Jump to content

2011 Mazda 3 Sedan Arka Tampon Reflektörü Aranıyor

Surgeon

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 2011 sedan mazda 3 aracım için sol arka tampon reflektörü arıyorum. Birkaç yere baktım ancak bulamadım çıkma veya sıfır olabilir elinde olan veya bulmama yardımcı olabilecek birisi varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yaklaşık 10 ay önce Ebay'den 20$'a almıştım. 

Maalesef Türkiye'de yan sanayisini bulmak neredeyse imkansız. Hatta İstanbul Bostancı sanayinde çıkmacıları bile gezdim ama nafile. Aldığım reflektörler led özellikli ama ben bağlamadım. Standart reflektör gibi kullanıyorum.

Aşağıdaki konuda fotoğrafları o zamanki paylaşımım mevcut. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim.

30 dakika önce, kindness :

Ben yaklaşık 10 ay önce Ebay'den 20$'a almıştım. 

Maalesef Türkiye'de yan sanayisini bulmak neredeyse imkansız. Hatta İstanbul Bostancı sanayinde çıkmacıları bile gezdim ama nafile. Aldığım reflektörler led özellikli ama ben bağlamadım. Standart reflektör gibi kullanıyorum.

Aşağıdaki konuda fotoğrafları o zamanki paylaşımım mevcut. 

Paylaştığınız konu başlığını göremiyorum acaba aldığınız ürünün linkini paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili servislerde var yada getirttirebiliyorsunuz. Ama fiyat olarak biraz tuzlu gelebilir, tanesi 75-80 lira idi yakın zamanda.

Benim reflektörler de aralıklarla ikisi de kırıldı. Durum böyle olunca Ebay'dan Led reflektör aldım, henüz fırsat bulup bağlatamadım ama. Fiyat olarak ama daha makul fiyata mal oldu diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Surgeon :

Teşekkür ederim.

Paylaştığınız konu başlığını göremiyorum acaba aldığınız ürünün linkini paylaşabilir misiniz?

Benim aldığım ürün bu

http://www.ebay.com/itm/Mazda3-2010-Red-Lens-LED-Bumper-Reflector-Tail-Brake-Stop-Light-Axela-BL-Mazda-/360741223459?fits=Year%3A2010%7CMake%3AMazda&hash=item53fdda3c23:g:EdMAAOSwgyxWXSXG

Ben 20$'a almıştım ama yaklaşık 5$ zam gelmiş.

@İlhan abi daha yakın zamanda almış. Belki daha hesaplı almıştır. 

Arama yaptığınızda 16$'a filan led özelliği olmayan reflektörler çıkıyor. Tabi kargo durumunu ve satıcı güvenliğine de bakmanız lazım.

Bu adada bizim 2010-2013 sedan araçlardaki reflektör ile ABD'de satılan HB kasa reflektörleri aynı. O yüzden bazı görsellerde HB araç olması sizi yanıltmasın. Zaten çoğu ürün detayında uyumlu modeller yazıyor. Benim aracım da 90. HB ama reflektör sedan araçlarınki gibi ince uzun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...