Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tavanında boya yoktur demek aracın tavan hariç heryeri boyanmış demek. Farlar güneşten şekil deiştirmiş. Ön tamponda tahminen cekme cubugu takma plastiği eksik, araç cekiciyle cekilmiş olabilir. Vitesin üstünde görünen kusurları geç, vites otomatik kimbilir ne sorunları vardır. 25bin TL az para değil. Bir ark 7bin TL'ye 1992 dizel Mazda 323 aldı fakat onda ne kadar sıkıntı çıkarsa çıksın fark etmezdi düşük fiyat grubunda old için satması kolay senin bu aracı satması da zor olur, baş ağrısı katlanır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

şahsen gosterilen mazda 6 hakkında birşey diyemem ama alfa romeo konusunda birşeyler diyebilirim. bir "alfisti" değilseniz ki çıkardığı sorunlar bir tek alfistilere koymaz- mazda sorunsuzluğundan sonra çıkaracağı sorunlar sizi bir hayli üzebilir. 

almanlar, bir alfa alacaksanız arka bahçeye de bir tamirhane açın derler.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 323 ümü 2 sene önce aldım. Bütün işimi gördü. Bi sıkıntıda çıkarmadı. Ama artık üst model klimalı araca geçmek istiyorum. Almak istedğim alfa 156 maalesef satıldı hala arayıştayım :( Alfa konusunda söyledikleriniz haklı olabilir fakat araç kendine çekiyor gibi. Motor sesi yol tutuşu kullanım zevki tasarımı felan al beni diyor. Mazdadan sonra başıma dert açabilecek bir araç olduğunu biliyorum fakat bir kerede olsun şansımı deneyeceğim içimde kalmasın :D 25-30 arası temiz mazda 3 bulabilirsem oda olabilir. Fakat mazda 3 ün tüple uyumlu olmadığını okumuşturm ne derece doğru bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, katil balina :

almanlar, bir alfa alacaksanız arka bahçeye de bir tamirhane açın derler.. 

Bulup getir o Almanı hesap versin  :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Revivo73 :

@katil balina  almanlar Alfa Romeo alacaksan evin arkasında bir tamirhane ayarlamalısın dediklerinden emin misin cunku motor-talk.de 'den baktım Almanlar ne diyorlar AR için kötüden cok baya iyi şeyler diyorlar.

valla hocam ikibinli yıllarda öyle derlerdi. hatta benim tamirci soylemişti bunu. ama zaman içinde değişmiştir belki de:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, parson1907 :

Fakat mazda 3 ün tüple uyumlu

hiçbir fabrikasyon motorda lpg için uyum/uyumsuzluk yoktur , benzinli olarak fabrikadan çıktı ise lpg için tasarlanmamıştır yanma odası. Misal: Honda, lpg için değişimler yaptı ve o şekilde çıkardı fabrikadan lpg li olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Çağlar Bayur :

hiçbir fabrikasyon motorda lpg için uyum/uyumsuzluk yoktur , benzinli olarak fabrikadan çıktı ise lpg için tasarlanmamıştır yanma odası. Misal: Honda, lpg için değişimler yaptı ve o şekilde çıkardı fabrikadan lpg li olarak.

Orası öylede su anda honda toyota onun dışında italyan araçlarının lpg ile çok iyi uyum sağladığını düşünüyorum. Mazda 3 ün subap başlarıyla ilgili bi sorun duymuştum onu söyledim. Tam olarak sorunlu olup olmadığınıda bilmiyorum açıkçası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hangi markaya odaklanırsanız tüm sorunlar onda sanırsınız. sektörde sıkça yaşanır normaldir... birkaç sene evveli vag da şüpheli durum var denince kovarlardı kapı dışarı, tofaş ta ki sigorta kutusu çok karmaşık diyen tofaş yetkili servis elektirkçisi ile çay içtim ben :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Çağlar Bayur :

tofaş ta ki sigorta kutusu çok karmaşık diyen tofaş yetkili servis elektirkçisi ile çay içtim ben

Çay olunca ona bile katlandım diyorsun yani :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, katil balina :

valla hocam ikibinli yıllarda öyle derlerdi. hatta benim tamirci soylemişti bunu. ama zaman içinde değişmiştir belki de:)

Oho hocam 2000'lerde ben Peugeot kullanıyordum, şimdi ise nostalji. Alman sitelerinde tamirhane Werkstatt, arka bahçe Hintergarten kelimeleriyle aradım öyle söz yok veya Internete düşmemiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, parson1907 :

siyah daha naturel duruyor. mavi renkli olan sanki sürekli sanayide elden ele dolaşmış gibi. ayrıca boya kabarmaları var. Km orijinal ise siyah düşük.

Bence Antalya'daki. Gitmişken 1 haftada tatil yaparsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...