Jump to content

Kış lastiğini ne zaman taktırmalı ?

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• OveRMinD

5

• Selman

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Akşit Abi merhaba :), ben ciddi rahatsızlık hissettim o lastiklerle ve 5000 km de değiştirdim, belki de fabrika hatası vardı bilemiyorum...

Seni yanındaki eleman ikna edemediyse değiştirmeye, benim için de çok zor bu neticeyi sağlamak... :)

merhabalar Selman bey,nasıl bir rahatsızlık hissettiniz onu öğrenmek istiyorum,öğreneyim ki sürüş esnasında o konuya özel bir dikkat göstereyim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşit Abi özel dikkatle bertaraf edilebilecek birşey değildi benim derdim, eğer öyle olsaydı boşu boşuna 1.200 vermezdim yenilerine.... Bunu ancak yeniledikten sonra daha iyi gördüm, fren mesafesinin çok ciddi olarak kısaldığını, virajlara istediğim hızda girebildiğimi, abs ve ebs nin olur olmaz devreye girmediğini görünce tam olarak anladım ben de... :) Eskiler problemliydi ve güven vermiyordu bana, dediğim gibi belki de hatalıydı lastikler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

Kış lastiklerinden kardan başka yerde pek randuman alamazsın zaten

asfalta yapısıyo araba resmen normal havada :D tüketim eccük arttı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kış lastiği yağmurda ve karda çok etkiliyor yol tutuşunu.En güzel yanı da ''Benim arabamda kış lastiği var '' düşüncesinin insana verdiği o güven hissi galiba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kış lastiği yağmurda ve karda çok etkiliyor yol tutuşunu.En güzel yanı da ''Benim arabamda kış lastiği var '' düşüncesinin insana verdiği o güven hissi galiba :)

Daha öncedende duymuştum inanamamıştım.Bugün lastik işiyle uğraşan arkadaş'a sordum.Beli dereceden sonra işe yarıyormuş bu lastikler.Yağmurlu havada iyi değilmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Daha öncedende duymuştum inanamamıştım.Bugün lastik işiyle uğraşan arkadaş'a sordum.Beli dereceden sonra işe yarıyormuş bu lastikler.Yağmurlu havada iyi değilmiş.

su tahliye kanallarına yani sırt desenine baglı yagmurda iyi olup olmaması onun dısında hamuru normal lastige göre daha yumusak oldugundan oldukça fazla tutunuyor asfalta ve birazda sesli
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

valla ben ıslak yolda ufaktan bi denedim ve yaz lastiklerine göre daha iyi durduğunu söyleyebilirim.

ilginçtir impetus-2 ler daha bu zamana kadar hiç patinaj sesi çıkartmadı sıcak yaz günlerinde bile. bu lastikler ıslak zemindeki seri kalkışlarda bile cayırtıyı kopartıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Dün itibari ile kar lastiği taktırmış bulunuyorum.Benim orjinal 15 jantlara Petlas marka W651 serisi taktırdım.Tanesi yaklaşık 100 YTL.

Not: İlk izlenimlerim kar lastiği olmasına rağmen oldukça sessiz bir lastik.Sanırsam Toya yada yokahoma tabanlı bir lastik.(Yerli malı olduğunu biliyorum)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizimki geçen ay takıldı. Malum Kayseriye bayram haftası yağdı kar. 285 55 20 Kumho kar lastiği 4 adet 1500ytl.

Islak veya karlı yollarda belirgin yol tutuş var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Dün itibari ile kar lastiği taktırmış bulunuyorum.Benim orjinal 15 jantlara Petlas marka W651 serisi taktırdım.Tanesi yaklaşık 100 YTL.

Not: İlk izlenimlerim kar lastiği olmasına rağmen oldukça sessiz bir lastik.Sanırsam Toya yada yokahoma tabanlı bir lastik.(Yerli malı olduğunu biliyorum)

güle güle kullan murat  ben 2 ay öncesinden taktırdım mayısa kadar da çıkarmam kolay kolay hatta yazı bile geçirebilirim belli olmaz :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...