Jump to content

Mazda 5 Almak İstiyorum

Galaxy

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir dönem bende düşünüp, sonra vazgeçmiştim.

Otomatik vites, Sunroof veya Panoramik Cam Tavan olmayışı buna çok büyük etkendi.

Motor olarak şu anki kullanmakta olduğum dizel otomobille aynı motora sahipler. 1.6 Dizel 115 Hp 6 İleri Vites.

Bu tip Mpv/Crossover/Suv vs tarzında ki geniş iç hacme sahip otomobillerde sunroof veya panoramik tavan bence şart. Normalde ne sunroof nede panoramik tavan takıntım vardır. Hatta panoramik tavana karşıyımdır, normal B-C-D segmenti otomobillerde.

Ama Mpv'da durum farklı. Sunroof olmamasından ötürü aracın içi inanılmaz karanlık/boğucu kalıyor. Aracın içi aslında çok geniş, ferah..Bir dünya eşya gözü, cep,bölme vs var. Ama hiç birisinin farkına varamıyorsunuz. Sebebi dediğim gibi, aracın için karanlık kasvetli kalmasından ötürü. Hele ki arkada oturana, uzun yolda afakanlar basar kesin..Arka camlar siyah karartmalı olmasından ötürü, arka bölüm daha da karanlık.

En arka sıra koltuklar öyle çok rahat değil. Kaldı ki o koltukları kaldırdığınızda size kullanım alanı olarak bagaj hacmi kalmıyor.

İki defa hatta 3 defa düşünerek karar verin derim..

Her şeyden önce aracı örün, yakından inceleyin ve muhakkak test edin derim..Sonra almaya karar verin..

Bu arada bu araç alayım 1 yıl kullanayım sonra satarım/satayım modellerinden değil. Çok kelepir düşük fiyatla bulursunuz tamam derim. Ama bu aracın alıcı kitlesi çok ama çok sınırlı.. 

Sizin için hayırlısı olsun @Galaxy

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ilginize teşekkürler. Açıkçası alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Manuel, cam tavansız olması sıkıntı yaratmaz, hayırlısı bakalım @İlhan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birkeresinde serviste görmüştüm kapısını sürtmüştü boyaya bırakılmıştı şöyle bir baktım araba tam bir aile arabası sağlamda ama piyasada çok bulunmuyor birazda pahalı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...