Jump to content

Ne Otomobil Alacağımı Bilmiyorum

gesta203

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar aracımı satali 3 ay oldu bu  aralar 626 2.0 motor 93-95 arasi klimalı bakıyorum ama artıları eksileri nelerdir kronik sorunlar var mı alsam yanlış mı yapmış olurum yardimci olabilir misiniz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütçeniz yetiyorsa 1998 ve üstü Mazdalara bakmanızı tavsiye ederim.1998 ve üstü mazda 323 ler bütçenize uygun olabilir ya da biraz bütçeyi zorlayarak 626 bakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski Mazda modellerinin hemen hemen hiç birisinde kronik sorun yok diyebilirim. Klimalı olması konfor açısından sizin iyi olacaktır. Günümüzde artık klima %100 şart. Maksimum bütçenizde belirtirseniz, farklı arkadaşlardan farklı tavsiyelerde gelebilir. Hayırlısı olsun sizin için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence önceki modellerin kronik sorunu bağımlılık yapmaları :) GD ve GE kasalar biraz daha fazla tutuluyor ve benimseniyor 626 larda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede 92-97 kasa ge 626 olanların hastalık derecesinde bağımlılık yapması haricinde bir problemi yok temizini bulursanız tabi tavsiye ederim sedan olanı daha da güzeldir bence inş hoşunuza gidecek bir arac bulursunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben hastalığa ilk 92 model 323. sonra. 97 .323  ve mazda 3  ile devam ediyorum her biri den memnun kaldım satarkende 10 gun bile uğraşmadım. 97. 98 .323 tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar hepinize tavsiyelerinizden dolayı teşekkürler 93 model 626 hb aldım 12500 tlye inşallah sıkıntısız bineriz. değişen yok motor elden geçmiş alt takım yeni muayene yeni. sizce fiyat nasıl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, gesta203 :

merhaba arkadaşlar hepinize tavsiyelerinizden dolayı teşekkürler 93 model 626 hb aldım 12500 tlye inşallah sıkıntısız bineriz. değişen yok motor elden geçmiş alt takım yeni muayene yeni. sizce fiyat nasıl

Hayrını gör. Fiyatta uygun almışsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, gesta203 :

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyat normal.

Aldığınız aracın aynısını bende yıllarca kullandım.

Aracınız LB, yani Lift Back kasa. Aracınızın kronik hataları yok. Güzel lastikle yol tutuşuna hayran olacaksınız.

a3EjWO.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepinize güzel temenni ve dileklerinizden dolayı teşekkür ederim. aracımın arka emniyet kemerlerinin makarası bozuk sarmıyor  bunnla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba bulunur mu yenisi yoksa tamirle düzelir mi fiyat falan nasıl acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...