Jump to content

Dijital Fotoğraf Makinesi

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi basından beri aklımda olan sony dsc-n1 ama fazla bi bilgim yok_3" mi ne ekranı var ayrıca 8.1 piksel falan iyi bişey gibi geldi bana ???_

İrfancığım, aynısı bende var bu makinanın...

Aslında benim işimi görmüyordu, ama günlük hayatın içinde bazen güzel kareler oluyor diye aldım. Cep telefonu gibi sürekli çantamda dolaştırıyorum.

Sanat fotoğrafı için değilse taşınabilirliği, lensi, vizörü güzel.

Aldığımda 1GB Memory Stick Duo'yu da ayrıca aldım.

Almayı düşünürsen Sirkeci tarafında uygun fiyata bulmak mümkün.

1 GB Memory Stick Duo ile birlikte 1 milyar TL'nin az bir şey üstünde maliyet çıkmıştı bana. Tabii bu dediğim 6 ay önceydi.

Şimdi bu makinanın bir üst modeli çıktı, sanırım bunun fiyatı biraz düşmüştür.

Kalıcı ve her zaman kullanılabilecek bir makina istersen Leica'yı öneririm. Son zamanlarda Leica digitale yoğunlaştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok sagol Sedat Abi görüşlerin için_bi kullanıcı arıyordum zaten abi o yüzden fikirlerin işimi baya kolaylaştıracak abi tesekkür ederim tekrardan :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok sagol Sedat Abi görüşlerin için_bi kullanıcı arıyordum zaten abi o yüzden fikirlerin işimi baya kolaylaştıracak abi tesekkür ederim tekrardan :)_

Rica ederim, iyi geceler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yat artık da, kurtulalım diyorsun yani abi..... :clap:

:) Hayır canım, olur mu hiç öyle şey...

Sohbet ediyorsa ben bölmeyeyim amaçlıydı...

Ha bu arada senin de dediğin gibi foto makinalarında pixel birincil belirleyici değil. Hız ve ondan da önemlisi odak uzaklığı önemlidir. "1" değerine ne kadar yakın olursa o kadar kullanışlı olur makina...

İyi geceler demiyorum!.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.picturecorrect.com/camerareviews/panasonic_lumix_tz1_review.htm

İrfancığım sana süper bir alet buldum, bugün piar Yalçınlar'da gördüm, bu kadar küçük ve 10x optik zoomlu makineyi bu fiyata bulamazsın...667ytl+KDV....

Objektif Leica, pikel daha iyi olabilirdi ama olan da idare eder çok büyük baskılar yapmayacaksan....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Abi begendim gercektende bu makineyi_hepsiburada daki yapılan 2 yorumda cok cezbedici_bu olur heralde bakalım 8:)_

___cok sagol abi ilgin için :)_

ilgi alaka gösteren herkese tesekkür ederim :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Selman Abi en son eklediğin Leica 5mp miş yeni dikkatimi cekti, artık 10mp ler cıktı bilmiyorum bundan vazcaydım gibi, bide baya bi kalıplı bişey, her cebe sıgmaz_en büyük avantajı zoom u işte ama.. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm bir kere 5 değil 6 mp... Eğer duvar boyu baskı yapmayacaksan seni çok çok aşar bile bakma sen milletim mp çılgınlığına, 8-10 mp ler sergi açacak profesyoneller için, bir de ben bu aleti gördüm, boyutları gerçekten çok küçük, görmeni tavsiye ederim, benim ya da Ouz'un elinde gördüğün makine ile falan ilgisi yok, bugünkü aklım olsa ben bunu alırdım hiç düşünmeden.... Konak Pier Yalçınlar'da görmüştüm sana o mesajı attığımda, bir uğra ve hangi makineyi alırsan al Yalçınlar'dan al mutlaka....O kadar söylüyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

arkadaşlar acil bir şekilde fotoğraf makinası almam lazım ama gram anlamıyorum bu işlerden,anlayan arkadaşların yardımı olursa sağlam bi makine almak istiyorum...fiyat pek problem değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

arkadaşlar acil bir şekilde fotoğraf makinası almam lazım ama gram anlamıyorum bu işlerden,anlayan arkadaşların yardımı olursa sağlam bi makine almak istiyorum...fiyat pek problem değil...

sedat abinin bahsettiği 25bin ytl lik makinadan al volkan ötesi yok o aletin :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende casio z75 var Okan Abi nin makinede aynısı yanlıs hatırlamıyorsam.. o zaman baktıımda da gayet yeterli gelmişti bana o yüzden tükana gelir gelmez aynısından 1 tanesini gaftiledim hemen :D idare ediyo beni hatta flash ı falan gece çekimleri gayet iyi.. ince bide rahatsız etmeden cepte tasıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fazla karışmak gibi olmasın da  ;D Samsung bi ara BİM lerde 200 ytl civarında bi fiyata oldukça kaliteli foto makineleri dağıtıyordu.. bence onların piyasa fiyatları da yaklaşık o civarlardadır.. bi araştır istersen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...