Jump to content

Komple Renk Değişimi

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

29

• Murat b

8

• NeBiAnd

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Valla bende kapı çıtaları da yok, örümcek deseni gibi tek renk bi çizim de çok hoş olur ama tabi çok iddialı şeyler bunlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel durmuş Okan bu örümcek..

Bence düzgün yapacak birileri muhakkak bulunur. Ben şirket arabalarını komple reklamla kaplarlarken görmüştüm hem işçilikleri güzel hem de ço kaliteli işler çıkartabiliyorlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarıyla araç giydirme folyo üzerine dijital baskı oluyo Burak Abi, yani desenin üstünden tırnakla geçtiğinde tırnağın takılıyo desene. Asıl güzel olanı Pimp My Ride'daki usül gerekli maskeleme yaparak direkt olarak boyayla yapılması ama işte nerde yapılır öyle güzel bi işçilik bilemiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarıyla araç giydirme folyo üzerine dijital baskı oluyo Burak Abi, yani desenin üstünden tırnakla geçtiğinde tırnağın takılıyo desene. Asıl güzel olanı Pimp My Ride'daki usül gerekli maskeleme yaparak direkt olarak boyayla yapılması ama işte nerde yapılır öyle güzel bi işçilik bilemiyorum...

Evet onu diyorsan o iş zor biraz.. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

iyimiş ya ben de bi şerit attırim o zaman :D

abi şaka gerçek oldu baksana ilandaki beyaz guzuya beyaz renk + 10 hp vermiş... 115 hp araç... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi şaka gerçek oldu baksana ilandaki beyaz guzuya beyaz renk + 10 hp vermiş... 115 hp araç... :D :D :D

yarın hemen gidek çizdirmeye,  e şey yani şeridi canım :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

yarın hemen gidek çizdirmeye,  e şey yani şeridi canım :D :D

abi +10 hp ye çizdirmem ben... :D :D :D full turbo kit falan olsa hani belki ... auehuaheuahe :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beyaz renk mazda3 e yakışıyor  arabamı daha yeni aldığım zaman bir tane sedan görmüştüm aha dedim alacagım ikinci araba bu olacak

siyah cam filmi siyah jant süper oluyor

bende mi beyaza boyatsam acaba  ;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bencede beyaz yap abi guzuyu yakısır :) siyah deilde altın rengi bi jant var abi onuda yaptın mı tadından yenmez 8:)

edit: tabi siyah jantta güzel olur ama bahsettiğim jant kadar gitmez bence bi ara bulursam eklerim ama önce bi boyansın araba, jant kolay :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

beyaz renk mazda3 e yakışıyor  arabamı daha yeni aldığım zaman bir tane sedan görmüştüm aha dedim alacagım ikinci araba bu olacak

siyah cam filmi siyah jant süper oluyor

bende mi beyaza boyatsam acaba  ;D:D

valla mazdanın tüm renkleri bence yakışıyor, tüm renkleri aracına yakışan marka azdır bence
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu renge bıtıorm ben 1-5 ay beklettıler ıstedıgımızde aama boyanın rengı super

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bronz herhalde bu, bu renkle dolaşan focuslar var gerçekten çok felaket bişi....

Ben de boyatırsam beyaz ya da bunu düşünürüm, şimdiden söylüyorum ki Okan sonra "Beni taklit etti" demesin... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...