvanina terfi ederiz kim bilir :) Begenmeyenlere de saygi duyuyorum, sizin goremediginiz ancak benim gordugum cok daha fazla eksik var arabada. Keske NFS underground tipinde bir hayatimiz olsaydi da pat kut herseyi takistiriverseydik arabalara ama malesef :)

Bu arada gazlama falan filan kotu izlenim biraktiysam yeni tanisacagim buyuklerimle bastan kotu izlenim birakmamak lazim akill uslu kullaniyorum surda belki acelem vardi bir yere ondan olmu$tur diyip gecistiriyorum  O0

Saygilar sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaan , Öncelikle dediğin gibi bir maaşallah diyelim :nazar: Allah kazadan beladan korusun.

İnşallah isteklerini en kısa sürede yapar, arzuladığın şekle ulaşırsın aracında...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan ın yazıları niye maz14 e döndü??

Selam bu arada Kaan hoşgeldin..

Üyeliğini sildi ama bu konuyu burada tartışmayalım. Kaan'ın konusu güme gitmesin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaan bi de burdan soriim, şu boya işi ne kadara çıktı bi tek? Bi de ne kadar sürdü toplamda?

arabanin sagi solu herseyi toparlandi hepsi dahil 1 hafta surdu abi. Eaamm boya icin fiyat olayini da tayfunla konussan daha iyi olur cunku her turlu boya farkli bildigin uzere. Misal benimki ziralit :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...