Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araba çok diri duruyor, keşke 1.6 motor olsaydı ama tam full model bizim kurumda var bir tane piyasadaki en konforlu arabalardan biri diyebilirim, bu donanım listesine bakılınca yok yok gibi. Motorda ve oto şanzımanda sorun yok ise alınabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Benim diğer nıssan 1,6 motor du,Kalkışlarda biraz hantal kalıyordu,şimdi kullandığım araç ta 2.0 olunca güçlü motora alıştık,1,6 rampalarda tıkanıyor,kamyoncu gibi vites düşürüp duruyoruz,bunun için 2,0 motorlarda herhangi bir sıkıntı olmuyor,çok dik olsa da rampa maksimum 4 e düşüyoruz..Bir de 1,6 motor seçenekte triptonik vites sunroof far yıkama sis farı arka silecek çelik jant koltuk ısıtma deri döşeme yok..1,6 ya göre avantajları bunlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Ömer626 :

Çok değerli mazda kullanıcıları,hepinize merhaba,gününüz aydın ve bereketli olsun inşallah.

Bazı arkadaşlarım benim 2000 model primera dan Mazda ya geçtiğimi biliyor,benim de nacizhane fikrim,91 model araca binmektense tekrar milenyum çağından bi araç alayım,hiç değilse ötv zammı ikinci ele düşmeden arabamı da yenilerim gibisinden düşünüyorum..

Ancak,alacağım araç İstanbul Beylikdüzün de,Konya'da ki piyasa ise 23-25 civarlarında geziyor,Ayrıca genel aradığım özellikler de Çelik jant,sis farı,koltuk ısıtma,far yıkama,sunroof,dijital klima,triptonik vites gibi..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ihtiyactan-acill-satilik-primera-368416382/detay

İstanbulda bu araca yakın olan,yardımcı olabilecek birisi varmı?Çok şey istemem,şanzıman da motorda herhangi bir sorun,problem vs var mı yok mu bakılsa yeterli olacaktır bana..

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..

İyi formlar.

@Ömer626 öncelikli olarak hayırlısı olsun inşallah senin için. 

Bu konuda ben yada bir başkası sana yardımcı olmak isteriz. Lakin hafta içi oluşu, Beylikdüzü'nün İstanbul'un resmen bir diğer ucunda olması, şu an seyreden hava koşulları vs hep olumsuz sebepler. Birde Mazda harici bir marka oluşundan ötürü, güvenilir tanıdık usta-servis bulmak sıkıntı..

Fakat şöyle bir hizmet veren bir yer var. Senin yerine otomobili görüp inceleyip ekspertiz yapıyorlar bir ücret karşılığında...

http://www.gezenadam.com.tr/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gönderdiğiniz link için teşekkür ederim @İlhan abi,Mazda için kısa bir reklam arası vereceğiz :) Gönlümüzde her zaman için bir aslan yatıyor şüphesiz :) Gezenadam ı deneyeceğim inşallah.Hayırlı formlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Ömer626 :

Gönderdiğiniz link için teşekkür ederim @İlhan abi,Mazda için kısa bir reklam arası vereceğiz :) Gönlümüzde her zaman için bir aslan yatıyor şüphesiz :) Gezenadam ı deneyeceğim inşallah.Hayırlı formlar diliyorum.

Facebook sayfalarından takip ediyorum ben. İlginç işlere imza atıyorlar adamlar. Bu yaptıkları işlerin bazılarını sayfalarında paylaşıyorlar. İstersen bir göz at.. Sayfa bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsin.

https://www.facebook.com/www.gezenadam.com.tr/?fref=ts

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, NoooFearrrr :

İlginç ve güzel bir iş kolu bence

Aynen..Aslında biz de böyle bir sistem oluşturup yeni bir iş kolu kursak kendimize :) Herkes ek bi kazanç sağlar :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece mazda araçlar için  olabilir her şehirde biri görevli olur ve bulunduğu şehirdeki görevleri üstlenir. Diğer modeller girerse zaman yetişmeyebilir hal böyle olunca organizasyon büyümek durumunda kalır ve başka işte çalışanlar dahil olamazlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, drakyuz :

güzel bir iş...ancak zaten mobil ekspertizler mevcut.. gönderirsiniz ekspertizi herşeyine bakıyorlar..

Yalnız burada atladığınız bir nokta var. Gezen adam sizin belirlediğiniz yere (Usta-servis) aracınızı götürüp ekspertiz yaptırıyor. Bu da onları en farklı ve işlevsel kılan unsur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekspertiz raporunda ince detaylar olmaz degisen varmı, boya varmı .v.s. ama bu şekilde biri araç ile ilgili bizzat bilgi veriyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Mazda41 :

Kurumumuzda calisan bayan ogretmen araba alicakmis https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil..2011-model-53.000-km-de-degisensiz-mazda-2-1.5-go-sport-361517713/detay

Nasildir bir yorum yapsaniz en son 30 bin dedi sag ve sol kapinin tam ortasinda boya varmis 

Mazda 2 alirken nelere bakmali istanbulda nerede expertiz yapilmali 

Guncel yardimci olabilir misiniz? :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Mazda41 :

Guncel yardimci olabilir misiniz? :rolleyes:

Çok fena görünmüyor. Önceki sahiplerine sigorta kayıtlarından bir göz atılıp, aracın durumu ile (5 senede 53bin km)  uyumlu ise araç görmeye gidilebilir. Ön tampon boya istiyor demesi resimlerde görülen sürtmeler ve ufak birkaç düzensizlik haricinde birşey olmadığı takdirde olumlu bir ifade.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, revivo73 :

Şu ana kadar iki defa gönüllü gezenadamlık yapmışım demek :) bir İstanbul bir de Denizli'deki arkadaş için Bursa'da Mazda baktığımda.

Birkez de ben yaptım bir tane 1991 model 626 için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, drakyuz :

33000 e kadar manuel tercihen benzinli mazda bakıyorum arkadaşlar..

3 ? 6 ?  istediğiniz özel bir paket var mıdır ? Temiz olsun paket 2. konu mudur? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...