Jump to content

SKYACTIV Mazda 3 Power mı Reflex mi ?

alialper5

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaslar 0 Mazda almaya karar verdim ama power paketi ile reflex paketi arasinda kaldim arasindaki farklari soylersiniz cok sevinirim oneri ve yardimlariniza ihtiyacim var simdiden tesekkur ederim

received_1682616565341229.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0 km mazda hatta araç almanızı tavsiye etmem ilk ödenmesi gereken ötv gibi bir sürü vergiden dolayı araçlar çok pahalı sıfırı.2. el mazda 3 reflex almanızı tavsiye ederim sıfır istiyorsanız yine mazda3 reflex tavsiye ederim.powerda bir sürü kullanmayacağınız gereksiz donanım var fiyat farkı var o yüzden.direksiyon arkasında kulakçıkla vites değişştirme var,kör nokta uyarısı ön park sensörü ,ortada hız göstergesi gibi donanımlar var .Esas size tavsiyem 2011 model mazda 6 almanız ortalama 55-56 bin TL.Baya da bir para cebinizde kalır.2000 motor olmasından dolayı taşıt vergisini,benzin tüketimindeki birazcık farkı size kalan parayla yıllarca karşılarsınız üstelik.

+ power donanımda anahtarsız giriş (çok gerekli değil bence),bixenon far var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda.com.tr de donanım karşılaştırma yapabilirsiniz. Biz ne desek eksik bir şey kalır, en iyisi kendi sitesinden karşılaştırmaya bakmanız.

Aradaki farkların değip değmeyeceğine sizin ihtiyacınız belirler. Bana göre star stop, anahtarsız giriş, xenon far, direksiyondan vites değiştirme, dijital hız göstergesi olmazsa olmazken başkasına göre gereksiz olabilir. Buna ancak siz karar verebilirsiniz. Kimisi 2. el D sınıfını tercih eder, kimisi sıfır C sınıfı ister... Uzar gider.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maddiyay sorun deil sıkıntı yok dersen almışken power al derim ama aksi takdirde 2.el mazda 6 skaytw almanı öneririm hertürlü ihtiyacını görür..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben poweesense derim radar, adaptif led far, arka trafik uyarı candır derim . 0 alacaksanız uzun sure bineceginizi varsayiyorum. Araç dolu olunca sıkılmazsınız , başka araca gözünüz kaymaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru düzgün 2.el aracı kımse vadeli vermez,adamında nakit 80bini yok demekki,,sıfır almanın ödeme kolaylıgı oldugunu herkez unutuyor 2.el alda al tutturmus gidiliyor,

alma dostum zaten fiyat avantajı kalmamıski 2.el 2-3yasında araba sıfırından 5-6bin ucuz

adam almıs binmiş,lastikler bitmiş,diskler balatalar bitmiş,buji muji ne varsa yarı ömrü zaten dolmus,,bakım zamanı gelmiş

bunları yaptırsan zaten 3bin tutuyo ki,,2.el eskı alınır artık bu saçma fiyatlarla 2.el 1-3 yasında araba alınmaz,

zaten kredi çeksen bile bankalarda faiz oranı daha yüksek hertürlü,,aradaki 2binide o şekilde çıkarıyor,,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Öncelikle hayırlısı olsun, 

Ben reflex araç sahibi olarak power almanızı öneririm. Donanım farklarını mazda.com.tr 'den görebilirsiniz, aradaki farka değecek artıları mevcut power paketin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Performans istiyorsanız reflex manual. Fakat ben otomatik ve donanımlı alacağım düşüncesi oluştuysa kesinlikle power sense alın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...