Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Ön Tampon Sağ Alt Köşedeki Sızıntı


Basar1980
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar günaydın..  2011 Mazda 3 Touring aracımda, sabah işe giderken ön tamponda plakanın sağ alt köşesinde havalandırmanın alt kısmında bir sızıntının olduğunu farkettim. Islaklık var  ancak bu sızıntı park halindeyken yere damlamıyor. Sızıntının nereden kaynaklandığını çözemedim Sizce ne olabilir?   yardımlarınızı bekliyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sürekli soğutma su seviyesini kontrol ederek bekleyebilirsiniz. Yalnız servis direk değişim der sanayide onarım yapılabilir mi diye araştırmanızı tavsiye ederim. Tabi öncesinde ön tampon inecek ve radyatöre bakılacak kaçak nereden diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O halde önce sanayide bir araştırma yapayım. Birde Radyatör delik tıkayıcı maddeler varmış olmassa öyle bir çözüm bulmaya çalışayım ilginize teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Radyatör tıkayıcılar pek saglıklı olmaz. Kalörifer petegınıde tıkadığı gibi soğutma sisteminde tortu bıraktıgı ifade edilmeketedir. Öncelikle su sızıntısının sebebını bulmalısınız soğutma sıvısında eksilme olup olmadıgını kontrol ediniz eger eksilme var ise sürekli tamamlayınız. Eksilme yok ise demkki başka bir yerden sızıyordur. Cam temizleme suyu olabilir. İyice inceleyip bakarsan sızıntının yerini tespit edebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 6 ay sonra ...

Klima çalışıyorsa klimanın suyudur. Eğer tahmin ettiğim yerden bahsediyorsanız. Yok değilse diğer üyelerin dediği gibi yolunuz ustaya düşsün. Geçmiş Olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...