Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
13 saat önce, JayJay :

Öncelikle herkese merhabalar , bir süredir forumu takip ediyorum , 2008 a3 , 2013 golf 7 deneyimimden sonra en sonunda bir Mazda 3 almaya ikna oldum .. Bir süredir yaptığım araştırmalarda doğru karar verdiğimi teyit eder nitelikte .. Şimdi sıra düzgün bir araçla aranıza katılmakta .. Otomatik - Hb - İmpressive -  Lpg siz kriterlerim .. Aşağıdaki aracı beğendim belli ki özel bir araç ama yine de  fiyatı piyasasının çok üzerinde gibi geldi sanki , yardımcı olabilirseniz hem bu kardeşinizi mutlu etmiş olur hemde aileyi bir fert daha büyütmüş oluruz 

Özellikle @İlhan abi  @revivo73 abi , @Mümin , @NoooFearrrr Ve diğer arkadaşlarım yorumlarınız çok değerli ...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-90th-anniversary-special-edition-318468932/detay

@JayJay yanlış hatırlamıyorsam bu aracın sahibi forum üyesi arkadaşlarımızdan birisi. O zaman da fiyatı yüksekti ama çok titiz bir arkadaş.

Bu rengin bende değeri çok farklıdır, bu sebeple aracın fiyatının 50'ye kadar yolu var ama ondan sonrası benim nazarımda uçurumdur.

Belki satıcının bu kadar yüksek fiyat istemesinin sebebi gerçekten değerini bilecek birisine gitmesini istemesindendir. Arayıp görüşün belki fiyat temsilidir :)

MPS 'ler vardı bu fiyatlara çünkü.

Son olarak, insanların meşrepleri bir olmadığı için anlatmak istediklerini kendi dillerince anlatmak istiyorlar. Bu sebeple şunu yazdıysa şöyledir diye bir yorum yapmak istemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Mümin :

@JayJay yanlış hatırlamıyorsam bu aracın sahibi forum üyesi arkadaşlarımızdan birisi. O zaman da fiyatı yüksekti ama çok titiz bir arkadaş.

Bu rengin bende değeri çok farklıdır, bu sebeple aracın fiyatının 50'ye kadar yolu var ama ondan sonrası benim nazarımda uçurumdur.

Belki satıcının bu kadar yüksek fiyat istemesinin sebebi gerçekten değerini bilecek birisine gitmesini istemesindendir. Arayıp görüşün belki fiyat temsilidir :)

MPS 'ler vardı bu fiyatlara çünkü.

Son olarak, insanların meşrepleri bir olmadığı için anlatmak istediklerini kendi dillerince anlatmak istiyorlar. Bu sebeple şunu yazdıysa şöyledir diye bir yorum yapmak istemedim.

@Mümin Hocam cok tesekkurler sizde ayrı bir ufuk actınız .. Araci taniyor olmaniz karar vermemi kolaylastiricakti zaten 

6 saat önce, Burak :

@Mümin doğru hatırlıyorsun, araç@Srkn'a ait. Son buluşmadaki görüntülerini de aşağıda bulabilirsiniz ;

O0 @Burak abi teşekkürler .. Seninkinin kardeşi bu o zaman :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
26.10.2016 at 22:24, revivo73 :

Aracın kendisinde herhangi bir sorun yok. İlgilenmeme nedenim ilan kaynaklı. Veya satıcı kaynaklı da diyebilirsin. İlk sahibi değil ise, ilk sahibinden uygun fiyata alıp böyle yüksek fiyata satmaya calışan biri de olabilir. Ben olsam kacıncı sahibi ve ne zaman almış onu incelerdim. İlk sahibi ise şu anki eleştirel bakışımı yumuşatabilirim. Cunku ilk sahibi ise sıfır fiyatı vermiş ve 5 yıl kapalı garajda bakmış aracı temiz tutmak için maddi manevi külfet yaşamış demektir ki o zaman 65bin TL gibi fiyata belki OK derdim. Ancak ilanda ilk sahibiyim diye yazmadığı için diyemiyorum.

O zaman resmen yazıyorum sayın @revivo73 aracın ilk sahibiyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Srkn :

O zaman resmen yazıyorum sayın @revivo73 aracın ilk sahibiyim :)

Bu bilgiyi bana değil, alıcılara ilet veya ilanda yaz, onu yapamıyorsan bana birşey yazma, cunku ben ne arabanla ne de kacıncı sahibin olduğunla ilgilenmiyorum, sadece yorumumu isteyen arkadaşlarla sohbet ediyorum, seninle değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, revivo73 :

Bu bilgiyi bana değil, alıcılara ilet veya ilanda yaz, onu yapamıyorsan bana birşey yazma, cunku ben e pahalı arabanla ne de kacıncı sahibin olduğunla ilgilenmiyorum, sadece yorumumu isteyen arkadaşlarla sohbet ediyorum.

Tamam da bu ne hiddet bu celal onu anlamadım senin nazarında bilgilendirme yaptım sadece kötü birşey değil ki bu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-otomatik-lpg-li-temiz-mazda-356392735/detay/ 

2012 model olan bu aracı sorgulattım araba istanbulda özel bi şirkete satılmış sonra, Başayar ankara tekrar almış aracı, en sonda şimdiki sahibine geçmiş mart ayında. biliyorum lpg takılı aracı satın almayı sevmiyorsunuz ama yine de fikir alayım dedim.

yoksa hiç buna bulaşmayıp 2011 model olan şu araca mı yönelmeliyim? bunun da kmsi yüksek?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-mazda-3-impressive-361334880/detay/

ya da sizin önerebileceğiniz bi araç var mı max bütçe 53bin tl @İlhan @Mümin @revivo73

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, patojenim :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-otomatik-lpg-li-temiz-mazda-356392735/detay/ 

2012 model olan bu aracı sorgulattım araba istanbulda özel bi şirkete satılmış sonra, Başayar ankara tekrar almış aracı, en sonda şimdiki sahibine geçmiş mart ayında. biliyorum lpg takılı aracı satın almayı sevmiyorsunuz ama yine de fikir alayım dedim.

yoksa hiç buna bulaşmayıp 2011 model olan şu araca mı yönelmeliyim? bunun da kmsi yüksek?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-mazda-3-impressive-361334880/detay/

ya da sizin önerebileceğiniz bi araç var mı max bütçe 53bin tl @İlhan @Mümin @revivo73

Aslında ben LPG takılmamış olsun diyenlerden değilim. Sahibi aracını bilen birisi gibi hissettiriyorsa size sıkıntı yoktur. Fakat Lpg kitinin ne kadardır kullanıldığı ve markası bence önemli.  İş sadece ustayla bitmiyor bence.

Her iki araç için de sorun yaşayacağınızı pek zannetmiyorum ama 2012 gri makyajlı olanın fotoğrafları araç ıslakken çekilmiş. Acaba çok mu çizik veya taş izi var diye mi böyle yaptılar yoksa parlak görünsün diye mi ? Bunu iyice sormak gerek. Fotoğraflarda da araç loş kalmış zaten. 

Impressive dahi olsa bence 47-48 in üzerine çıkmanıza gerek yok. 2.nesillerde ön göğüs üzerinde ezik vs çok görüyorum ben. buna da özellikle dikkat edin.

otomatik şartınız yoksa manuel başka araçlara da bakılabilir. Ayrıca sadece sahibinden.com da saplanmayın. Araba.com, arabam.com, dod.com.tr vs siteleri de takip edin. Hiç tahmin etmiyordum fakat ben dod.com.tr den şans eseri araç buldum ve onu aldım.

51-52 ve üzerine çıkacaksanız bence 2014 ve üzeri 3.nesil Motion veya Reflex lere göz gezdirin. Kesinlikle çok daha karlı çıkarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Mümin :

Aslında ben LPG takılmamış olsun diyenlerden değilim. Sahibi aracını bilen birisi gibi hissettiriyorsa size sıkıntı yoktur. Fakat Lpg kitinin ne kadardır kullanıldığı ve markası bence önemli.  İş sadece ustayla bitmiyor bence.

Her iki araç için de sorun yaşayacağınızı pek zannetmiyorum ama 2012 gri makyajlı olanın fotoğrafları araç ıslakken çekilmiş. Acaba çok mu çizik veya taş izi var diye mi böyle yaptılar yoksa parlak görünsün diye mi ? Bunu iyice sormak gerek. Fotoğraflarda da araç loş kalmış zaten. 

Impressive dahi olsa bence 47-48 in üzerine çıkmanıza gerek yok. 2.nesillerde ön göğüs üzerinde ezik vs çok görüyorum ben. buna da özellikle dikkat edin.

otomatik şartınız yoksa manuel başka araçlara da bakılabilir. Ayrıca sadece sahibinden.com da saplanmayın. Araba.com, arabam.com, dod.com.tr vs siteleri de takip edin. Hiç tahmin etmiyordum fakat ben dod.com.tr den şans eseri araç buldum ve onu aldım.

51-52 ve üzerine çıkacaksanız bence 2014 ve üzeri 3.nesil Motion veya Reflex lere göz gezdirin. Kesinlikle çok daha karlı çıkarsınız.

maalesef otomatik şart :/ sahibindendeki fiyatlara bakılırsa 50bin altı almak zor gibi duruyor haklısınız.. ben 3 kuruş fazla olsun temiz olsun görüşündeyim o yüzden düşük km'li araçlara yöneliyorum. motion veya reflexler o fiyatlara bulmak da zor gibi görünüyor:/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam gel bütçeni 10 daha arttır sana kendi aracımı vereyim 63 e 2014 Mazda 3 sedan skyactiv motion at kırmızı 30 binde boyasız hatasız [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, kaan-kahraman :

Hocam gel bütçeni 10 daha arttır sana kendi aracımı vereyim 63 e 2014 Mazda 3 sedan skyactiv motion at kırmızı 30 binde boyasız hatasız emoji4.png

güzel teklif de maalesef imkanlar bu kadar :/ tşk ettim yine de ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada mutlaka siz araştırmanızı yapmışsınızdır ama şunu söyleyeyim benim kayınpeder de bu baktığınız kasadan var dizel kendim de 3.nesil kullanıcısıyım her iki aracı ardı ardına kullandım arada çok büyük fark var yani kalite olsun konfor olsun yol tutuş olsun içeri alınan ses olsun yani performans dışında her konuda Yeni kasa çok bariz üstün performans konusunda dizel olduğu için kıyaslanmaz sizin baktıklarınız benzinli otomatik olduğu için bence o konuda da Yeni kasa öne çıkacaktır. Kısacası bütçeniz 53e kadar çıkıyorsa yeni kasaları zorlayın derim naçizane tavsiyem Budur

güzel teklif de maalesef imkanlar bu kadar :/ tşk ettim yine de [emoji6]

Dedemin engelli raporu ile sıfır araç almayı düşünüyorum bu nedenle aklımın bir köşesinde satmak var henüz ilana falan koymadım o yüzden teklifim iyi sayılır [emoji4] Bayilere soracam hangisi iyi fiyat verirse verecem bakalım umarım sizde gönlünüzce bir araç bulursunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, patojenim :

Güzel olan şey, her ilanda önceki sahip bilgilerinin tam olması. Bir önceki 2.el Mazda 3 yorumumda aracın kaçıncı sahibi olduğu belli olmadığı için bir yığın gereksiz sohbet yaşanmıştı.

İkinci ilan ilkine göre daha iyi görünüo. 2011 araca 71bin km yüksek demek biraz yanlış kaçabilir ki arac zaten 2. (veya belki 3.) sahibinden. Arkadaşımın 2010 Mazda 3'ü var, ilk sahibi ve hiç LPG de taktırmadı 125bin km'de, cunku her gün işine onunla gidip geliyor. İkinci ilanda neden aracın tamamını cekmemiş, ona anlam veremedim, ilan fotoğraf sanatı sergileme yeri değil ki. Koyu cam filmini hiç sevmem ancak o tamamen şahsi degerlendirme tabi ki.

EKLEME: Her iki araç ta plakalarını gizlemiş şimdi fark ettim. Öyle yapanların araclarını sorgulatınca ve görmeye gidince değişik sürprizlerle karşılaşma ihtimali yüksek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@kaan-kahraman 'ın teklifinden sonra yeni kasaya kafayı taktım bütçeyi de çıkardım sayılır "babam sağolsun" =) forum üyesinden araç almak her türlü daha iyidir diye düşünüyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, patojenim :

@kaan-kahraman 'ın teklifinden sonra yeni kasaya kafayı taktım bütçeyi de çıkardım sayılır "babam sağolsun" =) forum üyesinden araç almak her türlü daha iyidir diye düşünüyorum ;)

Sıcak sıcak, bence her yönüyle ilgilenilebilecek bir araç tabi ki @kaan-kahraman ın teklfini de değerlendir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-degisensiz-boyasiz-otomatik-full-plusfull-362250937/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mümin :

Sıcak sıcak, bence her yönüyle ilgilenilebilecek bir araç tabi ki @kaan-kahraman ın teklfini de değerlendir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-degisensiz-boyasiz-otomatik-full-plusfull-362250937/detay

Gayet düzgün görünüyor. Bakın daha ilk satırdan kaçıncı sahibi olduğunu belirtmiş. Kaçıncı sahibi olduğunu ilanda belirtmeyip, forumlarda fuzuli muhabbetlere yol açan kişilere duyurulur. Aracın tamponunda dahi boya yoktur iddiası da 2011 model ve 51bin km bilgisi ile uyumlu yani örneğin aynı araç 51bin değil de 125bin km olsaydı ve tamponunda boya yoktur deseydi biraz soru işareti oluştururdu, ancak senede 10bin km olduğuna göre dikkatli kullanılmış bir araç olması sözkonusu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...