Jump to content

Mazda CX-3 Navigasyon İhtiyacı

Theugh
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Navigasyon için ekstra 2200 TL istendi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Araç içinde geliyor diye biliyordum. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı durum yeni 3 için de geçerli. Aslında bunun da standart olarak sunulması gerekiyor ama opsiyonel olarak sunuyorlar. Mazda3 için bu durumu ucuza halletmek için uğraşan üyelerimiz vardı ama onlardan da ses soluk çıkmıyor artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçları araştırırken diğer markalarda da fark ettim yalnız, Teknolojik Paket ya da Navigasyon Paketi olarak sunuyorlar hep - maalesef.

Ben ne derece iyi bir navigasyon olduğundan şüphe ediyorum yalnız. Başarsoft haritası mı kullanıyor ne yapıyor belli değil, bilgi veremediler burada. O yüzden telefonumdaki Yandex'le ya da elimdeki Garmin Nüvi ile devam edeceğim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebay'de var bu sd kartlardan ama türkiye'yi kapsayan bölgeninkini bulamadım.  Türkiye, Rusya ve birkaç ülke daha var yanılmıyorsam, yanılıyor olabilirim. Ebay'de amerika kanada meksika  için olan navigasyon sd kartları yaklaşık 250 $

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Acaba ek bir yazılım mı yükleniyor, yoksa yazılım var da üzerine harita yüklemek için mi bu bedel ödeniyor? Sonuçta aralar nav mevcut olarak satılıyor bu sebeple tek eksiğin harita olduğunu düşünüyorum. daha detaylı bilgisi olan var mıdır?

Diğer araçların harita bilgisi (sd kartta) bu araca yüklenebilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acaba ek bir yazılım mı yükleniyor, yoksa yazılım var da üzerine harita yüklemek için mi bu bedel ödeniyor? Sonuçta aralar nav mevcut olarak satılıyor bu sebeple tek eksiğin harita olduğunu düşünüyorum. daha detaylı bilgisi olan var mıdır?

Diğer araçların harita bilgisi (sd kartta) bu araca yüklenebilir mi?

Eğer sizin donanımda navigasyon varsa istenen rakam sadece Türkiye haritası. Bir ara bir arkadaş Rusya'daki bir bayiden getirtmeyi düşünmüştü ;

http://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/16632-3-nesil-mazda3-navigasyon-sistemi/?page=3#comment-491823

Burak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Herkese iyi günler 99bin tl verip cx-3 power modelinden aldım fakat araçta navigasyon yoktu neden olduğunu sorduğumda ek paket olarak opsiyonel şekilde satıldığını duydum ve bu durum canımı çok sıktı onca teknolojik eklenti ve paket var araçta ama play storda bile ücretsiz edinebilen navigasyon menüde olmasına rağmen ek olarak 30tllik bir sd-card la beraber çok pahalı bir fiyata satılıyor 2016 yılında en kapsamlı tabletler bile ücretsiz verdiği bu hizmeti mazda neden ücretli sunuyor bu saçmalığa bir son verip bu uygulamayı serbest hale getirmelerini rica ediyorum 1 uygulama bu kadar paha olmamalı bence iyi günler diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda mevcut konu başlığı ile birleştirilmiştir.

Süleyman bey bu konuyu Mazda Türkiye'ye hem yazılı hemde sözel olarak bildirmelisiniz bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sözel olarak sordum satş danışmanı bana bunun bir satış stratejisi olduğunu söyledi bütün firmalar bu şekilde navigasyonu bize bir şekilde sattırmaya çalışıyorlar yakında heralde aracın lastiklerinide vermeyecekler opsiyonel olarak biz alacaz bu gidişle nede olsa lastikleri marka üretmiyor. bu arada michellin marka lastik istediğimi defalarca söylememe rağmen toyo marka lastikle geldi aracım ve her araçta farklı marka lastik vardı bu çok komik piyango çekiyoruz resmen millet dua eder oldu inşallah istediğim marka lastikle gelir diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef bütün otomobil Markalarında durum aynı . Haritaya ayrı para isteniyor. Üreticiler değil de dağıtımcılarla ilgili bir sorun olabilir. Neticede hiç bir firma harita yazmıyor, lisans ödeyip alıyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lisans parasını ödeyecek parasımı yok Mazdanın,  dünya kadar para ödeyip arabalar satın alınıyori, sonradan böle küçük şeyler için gerekez paralar tahsil edilmesi hoş değil ,eklesinler bari fatura tutarına bu kadar tuhaf karşılanmaz o zaman.

Lastik konusu biraz zor aşılır malesef hangi üretimden hangi lastiğin takıldığını bilemezki kimse fabrika o anda hangi lastik stoğunu tüketmek isterse onu takıp çıkarır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
25.02.2016 at 16:36, NoooFearrrr :

Lisans parasını ödeyecek parasımı yok Mazdanın,  dünya kadar para ödeyip arabalar satın alınıyori, sonradan böle küçük şeyler için gerekez paralar tahsil edilmesi hoş değil ,eklesinler bari fatura tutarına bu kadar tuhaf karşılanmaz o zaman.

Lastik konusu biraz zor aşılır malesef hangi üretimden hangi lastiğin takıldığını bilemezki kimse fabrika o anda hangi lastik stoğunu tüketmek isterse onu takıp çıkarır.

O zaman da fiyat uçuyor Gürhan'ım. O olsun bu olsun dedin mi :) bmw, merso, volvo sitesinden bir araç yapılandır anlarsın :D 

11 saat önce, Kosovali08 :

mazda cx3 ün ekranınden video izleniyormu yani usb belleğe dileyim klip attık onu hem dinleyip hem izleyebiliyor muyuz

bu konu işine yarayabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya ben genel opsiyonel ve maliyetli eklemeleri kastetmedim böle ufak miktarlarla uğraştırmasınlar alıcıları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sımdı ben kendı cabalarımla kılıtlerı actım. ancak dıl paketınden ne ıngılızce nede baska dıl bulamadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.03.2016 at 10:14, Basayar Mazda :

Sımdı ben kendı cabalarımla kılıtlerı actım. ancak dıl paketınden ne ıngılızce nede baska dıl bulamadım

Kilitleri açtım derken SD kart mi aldınız. Bide benim de öğrendiğim araç da navigasyon GPS sistemi var sadece yazılım yok SD karta herhangi bir program atarsak çalışır ama araca kilit koymuşlar sadece özel SD kartı okuyir ve araç o SD kartı okuyunca başka aracda çalışmıyor yanı marifet navigasyon da değil SD kart da bir SD karta 2200 TL vermek de ne kadar mantıklı. Ben iki hafta sonra Gürcistana gececegim biliyor sunuz orda herşey ucuz bilen biri varsa beni yonlendirirse ordan almayı düşünüyorum ya da en kötüsü Gürcistan da bizde ki gibi mazda bayileri yokmudur ordan akşam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

İnternette bulunan bir sözlük sitesinde bu işin çözüldüğü ile ilgili bilgi var fakat ortada çözümü içeren herhangi bir video vs bulunmuyor henüz. Belki forumdaki arkadaşlardan biridir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
09.05.2016 at 20:20, mazdago :

navigasyon olayı çözüldü ben bayadır kullanıyorum

Türkiye'de mi çözdünüz, yoksa yurt dışına çıkıncamı hallettiniz... Çözümü bizlerle paylaşmak istermisiniz !!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...