Jump to content

Mazda Deadpool

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar bu mazda'nın yeni modeli değil:)

deadpool malumunuz holivudun yeni anti kahramanı. şahsen ben süper kahramanları seven bir kimseyim. en bi süper kahramanım da süperman'dir. hem nietzsche'nin übermensch'i ile ilgisi olduğu için hem de kriptonite karşı bir zaafı olduğu için. bence süper kahramanların da bir açığı olmalı!? en bi anti kahramanım ise  hellboy. o da zaten şeytanla, şeytani şeylerle  gitgeller yaşar vs..

neyse efenim gelelim mevzuya; dün akşam avm'de kız arkadaşım tarafından son dakkada ailevi bir meseleyle bismillah daha buluşmadan aniden satılınca dımdızlak kaldım. ben de madem öyle o zaman bi yemek yiyim sonra da bi sinema yaparım dedim, baktım bi yeek restoranında bilmem ne menüye sinema bileti beleş. oh dedim körün istediği iki göz. yemekten sonra ne zamandır da ordan burdan duyduğum deadpool'a aldım bileti.

film fena değil.  hatta batman v superman faciasının üzerine ilaç gibi geldi bile diyebilrim. tek handikapı amerikan kültürüne ve diline hakim olmayanların kaçıracağı göndermeler. çok fazla gönderme var ve tamamen geyik muhabbeti dönüyor. kahramanımız da zaten başkasını kurtarma peşinde değil, spoiler olmasın üzerinize afiyet kendini mutanta çeviren adamın peşinde falan filan..

gelelim mazda mevzuuna; filme sanırım mazda sponsor olmuş. filmde pek çok yerde geçiyor. hatta bi tane sahne var filmin bel kemiği, flaşbekler falan paso dönülen bir sahne ve o sahnede en önde duruyor mazda abimiz.

i834233 (2).jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim evin yakinlarinda cekiyorlardi bu filmi. Sonradan CGI ile goruntuleri degistiriyorlar tabi ki. Asagida filmin bir sahnesinin gercek hali ve degistirilmis hali var. Not: resimde gorunen Mazda benim degil :) 

Before.jpg

After.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, katil balina :

i834233 (2).jpg

Reflex donanım power'dan daha sönük duruyor diyenlere bu görsel gelsin ozman 8) Reflex Motion donanım candır :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Filmi bende izleme şansı bulmuştum. Güzel film mazda3 gören arkadaşlarım çaktırmadan seninki diyorlardı :D Reflex tasarım olarak iyi sadece jantları berbat kaldıki audi bmw' lerin standart jantlarının düşük pakette berbat :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Ali :

Filimi bende izleme şansı bulmuştum. Güzel filim mazda3 gören arkadaşlarım çaktırmadan seninki diyorlardı :D Reflex tasarım olarak iyi sadece jantları berbat kaldıki audi bmw' lerin standart jantlarının düşük pakette berbat :) 

Fluense, astra jantlarını baz alırsak bunlar onun yanında lüks kalıyor :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

IMCB ye mutlaka bizim bu sahne girmeli:

Kurtlar Vadisi Filistin de  1:00;35 den itibaren Polat  Alemdar, Abdulhey ve Memati, 89 model 626 yı taktik saldırı aracı olarak kullanıyor :)   

http://www.dailymotion.com/video/x2m939n

IMCDB (internet movie car database)  Filmlerde Mazda

http://www.imcdb.org/vehicles.php?make=mazda&model=

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şunun sonuna doğru pembe bir Mx-5 var, 3:14 civarında 

Bu şarkıyı da baya severim, Cx3 mevcut bunda da 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
25.04.2016 at 19:25, Uygar :

Hocam düzeltme yapayım, Stupid girl klibindeki pembe araç Honda S2000, 2. Klipteki araç ise Mazda 3. O0

Ohş, ağır sıvamışım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...