Jump to content

Mazda 3 hakkında yardım

jan15
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hondanın zaten kasalarda radikal değişiklikler yaparak ne hale geldiğini gördük be Volkanım.Honda City  :2funny: :2funny: 2001 kasadan sonra hiç biri düzgün değil.Tamamen eski çizgisinden saparak saçma kasalar yaptı.Vw bu konuda çok  başarılı.Adamlar ufak tefek değişiklikler ile 25 senedir iyi grafikler yakalıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• redrock

5

• NeBiAnd

12

• M.E.G

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Hondanın zaten kasalarda radikal değişiklikler yaparak ne hale geldiğini gördük be Volkanım.Honda City  :2funny: :2funny: 2001 kasadan sonra hiç biri düzgün değil.Tamamen eski çizgisinden saparak saçma kasalar yaptı.Vw bu konuda çok  başarılı.Adamlar ufak tefek değişiklikler ile 25 senedir iyi grafikler yakalıyor.

abi Honda City modeli tamamen istisna,çünkü bu araç sadece Türkiye,İran v.s gibi ülkelerde satılmak için yapıldı,yerli üretim yani  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw nerde ne bilem biilmiyom ben görmedim hiç casus 3ü :D merak ettim şimdi bende bi arattıriim bakiim nemiş neyin nesiymiş :D daha önce benmi ekledim yoksa Volkan Abi hatırlamıyom ben öle bişey ;D el atiim yinede bişeler buluruz belki 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana göre honda japonyaya fazla bağlı çalışan bir kuruluş.Yani ülkelerin koşullarının gerektirdiği küçük veya büyük değişiklikleri ya hiç yapmıyor yada yalnış yapıyor.City buna örnek olabilir.Söylenenin aksine city yerel amaçla üretilmiş bir araba değil.Jazz platfotmu üzerinde japonyada da Fit Aria ismiyle satılan bir model.Verdiğim örnekte olduğu gibi tasarım amacı yerinde ama fiyatlandırma ve amortisör seçenekleri hatalı.Dizel hala yok.Accord dizel için hondanın cevabı dendi ama passat kadar dayanamadı dizeller Yerli motorine.Bidiğiniz ne kadar dergi varsa açın okuyun hepsinde alt devir cansızlığı eleştirilip üst devirler övülür.Buda vaad edilen performansın fazla yakıta mal olmasına sebep.Bu hesapla,2.8 kadar yakacaksam neden 2.0 torkuyla yetineyim sorusu da akıllara yerleşiyor.Vergi oranarı ile boğuşan bir ülkeye en güzel modelini büyük motorla ve dizel seçeneği olmaksızın sokmak da belirgin bir japon hatası.Ayrıca karşılaştırıldığı arabadan daha sonra geliştirilmiş bir model olarak ncap de daha başarılı olması beklenirdi.Bunlardan çıkacak sonuç tabii ki honda kötü değildir.Çok çok iyi ise mazda kadar iyidir,daha iyi değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan, yüzüne vurmak gibi olmasın ama bir konu içerisinde bundan sonra Honda nın önünden bile geçmem demiştin senin arabaya biçtikleri değer yüzünden :) Yan çizme :D

Ben de bir ara Honda Civic düşünmüştüm ve aşağıdaki sebeplerden dolayı vazgeçtim ;

1. (ve en önemlisi) DSC si yok yani stabilite kontrol programı mevcut değil. (Anti patinaj da olmayabilir bu arada)

2. Verdiğin onca paraya rağmen RDS si yok (Radyoda hangi kanalı dinlediğini göstermiyor)

3. Bagajı küçük ve kullanışsız

4. Modifiye ettiğin zaman çok kötü görünebiliyor ön tamponun garip şeklinden dolayı

Bence tek artısı vites sistemi ve birazda konsolun görünümü ama şöyle söyliyim aracın içine oturduğun zaman aracın önünü hiç görmüyorsun (kısa boylu biri değilim).

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw Hondanın trışka olduğunu Volkan da biliyor bakma bizi kızdırmak için söylüyor.Bi taş atıyor ondan sonra ayıkla.Ben bilerek geliyorum oltaya bu durumda en azından Hondaya karşı antipati demeyim o kadarda kötü araba değil içimi dökmüş oluyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son cümleyi anlayan var mı?

Yaw Hondanın trışka olduğunu Volkan da biliyor bakma bizi kızdırmak için söylüyor.Bi taş atıyor ondan sonra ayıkla.Ben bilerek geliyorum oltaya bu durumda (en azından Hondaya karşı antipati demeyim o kadarda kötü araba değil) içimi dökmüş oluyorum.

Senin için paranteze aldım anlaşılsın diye. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yaw Hondanın trışka olduğunu Volkan da biliyor bakma bizi kızdırmak için söylüyor.Bi taş atıyor ondan sonra ayıkla.Ben bilerek geliyorum oltaya bu durumda (en azından Hondaya karşı antipati demeyim o kadarda kötü araba değil) içimi dökmüş oluyorum.

Senin için paranteze aldım anlaşılsın diye. ;D

halen çok anlaşılır deil ya neyse biz seni bölede sevios :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...