Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
‎20‎.‎3‎.‎2017 at 18:47, 67bulent1976 :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-2.0-mazda-6-dynamic-397442614/detay ilan nolu Mazda 6 yı bileniniz var mı? Aracın eski plakası 34BY3473  yeni plakası 06GA4625  ..Ankarada bir galeri İstanbuldan galeriden almış.  49.500 TL den 47.000 TL ye düşürmüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-exper-raporlu-kazasiz-tertemiz-otomatik-mazda-6-414755353/detay Bu araç bu hafta Ankarada satıldı galeriden. Galeri 47 bin liradan satışa çıkardı alan kişi daha ucuza almıştır.Alıp 2 günde Acil Acil ilan vermek hem de 55 bin liradan ne demek anlamıyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, volkanstars :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2015-yeni-yuz-mazda-3-1.5-skyactive-g-head-up-bose-radar-full-415934190/detay

Arkadaşlar bu araçla ilgili bilgisi olan var mı? Alınır mı? Fiyat çok uygun hasardan dolayı

fiyatı uygun gerçekten, nasıl bir kazaya karıştığını öğrenip, ona göre pazarlık yapmalısınız. satıcının isminden de anlaşılacağı üzere böyle araçlarla haşır neşir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Telefonla arayıp bilgi aldım dediğine göre gözüken dışında birşey yokmuş. Akşam üzeri kaportacı bir arkadaşla gidip bakacağız inşallah dediği gibidir herşey. Tam da bugün bir arkadaşımın golf 7 dizel dsg highline aracına bakacaktım. Bunu görünce ilk sıraya Mazda yı aldım. Nasip

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, volkanstars :

Telefonla arayıp bilgi aldım dediğine göre gözüken dışında birşey yokmuş. Akşam üzeri kaportacı bir arkadaşla gidip bakacağız inşallah dediği gibidir herşey. Tam da bugün bir arkadaşımın golf 7 dizel dsg highline aracına bakacaktım. Bunu görünce ilk sıraya Mazda yı aldım. Nasip

haydi hayırlısı. sonuçları burada da paylaşmayı unutmayın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

haydi hayırlısı. sonuçları burada da paylaşmayı unutmayın

Tabiki seve seve paylaşırım. Hasar kaydı 20 bine kadar ve gözüken dışında birşey çıkmaz ise heralde hayırlı olur. Alıp uzun yıllar binerim çünkü. Şuanda ki 2.nesil de 6 seneyi bitirdik hayırlısı ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, volkanstars :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2015-yeni-yuz-mazda-3-1.5-skyactive-g-head-up-bose-radar-full-415934190/detay

Arkadaşlar bu araçla ilgili bilgisi olan var mı? Alınır mı? Fiyat çok uygun hasardan dolayı

Aracı bunu 55bin TL'den sattığına göre tahminen 50binTL veya aşağısına mal etmiş olması gerekli. Yani piyasası 75-85bin hatta 90bin TL'li olan birşeyi birisi 50bin TL'ye bırakmış gitmiş.Hasar Görüntüsü bir bak; böyle bir hasar hiç o kadar zararına bırakmayı gerektirir mi? Orada ekspertiz bilgisi var ancak kendin başka bir yerde daha ekspertiz yaptırmalısın; ona izin vermezlerse bil ki bu araçta başka sorunlar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk hasar olduğunda bence çok daha belirgin göçükleri varmış bu aracın eminim eski sahibi bu yüzen böyle ucuz bırakmıştır lakin araba galiba sökülmüş ve çekiçlenip düzeltilmiş sonra tekrar monte edilmiş, alt eteklere bakınız . Yani yandan şase epey darbe almış olabilir veya altından iyice bakmak gerek bu fiyata 5-10 bin arası masraf etsen bile binici bir kişi en az 10 sene kullanır araba daha sıfır çünkü , avantajlı bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet araca gidip baktık ustamızla. Yazılanlar dışında çıkanlar: Motor kaputu,sol çamurluk,sol iki kapı da boyalı. Ön cam değişmiş ve çıkma takılmış. Emanet gibi duruyor. Resimlerde gözüken hasarlı taraf ta sağ marşpiyel ve direk in değişmesi gerekiyor. Onu da sordurduk serviste ikisi 1800 Tl ve 1 aydan önce gelmiyor. Ve asıl önemli olan yolcu tarafı airbag değişmiş. Galerici arkadaşımıza hayırlı işler deyip çıktık. Araç bu arada ankara plaka

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@volkanstars aslında ilk yorumumda "ucuz peynir fare kapanında olur" şeklinde bir söz de ekleyecektim ancak erken konuşmak olur diye eklemedim.

Zaten araç tamamen pasta ciladan geçmiş ancak öyle bir cila ki yeni boyanmış izlenimi de veriyordu.

"sadece gözüken kaporta/boya hasarı vardır" demişler, ne gözüküyor, ne çıktı; sol iki kapıya kadar uzanan birçok ek hasarlar çıktı. Ayıptır. Bence bu tür ilanları baştan eleyip hiç gitmemek gerek.Ev değil komşu al sözünün araba versiyonunu hatırlayalım: Araba değil, satıcı al : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

[mention=4746]volkanstars[/mention] aslında ilk yorumumda "ucuz peynir fare kapanında olur" şeklinde bir söz de ekleyecektim ancak erken konuşmak olur diye eklemedim.
Zaten araç tamamen pasta ciladan geçmiş ancak öyle bir cila ki yeni boyanmış izlenimi de veriyordu.
 "sadece gözüken kaporta/boya hasarı vardır" demişler, ne gözüküyor, ne çıktı; sol iki kapıya kadar uzanan birçok ek hasarlar çıktı. Ayıptır. Bence bu tür ilanları baştan eleyip hiç gitmemek gerek.Ev değil komşu al sözünün araba versiyonunu hatırlayalım: Araba değil, satıcı al : )

Ayıb çok önceden miş şuanda bunu yapmayan satıcı yok neredeyse. İşinin ehli galericileri bunun dişinda tutuyorum. Sol taraf da ki boyalara kadar yine de alıcıydım fakat airbag ve ön camı da öğrenince usta direk çıkalım dedi.
Yazılanların haricinde birşeyler çıkacağını tahmin ederek gittik zaten de bu kadarını beklemiyorduk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın yolcu tarafı torpido yüzeyine özellikle baktım fakat orjinal gibi duruyordu, satıcı iyi çalışmış. Ve iç resimlerde birşey dikkat cekiciydi: Profesyonel çekim. Direksiyon, orta panele yakın makro cekimler. 0 araba tanıtımlarında görülen cekim teknikleri. Ancak bir satıcı ne kadar ustaca cekim yaparsa yapsın, aracın geçirdiği kazaların görünmeyen izlerini silemez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın yolcu tarafı torpido yüzeyine özellikle baktım fakat orjinal gibi duruyordu, satıcı iyi çalışmış. Ve iç resimlerde birşey dikkat cekiciydi: Profesyonel çekim. Direksiyon, orta panele yakın makro cekimler. 0 araba tanıtımlarında görülen cekim teknikleri. Ancak bir satıcı ne kadar ustaca cekim yaparsa yapsın, aracın geçirdiği kazaların görünmeyen izlerini silemez.

Aynen dediğiniz gibi fotoğraflar profesyonel ama galeri de bunun tam tersi. Kendilerince bir strateji mi oluşturdular bilmiyorum ama aracı galeride sola sıfır yanaştırmışlardı biz gittiğimizde rica ettik ortaya aldılar. Yolcu tarafı airbag i de ustanın dediğine göre çok iyi yapmışlar baya bir baktı çünkü sonra anladı.
Ne diyelim Allah düşürmesin böyle galericilerin eline kandil günü şansımız yaver gitti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 dakika önce, karakulak :

sıfır ayarında cx5
İlan No: 387089556
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-sifir-ayarinda-cx5-387089556/detay

Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Aracın fiyatı uygun mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol ön direğin çamurlukla birleşim yerinde ufak bir çıkıntı var gibi, çekimden kaynaklı veya resimde piksel kayması sonucu da olabilir, daha ayrıntılı bakmak gerekli. (CX-5 'in orjinal paspası öyle ise bu kısmı atla) sürücü tabanındaki paspas orjinal olamaz cunku pek iyi görünmüyor, 36bin km'de paspas değişir mi. Satıcı 8 senelik üye güvenilir olması icabeder fakat kaçıncı sahibinden old belirtmesi iyi olurdu. Satış gerekçesini belirtmesi iyi fakat "ev alma" gerekçesinde ekstra dikkat etmekte fayda var. Fiyat için birşey diyemem cunku benim dışımda bir model, ancak bana fazla pahalı gibi geldi, daha doğrusu bu sınıfta bir araç için sanki fazla pahalı gibi geldi.

x16_387089556yvr.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıfır ayarında cx5
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-sifir-ayarinda-cx5-387089556/detay

Baktırmak istersen araca tanıdığım çok ıyi bir kaportacı var Bolu da mazda dan da anlar. 1.nesil vardı yeni sattı bildiğim kadarıyla. Yardımcı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, karakulak :

sıfır ayarında cx5

Mazda cx 5 güzel bir suv dur.Normalde bunların fiyatları rakiplerine oranla yüksektir(  Nissan Quashkai,Honda crv,Kia sportage...)Ancak istenen fiyat çok yüksek bence. Çok daha düşerse alınabilir mesela 82-85 bin gibi fiyat normaldir bu modelde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...