Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
6 saat önce, tufano :

Birkaç gün önce yorumlarınızı aldığım araç maalesef satılmış. Araç alırken hem servise hem ekspertize göstermelisiniz şeklinde bir tavsiye vardı. İkisi birden yaklaşık 500 tl civarında bu işin daha optimum bir çözümü var mıdır ya da ikisinden biri tercih edilse yeterli olur mu?

2010 model 70.000 km de araç için değerlendirirseniz sevinirim.

Ayrıca ist. anadolu yakası ekspertiz önerilerinize de açığım, hemen her firma hakkında hem çok iyi hem de çok kötü yorumlar mevcut bu da karar vermeyi zorlaştırıyor.

Özellikle kartal ve civarı olursa sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

youtube da tarcanlar ve onay oto ekpert videoları var. Oralarda olsam onlara gösteririm arabayı. Ne bombalar yakalamışlar. 2+1 mi desem kesme orijinal tavan mı desem :) Tamamı doğruysa tabii !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumun yeni üyesiyim ama araç bakmaktan sıkıldım ve hızlıca aracımı almak istiyorum fakat alırken aceleden dolayı kötü bir tercih de yapmak istemiyorum. Bu yüzden sizlere soruyorum sizce bu araç alınır mı ? 🙂

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acill-sahibinden-masrafsiz-temiz-mazda-3-625518149/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, BMK :

Forumun yeni üyesiyim ama araç bakmaktan sıkıldım ve hızlıca aracımı almak istiyorum fakat alırken aceleden dolayı kötü bir tercih de yapmak istemiyorum. Bu yüzden sizlere soruyorum sizce bu araç alınır mı ? 🙂

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acill-sahibinden-masrafsiz-temiz-mazda-3-625518149/detay/

Subap değişim yada rölantide tekleme durumunu sorup ona göre fiyat belirleyip alabilirsiniz. Ama ben olsam 2005 model bir arca o parayı vermezdim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Lupara :

Subap değişim yada rölantide tekleme durumunu sorup ona göre fiyat belirleyip alabilirsiniz. Ama ben olsam 2005 model bir arca o parayı vermezdim. 

Aracın fiyat ortalamasına çok hakim değilim çünkü yeni yeni bakmaya başladım fakat, kısaca bir göz gezdirdikten sonra fahiş bir fiyat olmadığı kanısına vardım. Fakat dediğim gibi çokta hakim değilim. Maalesef tüm araçların fiyatı yükseldi. Düzgün 2009 model Puntoya bile 34-35 istiyorlar. 2005 model Mazdaya 40 vermek daha mantıklı değil mi? 🙄 Her türlü öneriye açığım ama 😃

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, BMK :

Aracın fiyat ortalamasına çok hakim değilim çünkü yeni yeni bakmaya başladım fakat, kısaca bir göz gezdirdikten sonra fahiş bir fiyat olmadığı kanısına vardım. Fakat dediğim gibi çokta hakim değilim. Maalesef tüm araçların fiyatı yükseldi. Düzgün 2009 model Puntoya bile 34-35 istiyorlar. 2005 model Mazdaya 40 vermek daha mantıklı değil mi? 🙄 Her türlü öneriye açığım ama 😃

Mazda 3 hem donanımıyla hem kalitesiyle verdiğiniz parayı her türlü hakeder. Hatta fiyat performans bakımından en dengeli araçlar halen mazda araçlar diyebilirim. İlandaki araç da zaten bakımlı.

Ama fiyatı bana fazla geldi. Gerçi piyasa şartları malum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, mesut2323 :

2+1 mi desem kesme orijinal tavan mı desem :) Tamamı doğruysa tabii !

dolu öyle araba. kaskodan işlem yapılmayınca da tramer 0 gelir sorguda, bir de dayno testindn %95 diye A4 kağıdı alınca musmutlu alırlar o arabaları , sonra ağlamasınlar ama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, tufano :

Karşıda Adem ustaya gösterin tamamdır.

Anadolu yakasında da Otomobil Dünyam'ın E200 yenileme videolarında tanıttığı bir şirket vardı. O kullanılabilir, kurumsal şirketler bakılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, BMK :

Aracın iç fotoğrafı yok, dışardan cazip görüntüye odaklanmış ilan düşük km düşük fiyat. Herşey bu kadar cazip olunca sürpriz ihtimali de artıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Revivo73 :

Aracın iç fotoğrafı yok, dışardan cazip görüntüye odaklanmış ilan düşük km düşük fiyat. Herşey bu kadar cazip olunca sürpriz ihtimali de artıyor.

Özelden bu fotoğrafları yolladı araç sahibi. İçi dışı kadar temiz değil maalesef ama çok bir yıpranmışlık da göremedim. Sadece pis gibi görünüyor. Fotoğraflarda kafama takılan tek şey vites topuzunun sağ kısmının aşırı yıpranmış ve soyulmuş görünmesi.

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.27.53.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.27.54.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.27.58.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.27.59.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.28.04 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.28.04 (2).jpeg

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.28.04.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, tufano :

Bizzat kartal şubesine gitmedim ama ekpertiz olarak otoraporu tavsiye edebilirim. İşlerini, gözlemlediğim kadarıyla titizlikle yaptıklarını düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, BMK :

Özelden bu fotoğrafları yolladı araç sahibi. İçi dışı kadar temiz değil maalesef ama çok bir yıpranmışlık da göremedim. Sadece pis gibi görünüyor. Fotoğraflarda kafama takılan tek şey vites topuzunun sağ kısmının aşırı yıpranmış ve soyulmuş görünmesi.

WhatsApp Image 2018-12-07 at 17.27.58.jpeg

Sürücü koltuğu oturma yüzeyine dikkat edersen "sekil" çıkmış :) Benim büroda oturduğum koltuk ta öyle sekil var ama bazı günler 10 saat oturuyorum.

Koltuğun kapıya bakan kısımda da bir ayrılma görülüyor. Vites topuzu sağ ele takılı yüzük  dolayısıyla da o kadar aşınmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araca bakmaya gıttgınızde lpg ye alın bıraz dolanın veya rolantıde calıssın 5 10 dakka. Arac sahıbı benzınde kullanınca arıza ısıgı sonuyor. lpg de deneyın gaz verın tekrar yanar subablar gıtmısse. Motoru dınleyın calısırken kendını ele verır lpg de. Gercı bazı kitler arıza ısıgını yakmıyor lpgcı ustalar obdden kesıyor. En guzelı yetkılı servıse mekanık olarak gostermek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, ozgur35 :

Araca bakmaya gıttgınızde lpg ye alın bıraz dolanın veya rolantıde calıssın 5 10 dakka. Arac sahıbı benzınde kullanınca arıza ısıgı sonuyor. lpg de deneyın gaz verın tekrar yanar subablar gıtmısse. Motoru dınleyın calısırken kendını ele verır lpg de. Gercı bazı kitler arıza ısıgını yakmıyor lpgcı ustalar obdden kesıyor. En guzelı yetkılı servıse mekanık olarak gostermek

Ustalar OBD'den kesiyor derken yani arızalı tesisat, arızayı gizlesin diye mi yapıyorlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Revivo73 :

Ustalar OBD'den kesiyor derken yani arızalı tesisat, arızayı gizlesin diye mi yapıyorlar?

Bu konuya pek hakım degılım bı ara muhabbetı gecmıstı gene forumda . Konu hakkında bılgısı olan mutlu hocam danısmak lazım. @Mutlu Tekir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzinde sürünce motor arıza ışığı sönüyor, lpgde kullanınca tekrar yanıyorsa bu lpg ayarının aşırı bozuk olmasından kaynaklanıyordur. Alıp almamak size kalmış. Düzgün bir ayarla subapları mahvetmediyse ya da değişmişse alınabilir.

OBDli kitleri zaten 2 marka sunuyor. Atiker ve Lovato. Atiker'de bilgisiz çok usta olduğundan yolda ayar yapıp obd düzeltmeyi aktif hale getirmek yerine, kendi bildiğini yapıp araç dururken 2 tıklamayla bozuk ayar yapıp bu arıza ışığı silme olayını aktif ediyor. Bu nedenle BRC ve Prins ustaları obdnin arıza ışığı silmekten başka bir işe yaramadığı gibi saçma bir düşünceye sahipler. Sebebi Atiker ustaları. 

Gerçek, montaj harici "yazılım yönü iyi" bir ustanın ellerinde obdli kitler en sorunsuzudur. Ayarını kendi otomatik yapar, karışım hatası oluşmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Atmaca :

Merhaba arkadaşlar.Bu ilandaki araç hakkında  görüşlerinizi alabilir miyim?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2008-suzuki-sx4-1.6-lpg-li-88.000-km-degisensiz-631379706/detay

fiyatı sizce nasıl bu araba almaya değer mi?

SX4 güzel araçtır. Ama ben B segment diye biliyorum. C ise de içi B kadar dardır. 4 çeker olması kullanım yerine göre avantajlıdır. Fiyatı da uygun.

Eğer maksat km düşürüp model yükseltmek ise Skoda Fabia'lara, Honda Jazz'lara bakabilirsiniz. C'ye yakın genişlikteler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...