Jump to content

Mazda 3 hakkında yardım

jan15
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• redrock

5

• NeBiAnd

12

• M.E.G

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Evet katılıyorum ama çaba harcamış olman bile her türlü takdirin üzerinde, biz seni seviyoruz Biran...

konuşamasada bi karizması var yetiyor :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan, yüzüne vurmak gibi olmasın ama bir konu içerisinde bundan sonra Honda nın önünden bile geçmem demiştin senin arabaya biçtikleri değer yüzünden :) Yan çizme :D

vur yüzüme haklısın abi ama,bayinin yaptığı bi ölücülük yüzünden vazgeçemiyorum merakımdan...çok hoşuma gidiyor Civic Hb,yolda filan görsem içim pır pır oluyo,hele geçenlerde ilk defa Type-R gördüm eridim bittim mahvoldum...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahanda geldi adamım. O0  :-*

canımsın Biran abi,sende beni makaraya alıyon ama ne yapayım çok hoşuma gidiyo araba,sizin Mazda 3'e aşık olduğunuzun 2 misli ben Honda Civic Hb'e aşığım,böyle örnek vereyim belki anlarsınız beni  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be Volkanın ne makarası.Takılıyoruz işte.Bugün mazda yarın Honda.Dostluk baki kalsın.Bakarsın Honda düzgün bi araba çıkartır bizde alırız.Typ R vs.geçti artık bizden sen genç adamsın kafana göre takıl.Muhalefet yapıyoruz işte.Kimse çok aşık değil arabasına sadece senin biraz hondayı aşırı göklere çıkartmana istinaden bazen tepki veriyoruz. ;) Sonuçta hiçbiri birer mercedes,porsche vs.değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...