Jump to content

Yeni ( 2009 - 2010 ) Mazda3 !!

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ahanda sedan sw kavgası çıkacak gene  :D

hb ile saloon un kavgasını yapmaya gerek yok, daha önce 50bin defa anlattım gerekcelerini :D isteyen aratır bulur neler yazmısım okur, cok güzel tespitler yapmıstım bi zamanlar, kimsenin gıkı cıkmıyodu bütün tezlerinizi rahatlıkla cürütmüstüm birden onu hatırladım 8:):D ama tabi yeni sedancılar katıldı aramıza, o muhabbetleri atlamıslardır haliyle :fiuw: o yüzden yine dönmeye basladı aynı muhabbetler, yine anlatamicam hb sedan muhabbetini nasıl biliyosanız öyle olsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 170
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• MuRDoC_111

14

• Uygar

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ilk tepki geldi gerisi yağmur gibi gelir artınk  :D   

şöyle bir gerçek var mazda dan sonra herkes aynı tarzda hb yaptı  :)  kanımca  hb sedan kavgası işin esprisi bence ikiside güzel  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

indexpb9.jpg

uygar cım yok bu fotolar değil irfanın koyduğu fotoları göremiom...

acayip merak ettim... bi elimden tutun da şu fotoları bi gösteriverin bana... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

2 yeni foto daha buldum.. jantlar mazda nın konsept aracı taiki den almıslar ancak bi önceki verdigim beyaz aracın fotolarına benzettim sanki az cok ortak yanları var..

art_22964_2_mazda3.jpg

art_22964_2_mazda20320post.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 yeni foto daha buldum.. jantlar mazda nın konsept aracı taiki den almıslar ancak bi önceki verdigim beyaz aracın fotolarına benzettim sanki az cok ortak yanları var..

şimdi heçbek olmuş işte :D

şaka bi yana bence güzel çizmiş kim çizmişse... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...