Jump to content

Mazda3 LCD Ekran

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • Yanıt 170
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• halil_i

11

• emredeler

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

arabanın sahibi zannedersem Bülent abi tanışmıştık onunla Mazda Metaş ta Bahçelievlerdeydi aynı zamanlarda oradaydık o gün görmüştüm güzel duruyor ama :) (O zamanlar benim araç arkadaşımındı sonra ondan aldım  )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın sahibi zannedersem Bülent abi tanışmıştık onunla Mazda Metaş ta Bahçelievlerdeydi aynı zamanlarda oradaydık o gün görmüştüm güzel duruyor ama :) (O zamanlar benim araç arkadaşımındı sonra ondan aldım  )

o zaman tamam bizde hangi arada klüp binasına gitti dedik kankamla  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

konuyu hortlatalım.

mazda 3 icin orijinal gibi gozuken panel firmasından ben de cevap alamadım. ebay de arastırırken asagıdaki gibi bir sey buldum. ancak orijinalde 6.5" ekran genisligi var,bunda 7".satıcı uyar falan dedi,ancak size de bi sorayım.ne derseniz uyar mı bizim konsola?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220363928392&ssPageName=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

uymaz en azından dışına ayrı bir çerçeve ister, ben 2 adet getirttim orjinal yerine sıfır olanlardan çok ufak bir problemimiz kaldı onuda çözmek üzereyiz problemde şu, yol bilgisayarı ve klima ekranı çalışmıyor neredeyse hallettik gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uymaz en azından dışına ayrı bir çerçeve ister, ben 2 adet getirttim orjinal yerine sıfır olanlardan çok ufak bir problemimiz kaldı onuda çözmek üzereyiz problemde şu, yol bilgisayarı ve klima ekranı çalışmıyor neredeyse hallettik gibi

sadece 2004 yılı üretimlerde 2005 den sonrakilerde sorun yok..çözeceğim onuda inşallah :fiuw:;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

yoktu ben aldıgımda ama çok sıkıntı değil benim için Bülent bu aralar farklı işler peşinde dvd den sıkıldı :D :D :D

ben bişey bilmiyorum valla  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bizim bilmediğimiz,teknolojide son nokta ne olaki?

Cahil mode:on  :D

daha bişey yok ortada ancak bitince görebilirsin özetle araba su böreği yufka vs açabilecek :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...