Jump to content

Mazda 3 hakkında yardım

jan15
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• redrock

5

• NeBiAnd

12

• M.E.G

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

inanma sen bu kardeşimize arkadaşım beğenmediği arabasına aylık 1000 liralık aksesuar parası harcar. Bide sor bakalım şimdiye kadar kaç para harcamış beğenmediği okeye dönen arabasına :D arabasını okadar severki üstünde toz bile görmeye tahammül edemez. Şuanda da arabasını satıp honda civic alabilecek maddi yeterliliğe sahiptir ama gidip almamakta direnmektedir bununda nedeni mazdasından vazgeçememesidir. :D

Volkancım kızma sakın :)

masraf konusunda haklısın Ahmetcim hatta toz konusunda bile haklısın,ama maddi yeterlilik konusunda da haklı olsaydın keşke,şu dükkan işi olmasa şimdiye kadar çoktan Type-R almıştım  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

masraf konusunda haklısın Ahmetcim hatta toz konusunda bile haklısın,ama maddi yeterlilik konusunda da haklı olsaydın keşke,şu dükkan işi olmasa şimdiye kadar çoktan Type-R almıştım  :(

adamda type r almıycak zaten düz civic alıcak :)

eğr karşılaştırma mazda3 ve type r sa type r bi adım öne çıkabilir ama sende kabul et mazda3 ünü satıp düz civic almazsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adamda type r almıycak zaten düz civic alıcak :)

eğr karşılaştırma mazda3 ve type r sa type r bi adım öne çıkabilir ama sende kabul et mazda3 ünü satıp düz civic almazsın :)

Mazda 3 ile Type-R bir adımla ayrılmaz be Ahmet,en az 20 adım vardır arada  :D

bugün imkanım olsa veririm bunu,üzerini tamamlayıp alırım bi Civic HB  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honda civic heybetli görünüyor ama içi sırf konsol.Ön kısımda kısa ve komple gövde ile orantısız.Önü 1 metre ve yandan pejoya benziyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zevk işi bu arkadaşlar,siz beğenmiyo olabilirsiniz ben aşırı derecede beğeniyorum...Mazda 3'ün neyini gördüm ki beni kendine bağlayıp sattırmayacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce rengini sonra arabayımı değiştireceksin Volkan'ım

kısmet be Dündar abim,çok istiyorum değiştirmeyi ama malum mekan işi zorlaştırıyo durumu  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

git Honda Civic al güzel kardeşim bak keyfine,Mazda bitmiş okey dönüyo...Honda Civic,Mazda 3'ten 2 gömlek üstün bana kalırsa,iç dizaynı yeter...

bunlar zevk meselesi tabi Volkan gerçi site olarak senin nekadar zevksz oldugunu ögrendikte merak ediyorum mazdayı kim aldırdı sana :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden kabullenmiyosunuz anlamıyorum yaaa,bi mala sahip olmak bu kadar fanatikleştiriyo demek ki insan milletini...

ayrıca bana zevkten bahseden kişi makyajlı kasalardan alan biri,neresine baksan berbat,o döşemelere k.çımı koymam ben  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkanım sen yeni çıkan bir araçtan bahesediyorsun.Yani 3 sene önde olan bir arabadan.Ne zaman yeni m3 çıkacak ve hondadan daha kötü olacak ancak o zaman diyebilirsin honda daha iyi.O zaman bir önceki kasa civic ile m3 kıyaslayalım bakalım hangisi daha güzel sence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

yeni civic'de güzel olan tek yer poposu. hastayım o kalçalara :D

Mazda ile Honda arasında tercih yapmak elbette güç olacaktır ama ben sırf Honda kullanıcıları yüzünden o markadan nefret ettim. Ayrıca kağıt üstünde binlerce beygir üreten arabaların yola pek yansıtamaması çok ayıp :)  Ayriyetten, TypeR Killer Kadeath konusunda da görüldüğü üzere performans makinesi, yol canavarı, beygir imalathanesi arabaların 91 model Kadet karşısındaki acizliği bana apayrı bir haz vermişti. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayla mı bizim dostluğumuz be Ahmetim,ilk fırsatta değiştiricem arabayı ama burda olmaya devam edicem ALLAH nasip ederse  :)

Allah korusun volkanım ben araba kardeşliği açısından söyledim yoksa sat tabi canın neye istiyosa onu nasip etsin inşallah Allah sana

Zevk meselesi tabi volkan ama göz var izan var kardeşim tip ve kalite olarak bende 4 sene önce piyasaya çıkan mazda3 ün hala civicden daha güzel olduğunu düşünüyorum ( Makyajlı hariç onu çirkinleştirmek için yaptılar zaten :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkanım sen yeni çıkan bir araçtan bahesediyorsun.Yani 3 sene önde olan bir arabadan.Ne zaman yeni m3 çıkacak ve hondadan daha kötü olacak ancak o zaman diyebilirsin honda daha iyi.O zaman bir önceki kasa civic ile m3 kıyaslayalım bakalım hangisi daha güzel sence.

abi gördük işte yeni Mazda 3'ün casus fotoğraflarını,ahım şahım bir değişiklik görmedim ben kasada  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi gördük işte yeni Mazda 3'ün casus fotoğraflarını,ahım şahım bir değişiklik görmedim ben kasada  8:)

ya bu casus fotoları nerde gördünüz? Hangi konu içerisinde bulamıyorum  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...