Jump to content

Komple Renk Değişimi

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan istediğin desen yada resim '' air brush '' olarak araca yapılır çok iyi usta biliyorum yalnız ana boyadan önce yapılacak gerçi o ustaların yönlendirmesiylede halledilir, senin kuzu şirket üzerineydi zaten birde şirket logoludur diye işlettikmi harika olur, ama beyazdan şaşma ve gel biz boyuyalım bu usta işi, Kaan'ın arabayı incele bak boya süper olduki çift renk daha zordur ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

29

• Murat b

8

• NeBiAnd

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kaan'ınki gibi çift renk istemiyorum zaten ben Dündar Abi, benim dediğim belki Ford'larda (veya daha güzel bi örnek vereyim, Viper'larda) olduğu gibi arabada boylu boyunca geçen bi çizgi olması filan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hiç aklıma gelmemişti o Biran Abi, haklısın olabilir yaw... :D

Ben egzozu söktürmeye giderken aramıştım çok ağlamaklıydı sesi :D . Kesin intikam alıyordur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw ben ona bu vana işini sağlam yapan biri varsa ona yaptırmasını, yoksa da azıcık ses çıkaran bi egzos yaptırmasını söyledim ama...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh ii de Şahin'lere de yapıştırma yapıyolar :D

O zaman Erdem'in ninja gibi birşeyler olması lazım, eğer Şahin'den farklı olsun diyorsan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw şöyle bi çizgiyi komple arabanın üstünden geçirsek hoş olmaz mı? (Renk öylesinedir, turuncu filan da olabilir)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw Dündar Abi işte ön tampon, kaput, tavan, bagaj kapağı ve arka tampondan geçen, 79. mesajda gönderdiğim tarz bi çizgi olabilir diye düşündüm. Net bi karar değil tabi bu, ilk aklıma gelen şey. Benim bunu yaptırmama daha var, önce hasarı tamir ettirmem lazım malum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...