Jump to content

Mazda 323f Hatchback Motordan Gelen Kayış Sesi Videolu

redox16
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracımda genelde sadece ilk çalıştırmada gelen kayış sıyırmasına benzeyen bir ses vardı fakat bu sıralar yolda giderken bu ses sürekli uzun süreler boyunca gelmeye başladı... Araç ısındıktan sonra bu ses hiç gelmiyor fakat genelde ilk çalışmada 5-10 dk içerisinde 10-15 sn süreyle geldiği oluyor... Videoda biraz kısa ama anlaşılır sanırım videodaki sesin uzun süreli olduğunu düşünün 3-4 gündür çekmeye çalışıyorum ben ne zaman çekecek olsam ses gelmiyor  ;D  Sebebi nedir neyi değiştirmem gerekir ve masrafı ne olur? Sanayiye gitmeden önce sizlerin fikirlerini almak istedim araç tamiri hakkında pek bilgim yok hem araştırdığım kadarıyla epeyi çeşitleri var bu sesin konuyu görenlere de yardımcı olur...

https://youtu.be/57QhIDGM25s

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Forum metruk bir bina gibi odalar boş, 

Kimse kimseye cevap vermiyor bizde eskiden yazılanları okuyoruz,

Kayış sesine gelince kayisin gerdirilmesi lazim en kötü ihtimal kayış dişleri oluyse kayış değişir 15 TL kayış 30 TL de işçilik alırlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

10.04.2016 at 00:36, Misbah :

Forum metruk bir bina gibi odalar boş, 

Kimse kimseye cevap vermiyor bizde eskiden yazılanları okuyoruz,

Kayış sesine gelince kayisin gerdirilmesi lazim en kötü ihtimal kayış dişleri oluyse kayış değişir 15 TL kayış 30 TL de işçilik alırlar 

Gerçekten çok teşekkür ederim.... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Ayni sorun bendede olur duzenli olarak

Once kayista gevseme varmi ona baktir gerci arkadas soylemis zaten. Eski ise degistir para tutmuyir zaten.

Ayrica ilk calistirmada yani sesin ciktigi zaman ne zaman sa artik araci gaz vererekmi calistiriyosun? Oyle ise gaz vermeden yada cok az vererek dene. 2 3 saniye sonra kapa yeniden bas marşa.

Ben oyle yapıyordum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...