Jump to content

Mazda3 Motor Arıza Işığı

İbo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Evet şeytan kulağına kurşun. :)

Ama sonuç olarak sürekli diken üstünde gezmek benim hoşuma gitmiyor.  :(

eksoz ucuna bişe demiolar dimi çünki bazı uçlar sesi kalınlaştırıyor komple eksoz varmış gbi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eksoz ucuna bişe demiolar dimi çünki bazı uçlar sesi kalınlaştırıyor komple eksoz varmış gbi

Kanka ne desem bilmiyorum ki, heralde fazla bi ses çıkarsa onada (adamına denk gelirsen) sorun çıkartırlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kanka ne desem bilmiyorum ki, heralde fazla bi ses çıkarsa onada (adamına denk gelirsen) sorun çıkartırlar.

eksoz yok ama nihayetinde uç yani
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence Redrock'un dediği gibi pislik kaçmış olabilir.Öyle bir ihtamili göz önünde tutmakda fayda var.Bu tarz filitrelerde onların özel yağlı temizlik sipreyleri var onları kullanıyormusun.Çünkü onları kullanmak gerekiyor.Bide hatayı beyinden silmek nedemek?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bence Redrock'un dediği gibi pislik kaçmış olabilir.Öyle bir ihtamili göz önünde tutmakda fayda var.Bu tarz filitrelerde onların özel yağlı temizlik sipreyleri var onları kullanıyormusun.Çünkü onları kullanmak gerekiyor.Bide hatayı beyinden silmek nedemek?

arac arıza kodunu hafızada tutuyor servise gidip bilgisayara yada ellerindeki alet neyse ona baglayınca nerede sorun oldugunu söylüyor işlem bitince hafızadaki bu hata kodunu siliyorlar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arac arıza kodunu hafızada tutuyor servise gidip bilgisayara yada ellerindeki alet neyse ona baglayınca nerede sorun oldugunu söylüyor işlem bitince hafızadaki bu hata kodunu siliyorlar

Eyvallah.Anlaşılan arızayı çözememişler.Belkide araba 10 gün yattığı için benzinde pislik vardır ve tıkamıştır.Benzin pompasınada bakılabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Eyvallah.Anlaşılan arızayı çözememişler.Belkide araba 10 gün yattığı için benzinde pislik vardır ve tıkamıştır.Benzin pompasınada bakılabilir

bazen sorun deişen parcanın uyuşmazlıgından oluyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

Abilerim merhabalar,

Bildiğiniz gibi okul için ordu da olduğum için guzumdan ayrıyım 2 aydır  :( dün babamın başına gelen sorunu sizinle paylaşıp bilgi almak istiyorum. Dün babam feribotla karşıya geçerken feribot biraz sallanmış neyse babam çalıştırmış guzuyu ve bir bakmış kırmızı motor arıza lambası yanmış.Bugünde servise götürmüş ve oksijen sensörünün bozulmaya yakın olabileceğini veya kullandığı yakıt kötü olabileceğini söylemiş. Geçen gün cenaze işleri olduğu için benzin almaya fırsatı olmamış ve benzin ışığı yanmış acaba deponun dibindeki benzin pis olduğu için bu lambayı yakmış olabilir mi? yoksa benzini biz shell veya opet dışından almıyoruz. Şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

merhaba arkadaşlar 2004 model 116 bin kmde mazda 3um var sabahları motor ışıgı yanıyor akşamları yanmıyor daha önce servisde voltajmı yuksek akım gibi bişey dendi daha önce aku takviye filan yapıldımı diye sordu servis sildi hatayı 3/4 gun sonra tekrar yanmaya başladı aracta lpg yok çekişinde gidişlinde hiç sıkıntı yok aracı satıcam fakat bu durumda aracı kımsenın alacagını düşünmüyorum yardımcı olacak bir arkadaş varmı acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...