Jump to content

2.Nesil Mazda 3 1.6D Donanım Farkları

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

15 dakika önce, İlhan :

Aksine şahsi fikrim bence bu modeli tercih etmeyin. 6 vitesler daha bilindik, duyulduk. Yakıt ve performans konusunda bir tık daha iyidir.

Yani 5 vites olan modelle ilgili forumdan yardım almanız biraz gecikebilir. Sebebi de kullanıcı sayısının az olması.

Yıllık ortalama kç km yapıyorsunuz ? 

BMW vardı bende 2004 316i, 7 ay kullandım aracı sattım, 19bin km yol yapmışım. Yani ortalama 30bin km yapıyorum demekki senede.  Ya inanılmaz fiyat oynuyor 2010 ile 2011 arasında 40 bine ancak 2010 kasayı alabiliyorum oda zar zor, 2011touring ler'in en düzgünü 45binden başlıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, Raggaman :

BMW vardı bende 2004 316i, 7 ay kullandım aracı sattım, 19bin km yol yapmışım. Yani ortalama 30bin km yapıyorum demekki senede.  Ya inanılmaz fiyat oynuyor 2010 ile 2011 arasında 40 bine ancak 2010 kasayı alabiliyorum oda zar zor, 2011touring ler'in en düzgünü 45binden başlıyor

Sağlam km yapıyormuşsunuz !

Yani bu durumda ya dizel, yada Lpg'li araç şart size. En kötü ihtimal düşük motor hacimli benzinli ekonomik bir otomobil olabilir.

Lpg hiç düşündünüz mü peki ? Yani Dizel Mazda 3 Toring alacağınız bütçeyle, Benzinli otomatik Mazda 3 impressive alabilirsiniz belki. Km düşük lpg takılmamış bir Mazda 3 bulup, lpg montajını kendiniz yaptırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, İlhan :

Sağlam km yapıyormuşsunuz !

Yani bu durumda ya dizel, yada Lpg'li araç şart size. En kötü ihtimal düşük motor hacimli benzinli ekonomik bir otomobil olabilir.

Lpg hiç düşündünüz mü peki ? Yani Dizel Mazda 3 Toring alacağınız bütçeyle, Benzinli otomatik Mazda 3 impressive alabilirsiniz belki. Km düşük lpg takılmamış bir Mazda 3 bulup, lpg montajını kendiniz yaptırabilirsiniz.

Bütün ihtimalleri düşündüm, Bmw den önceki aracım 2006 Mazda 3 dynamic AT idi, BRC sıralı sistem vardı aracımda, performans olarak da çok memnundum ama yakıt konusunda gerçekten yılmıştım. Enteresan bişey 3 depo lpg alıyorsam araca bide 3.cü depoda bide 40tl benzin alıyordum. Araç hem lpg hemde benzin yakıyordu. Benim bildiğim lpg sabah arabayı çalıştırırsın ama 1 dk sonra kendi benzinden lpg ye geçer, benzin harcamaz. İşte bundan sebepdirki dizel araca yöneldim. Görünüm, konfor ve sağlamlık olarakda mazdayı tek geçtiğimden bu araca öncelik verdim ilhan bey

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
03.03.2016 at 09:56, Mazda41 :

Hocam ne yaptınız araç buldunuz mu

Buldum, dün bir arkadaş ile anlaştık 2010 Model Benzinli Manuel Impressive. Gümüş gri km 67000bin 4 Parça boya var. Kaput tavan bağaj kapağı v.s önemli yerlerde boya yok. Motor performansı ekseptizde 105BG tamamını verdi. Tabi tüpün olmamasıda büyük etken. Tek sıkıntı debriyaj ister önümüzdeki 6 ayda diye düşünüyorum. Onun maliyeti kaça çıkar bir fikrim yok. İlerde tüp taktırırım diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...