Jump to content

Yetkili Servislerin Motor Yağında Marka ve Numara Tercihleri

AreY
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

13 dakika önce, alpay99 :

hocam iyi gibi , sanki ses daha azaldı. ama bu durum psikolojikde olabilir. :) ben yağ almadan önce baya arastırdım, lique moly ve motul yağı baya bi övüyorlar. fiyat olarakda lique moly uygun gelınce ( kı alman malı olmasıda beni cezbetti ) bu yağı aldım. ayrıca yetkili servisdeki arkadas yağ spekleri tutsun demişti, bu yağın uzerınde yazan değerler birebir tutuyordu.

Merser benim araca castrol 5-30 performa a1 koydu fiyatına baktım dışarıda 60 lira ama servis 170 lira para aldı yağ için. Eğer servis dışarıdan yağ kabul ediyorsa en pahalı yağı alıp gitcem ki servisten daha uygun 170 lira nere 100 lira nere 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Mirai :

Merser benim araca castrol 5-30 performa a1 koydu fiyatına baktım dışarıda 60 lira ama servis 170 lira para aldı yağ için. Eğer servis dışarıdan yağ kabul ediyorsa en pahalı yağı alıp gitcem ki servisten daha uygun 170 lira nere 100 lira nere 

ben bu durumu mazda türkiyeye yazdım, mazda türkiyede yağ spekleri tuttuğu müddetçe yağınızı kendınız götürebilirsiniz dedi. bende kendi yağımı kendim götürdüm serviste kabul etti. zaten yağ konusu servislerin para tuzağı anladığım kadarıyla, hem galonla alıyorlar hemde fahiş fiyatla satıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, alpay99 :

hocam iyi gibi , sanki ses daha azaldı. ama bu durum psikolojikde olabilir. :) ben yağ almadan önce baya arastırdım, lique moly ve motul yağı baya bi övüyorlar. fiyat olarakda lique moly uygun gelınce ( kı alman malı olmasıda beni cezbetti ) bu yağı aldım. ayrıca yetkili servisdeki arkadas yağ spekleri tutsun demişti, bu yağın uzerınde yazan değerler birebir tutuyordu.

Bu yağ gerçekten çok üstün bir ürün, bu markanın diğer bakım ürünleride çok kaliteli, yalnız bizim motorlar zaten çok sessiz :nazar:, sesli olan noktası bozuk asfalt gürültüsü.>:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...