Jump to content

Satılık 2006 Mazda 3 OV Dynamic (sedan)

Kırcı

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

2006 Model Mazda 3 OV Dynamic (sedan) aracımı satıyorum. Siyah renk, 156.000 km'de , hiç lpg takılmadı. Yetkili Servis Bakımlı.

Değişen parçası yok, küçük çaplı sürtmelerden aşağıdaki parçalarda lokal boyaları vardır. Toplam tramer kaydı 3.600- tl dir.

İlk hasarda Ön Tampon sol köşesi , ön sol çamurluk boyanmış.  İkinci Hasarda Sağ arka kapı altı ve sağ çamurluk boyanmıştır. (hasar fotoğrafları mevcuttur.)

Bagaj Kapağı üstündeki stop lambasının çevreside deformasyon nedeniyle lokal boyanmıştır. Yazdıklarım haricinde herhangi bir onarım olmamıştır.

4 ay önce Yetkili Serviste Şanzıman yağı değiştirilmiştir.

Malum siteye yarın ilan vereceğim, öncesinde forumdan isteyen bir arkadaşımız olabilir diye burada paylaşmak istedim.

İlanda pazarlıksız tek fiyat 30.750 olacak olup, forumdan ulaşan arkadaşlara pazarlıksız 30.000-tl ye bırakacağım.

İstediğim aracı bulduğum ve 1 haftalığına opsiyonladığım için bu süre içinde satılmazsa ilanı kaldıracağım.

Saygılar,

20150703_202351_resized.thumb.jpg.7959c7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun diyerek, konuyu kilitliyorum o zaman. Gerekirse yine bizlerle iletişime geçip, konunuzu tekrar aktif hale getiririz. Keyifli forumlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...