Jump to content

Komple Renk Değişimi

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

29

• Murat b

8

• NeBiAnd

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Murat,pembenin bir sürü tonları var.Hangisi olsun."Maymun dötü pembesi mi" ?  :geyik:

Farketmez.Hepsi bu çocuğa mübah  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklımda 2 soru var:

1. Mazda servisi hasarı tamir ettikten sonra boyarsa iyi işçilik yapar mı? (Bu soruyu en iyi Dündar Abi cevaplar sanırım)

2. Arabanın renk değişiminden sonra ruhsat da değişecek sanırım, onun işi ne kadar ve nasıl hallediliyor?

muameleciye 20 ytl veriyorsun , gidip ruhsatını akşam eline veriyor. sanırım parası çok önemli birşey değil. yani 1-2günlük işler bunlar...

ama birinci sorunu anlayamadım? fakat komple renk değişimi işlemine girdiğinde zaten çok itinalı şekilde yapmaları lazım. eğer yetkili serviste yaptırıyorsan beğenmediğin takdirde aracını teslim almazsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ne yaptım sana Murat Abi yaw... :D

Beyaz güzel bir renk fakat sedan'a daha çok yakışır gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece bu parçalar boyanacaksa o zaman zaten acayip renk farkı olur.Komple boyarsan diğer yarısını sen mi karşılayacaksın.?O zaman anlaş işte servis ile komple rengi değiştir ve yarı fiyatına gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında biraz araştırıp mazda3forums'tan filan modifiyeli bi beyaz HB fotosu bulursak asıl o fikir verebilir, bu fotodakiler çok çıplak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece bu parçalar boyanacaksa o zaman zaten acayip renk farkı olur.Komple boyarsan diğer yarısını sen mi karşılayacaksın.?O zaman anlaş işte servis ile komple rengi değiştir ve yarı fiyatına gelir.

Biran Abi ben de işte yarısını kaskodan, yarısını cepten düşünüyorum. Yoksa durduk yerde gidip para bayılıp komple boyatmam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçi bu da tam düşündüğüm gibi değil ama yine de idare eder, jantlar filan güzelmiş...

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koymuşun kafaya yaptır kurtul,biraz uğraşırsın ama sonuç güzel olacağı kesin  O0 ha bide şu var senin açından ne derece önemli bilmiyorum ama arabanın değeri bayağı bir düşer  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mücahit Abi benim arabanın 2. eli zaten düşmüş düşeceği kadar, sol taraf komple değişim, boya iğrenç, şu anda 106000 km... Tek artısı içinde hiç sigara içilmemesi ve bakımlarının tam olması...

Boya olayını işinin ehli insanlar anlıyo, örneğin kapının menteşesinin içinde mavi boya kalıyo birazcık, ordan çakıyolar ama benim zaten boyalı değil diye itelemek gibi bi amacım yok arabayı satarken...

Bi de şimdi şöyle bişey buldum Google'da ama kim yapabilir bunu Türkiye'de şimdi...

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...