Jump to content

Yeni ( 2009 - 2010 ) Mazda3 !!

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 170
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• MuRDoC_111

14

• Uygar

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Zaten biz senle hep tatlı olduk be olm :D

Alsanda bana da gün doğsa, hatuna derim napalım laf ağızdan çıktı bikere :D

durum bana bağlıysa seni kırıcağıma uygarın kafasını kırarım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Avrupa dan aldığımız bilgiye göre Yeni Mazda3 ler büyük ihtimalle 2008 sonunda tanıtılacakmış . Okuduğum bir makalede de 4-19 Kasım 2008 de düzenlenecek olan Paris AutoShow da görücüye çıkabileceğini okumuştum ki bu iki bilgi birbiri ile örtüşüyor.

Bu gerçekleşirse 2009 bahar-yaz aylarına doğru da satışa sunulur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 mazda3 sedan diyor ama ben mi yanlış görüyorum 2009 mazda3 yok mu zaten? :)

Makalede 2009 yazına doğru satışa sunulacağı için doğal olarak 2010 model olacak o sebepten bazı yerlerde 2010 diye geçiyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merakla beklenen mazda 3 yakalandı......

Gelecek yıl satışa çıkması beklenen Mazda 3’ün tasarımında ağabeyi Mazda 6’nın izlerini rahatlıkla görebiliyorsunuz. Mazda 3 ayrıca ilk defa 2007 yılında Los Angeles Motor Show’da sergilenen Nagare konseptinden de bir parça etkilenmiş gibi görünüyor. Projektör farlar, köşeli arka lamba grubu ve küt bir tasarıma sahip olan arka tasarım gelecek nesil Mazda 3’ün ilk ipuçlarını veren ayrıntılar olarak karşımıza çıkıyor.

Mazda 3’ün kabin içerisi ise biraz daha lüks olmayı şimdiden taahhüt ediyor. Isıtmalı koltuklar, çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve MP3 çalar gibi birçok özellik yeni Mazda 3’de olacak. Ford Focus ile aynı platformu paylaşan Mazda 3, mekanik aksamı ve daha güçlü motorları ile ön plana çıkacak.

post-0-141695266493_thumb.jpg

post-0-141695266498_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...