Jump to content

Yeni ( 2009 - 2010 ) Mazda3 !!

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 170
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• MuRDoC_111

14

• Uygar

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Gelecek yıl satışa çıkması beklenen Mazda 3’ün tasarımında ağabeyi Mazda 6’nın izlerini rahatlıkla görebiliyorsunuz. Mazda 3 ayrıca ilk defa 2007 yılında Los Angeles Motor Show’da sergilenen Nagare konseptinden de bir parça etkilenmiş gibi görünüyor. Projektör farlar, köşeli arka lamba grubu ve küt bir tasarıma sahip olan arka tasarım gelecek nesil Mazda 3’ün ilk ipuçlarını veren ayrıntılar olarak karşımıza çıkıyor.

Mazda 3’ün kabin içerisi ise biraz daha lüks olmayı şimdiden taahhüt ediyor. Isıtmalı koltuklar, çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve MP3 çalar gibi birçok özellik yeni Mazda 3’de olacak. Ford Focus ile aynı platformu paylaşan Mazda 3, mekanik aksamı ve daha güçlü motorları ile ön plana çıkacak. Yeni 6 ileri şanzıman ile 2.0 ve 2.5 litre motorlar ve en az 180 HP’lik güç Mazda 3’ün mekanik özellikleri hakkında alınan ilk duyumlar…

Ayrıca Mazda 3’ün amiral gemisi MPS’de ürün zincirindeki yerini gelecek yıldan sonra alacak. 250 HP güç üreten bir motor ile donatılması beklenen MPS’nin şu anki modele göre daha düşük emisyon değerlerine sahip olması bekleniyor.

Alıntı: arabam.milliyet.com.tr

Biraz yaprak sarmayı anımsatıyor ama...:D

71899866cs4.png

96727127sw7.png

:) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, neden konuları aramadan yeni konu açıyorsunuz ? Bu fotoğrafların 4. verilişi oluyor bu.. Bir de bu veriler Amerika daki araç için öngörülen veriler. Türkiye ye 2.0 , 2.5 motor gelir mi hiç aklınız kesiyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0 satmaz ama mazda6 nın 1.6sı olsa ekmek peynir gibi gider, süpürür piyasayı.. onuda Mazda yapmaz iste, satıs adedi umurlarında degil cünkü.. Mazda yöneticileri icin prestij herseyin üstünde, hangisine sorarsan sor verecekleri cevap "1.6 motor ceker mi o kasayı??" ya da "1.6 motor takarsak performanstan ödün verecegiz buda bize gelmez" olacaktır bence :)

mazda3 nde 2.0ını getirmezler bence, mps yi getirseler bile normal 2.0 ya da 2.3 motorluyu getirmezler sanmıyorum.. ama mazda6 icin 2.0 üstü motor büyük ihtimal getireceklerdir ilerleyen sürecte.. mazda3 ünde 1.6 dizelini getirirler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda6 nın motor seçenekleri 1.8 , 2.0  ve 2.5 benzinli ve 2.0 dizel . İlk etapta sadece 2.0 benzinli gelecek Türkiye ye ama 2.0 dizel ve 1.8 benzinli gelirse bir ivme yakalayabilir.

Yeni Mazda3 u bilmem ama şu andaki Avrupada 1,4 , 1.6 , 2.0 , 2.3 (MPS) benzinli ,  1.6 ve 2.0 dizel olarak satılıyor. Avrupaya bağlı olduğumuza göre bu seçenekleri görme ihtimalimiz var ama ben 2.0 ve üstü motorların geleceğini hiç sanmıyorum vergi mevzuatı değişmediği sürece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

yeni bi gelişme ve yabancı bi forumda konusu gecmis.. fotoların fotoş oldugunun altı cizilmis ancak japonya da yeni mazda3 ü görenler aradaki büyük benzerligi dogrulamıslar.. habere göre tasarım olarak buna cok yakınmıs.. fotolar asagıda;

136481651.jpg

136481652.jpg

136481653.jpg

136481655.jpg

136481659.jpg

136481661.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadan çok kötü duruyor.. Ne de olsa HB :D

aynen trinken :D

tek eksigi spoiler :D mps3 hb oldugu sürece sedan tasarımının hb den herhangi bi acıdan daha üstün olmasının mümkünatı yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çakma seat olmuş efsane finito :D

evet,, hatta bence fotoşlamaya leon üzerinden baslamıslar.. 5. resimde sol ön camurlugun sol ön camla kesistigi yere odaklanın bi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski 3 HB.lerden daha karizma duruyor fakat arkadan bakıldığında arka tamponun bitim kısımları sol ve sağ lastikler görünmeyecek şekilde ayarlansaymış daha kıyak dururdu :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben hala umudumu koruyorum.. cıkan haberler bi tarafa bence kimsenin henüz fotoşlamadıgı ya da düsünmedigi bi tasarımla cıkacak karsımıza yeni 3 ler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...